OV-Chipkaart Bellen

Bent u op zoek naar de OV-Chipkaart klantenservice?

Bel nu Bel nu

OV-Chipkaart Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Postbus 365, 3800 AJ Amersfoort
Openingstijden
Gesloten
Maandag
07:00-21:30
Dinsdag
07:00-21:30
Woensdag
07:00-21:30
Donderdag
07:00-21:30
Vrijdag
07:00-21:30
Zaterdag
10:00-16:00
Zondag
10:00-16:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij OV-Chipkaart. 

Waarom OV-Chipkaart bellen?

U bent uw OV-Chipkaart kwijt

Bel het OV-Chipkaart telefoonnummer en de klantenservice medewerker kan u meer informatie geven over wat u moet doen wanneer u uw OV-Chipkaart kwijt bent en hoe u een nieuwe of vervangende kaart kunt regelen.

U wilt meer weten over OVpay

U heeft gehoord over OVpay en ben benieuwd naar dit OV-Chipkaart product. Contact OV-Chipkaart klantenservice en de medewerker zal al uw vragen kunnen beantwoorden en eventueel kunnen vertellen hoe u OVpay voor uzelf in kunt stellen.

Uw OV-Chipkaart lijkt té vaak op te laden

Bel het OV-chipkaart klantenservice nummer en zij zullen samen met u nagaan of er een probleem is en hoe dit opgelost kan worden.

U wilt uw studentenreisproduct stopzetten

Neem contact op met OV-chipkaart klantenservice en de medewerker kan u alle informatie geven en uitleggen hoe u uw studentenreisproduct stop kunt zetten.

U wilt weten hoeveel een OV-chipkaart kost

Bel het OV-Chipkaart telefoonnummer en de klantenservice medewerker kan u alles vertellen over de verschillende soorten OV-chipkaarten, de voorwaarden en de prijzen van deze kaarten.

Uw OV-chipkaart is verlopen, wat nu?

U heeft ontdekt dat uw OV-chipkaart is verlopen. Neem contact op met OV-Chipkaart klantenservice en de medewerker zal samen met u uitzoeken wat het probleem is en hoe u dit kunt oplossen.

Contactformulier OV-Chipkaart

Vul contactformulier in

U kunt rechtstreeks contact opnemen met OV-Chipkaart via het contactformulier van OV-Chipkaart. Vul het formulier in en OV-Chipkaart zal in gemiddeld 3 werkdagen reageren op uw bericht.

Contactformulier OV-Chipkaart

Met OV-Chipkaart contact opnemen via Twitter

Bekijk OV-Chipkaart op Twitter

Klantenservice OV-Chipkaart is op het officiële Twitter-account bereikbaar voor vragen van maandag tot en met vrijdag van 8:30-17:00 uur. Op de OV-Chipkaart Twitter-pagina staan onder andere vragen en antwoorden, maar actuele nieuwsberichten met betrekking tot het openbaar vervoer.

Met OV-Chipkaart contact opnemen via Twitter

Een brief schrijven aan OV-Chipkaart

Het postadres is:

Postbus 365
3800 AJ Amersfoort

U kunt er ook voor kiezen om contact met OV Chipkaart op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over OV-Chipkaart

De OV-chipkaart is een elektronische betaalpas met NFC-tag voor het openbaar vervoer in Nederland. In 1980 werden er diverse proeven uitgevoerd met elektronische betaalsystemen in het Nederlandse openbaar vervoer. In oktober 2001 is men met de oprichting van Trans Link Systems concreet gestart met de ontwikkeling van het OV-chipkaartsysteem. De NS was in 1999 al op werkbezoek in Hongkong om ervaring op te doen. In Hongkong had men al twee jaar met de Octopus card. Het Nederlandse systeem is gebaseerd op dit systeem en in 2002 werden voor het eerst poortjes getest bij de RET in Rotterdam en in 2003 testte de NS met poortjes op de Hoekse Lijn. In 2005 was het systeem voldoende ontwikkeld om reizigers in Rotterdam de OV-chipkaart te laten uitproberen. In 2012 werd het OV-chipkaartsysteem pas landelijk uitgerold.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om snel het telefoonnummer van OV-Chipkaart te bereiken?

Het is zeer eenvoudig om via KlantenserviceDirect in contact te komen met OV-Chipkaart. U hoeft zelf niet meer op zoek te gaan naar het juiste telefoonnummer. U hoeft alleen KlantenserviceDirect maar te bellen en u wordt meteen doorverbonden zonder dat u moeilijk hoeft te doen. Zeer eenvoudig!

Hoe komt het dat het telefoonnummer van OV-Chipkaart zo lastig te bereiken is?

U kunt het uzelf misschien wel voorstellen dat er meer mensen zijn die vragen hebben aan OV-Chipkaart en dus gaan bellen om aan hun informatie te komen. Zeker in vakantietijden kan het dan leiden tot een enorme drukte bij OV-Chipkaart omdat men dan nog snel dingen wil regelen om te reizen.

Via welke kanalen kan ik OV-Chipkaart bereiken?

Buiten dat u kunt bellen, kunt u ook contact opnemen via het contactformulier op de website. Ze hebben diverse mediakanalen, maar via die weg is contact opnemen niet mogelijk. Schrijft u liever naar OV-Chipkaart? Dan kunt u ook een brief schrijven en naar hen opsturen per post.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
1 1 beoordeling

 Rating label*

A. Kroes-Baltus

19.11.2023

ik kan mijn mail naar u niet verzenden, een slechte zaak!!!

OV-Chipkaart

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.