Ouwehands Dierenpark Klantenservice

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van Ouwehands Dierenpark? Wij verbinden u graag door.

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

Ouwehands Dierenpark Contact

Telefoonnummer
Adres
Grebbeweg 111, 3911 AV Rhenen
Openingstijden
Open
Maandag
10:00-17:00
Dinsdag
10:00-17:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-17:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Ouwehands Dierenpark. 

Waarom Ouwehands Dierenpark bellen?

Kan ik online tickets bestellen?

Bel het Ouwehands Dierenpark telefoonnummer wanneer wilt weten of u online tickets kunt bestellen bij Ouwehands Dierenpark. Hoe gaat dit in zijn werk? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen van tickets voor Ouwehands Dierenpark.

U wil meer informatie over de goede doelen

U kunt het Ouwehands Dierenpark nummer bellen wanneer u vragen heeft over de verschillende goede doelen die Ouwehands Dierenpark ondersteund. De klantenservice kan u meer informatie geven over de verschillende initiatieven en hoe u een bijdrage kunt leveren.

U wilt meer informatie over het actieticket voucher

Heeft u een actieticket voucher van Ouwehands Dierenpark ontvangen? Wilt u uw actieticket voucher inwisselen? Neem contact op met Ouwehands Dierenpark klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over het inwisselen van uw actieticket voucher.

U wilt informatie voor een groepsuitje of zakelijk overleg

Wilt u meer informatie wilt over de mogelijkheden van een groepsuitje of een vergaderlocatie op Ouwehands Dierenpark? Neem contact op via het Ouwehands Dierenpark telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse mogelijkheden voor vergaderen en andere groepsactiviteiten.

Hoe kan ik met een Giftcard online betalen?

Bel het Ouwehands Dierenpark telefoonnummer wanneer u een Giftcard heeft en deze wilt gebruiken om online te betalen. Weet u niet precies hoe dit werkt? De klantenservice kan u uitleggen hoe uw Giftcard kunt gebruiken.

U komt met het Openbaar Vervoer

Komt u met het Openbaar Vervoer en wilt u weten hoe u bij Ouwehands Dierenpark kunt komen? Neem contact op met Ouwehands Dierenpark klantenservice en zij kunnen u uitleggen hoe u met het OV bij het park kunt komen.

Contact via een contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Ouwehands Dierenpark klantenservice sturen via één van de contactformulieren. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Kies uit één van de onderwerpen. Vervolgens verschijnt er een contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Ouwehands Dierenpark klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Chatten met Ouwehands Dierenpark

Chat met Ouwehands Dierenpark

Neem rechtstreeks contact op met Ouwehands Dierenpark klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Ouwehands Dierenpark klantenservice medewerker. Klik op het icoon rechtsonder en start uw chatgesprek met Ouwehands Dierenpark.

Facebook-pagina Ouwehands Dierenpark

Neem contact op via Facebook

Ouwehands Dierenpark heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over Ouwehands Dierenpark, de dieren en werken in het park. U kunt op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Ouwehands Dierenpark klantenservice.

Contact met Ouwehands Dierenpark via Twitter

Contact opnemen via Twitter

Ouwehands Dierenpark heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met prachtige video’s van Ouwehands Dierenpark en de dieren op het park. U kunt een DM naar Ouwehands Dierenpark klantenservice sturen.

Instagram-pagina Ouwehands Dierenpark

Bekijk Instagram-pagina

Ouwehands Dierenpark heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s van de dieren op Ouwehands Dierenpark via posts, reels en video’s. U kunt ook uw eigen foto’s taggen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waaronder ‘Vacatures’, ‘Kleurplaten’, ‘Kijkje in’ en ‘Op avontuur’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Ouwehands Dierenpark klantenservice.

Ouwehands Dierenpark op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Ouwehands Dierenpark is ook actief op Linkedin en u vindt hier diverse nieuwsberichten over Ouwehands Dierenpark. De klantenservice van Ouwehands Dierenpark is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Ouwehands Dierenpark

Bekijk Ouwehands Dierenpark op Youtube

Ouwehands Dierenpark heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met leuke informatie met nieuws over de dieren op Ouwehands Dierenpark. Er zijn diverse playlists zoals ‘Geboortenieuws’, ‘Reuzenpanda’s’, ‘Dieren’ en ‘Het Echte Leven In De Dierentuin’. Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Ouwehands Dierenpark klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark is een dierentuin op de Laarschenberg, aan de oostkant van Rhenen. Cor Ouwehand is de oprichter van Ouwehands Dierenpark. Hij kwam vanuit Rotterdam naar Rhenen om een sigarenfabriek te starten, maar in 1919 zette hij op de Grebbeberg een hoenderei met bijzondere kippen op. Deze boerderij wa serg populair bij de boeren en vooral de andere dieren op de boerderij, zoals de wasberen, pauwen en fazanten, trokken veel bekijks. De kippenfarm werd geen groot succes en Ouwehand veranderde de boerderij in een dierenpark. Op 18 juni 1932 opent Ouwehands Dierenpark. Het park was direct succesvol. Echter, in 1940, aan het begin van de Tweede Wereldoorlog werd bij de Slag om de Grebbeberg een groot deel van de dierentuin verwoest. Gevaarlijk geachte dieren werden op last van het Nederlandse leger worden afgemaakt, om te voorkomen dat zij zouden ontsnappen bij een voltreffer op het dierenpark. Cor Ouwehand is in 1950 overleden en zijn zoon Bram Ouwehand en diens zwager Jo Baars waren zijn opvolgers. Na ontvangst van de schadeherstelbetalingen in 1953 is het park langzaamaan weer opgebouwd en in de daaropvolgende jaren qua oppervlakte ruim verdubbeld. Hierdoor was er meer ruimte voor veel van de dieren. Uiteindelijk heeft de gemeente besloten dat het park niet verder mocht uitbreiden, waardoor een aantal diersoorten, zoals de nijlpaarden, de olifanten, de gorilla's en de chimpansees weg moesten. Eind jaren negentig was het park nagenoeg failliet en is het uiteindelijk in 2000 verkocht zakenman en multimiljonair Marcel Boekhoorn Ouwehands Dierenpark. Boekhoorn heeft sindsdien geïnvesteerd in nieuwe verblijven voor de leeuwen, tijgers, ijsberen en olifanten, maar ook zij er een overdekte speeltuinen en een nieuw restaurant bijgebouwd, en in 2021 is het nieuwe bonoboverblijf geopend.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.