Oxxio Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de Oxxio klantenservice?

Bel nu Bel nu

Oxxio Opzeggen

Telefoonnummer
Adres
Marten Meesweg 5, 3068AV Rotterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-19:00
Dinsdag
08:30-19:00
Woensdag
08:30-19:00
Donderdag
08:30-19:00
Vrijdag
08:30-19:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Oxxio. 

Waarom Oxxio bellen?

U wilt informatie over Stroom & Gas van Oxxio

Neem contact op via het Oxxio telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de Stroom & Gas van Oxxio of een van de andere producten van Oxxio. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven.

U gebruikt de Oxxio App

Bel het Oxxio nummer wanneer u vragen heeft over de Oxxio App. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over de App en waar u welke informatie in de App kunt vinden.

U heeft internet via Oxxio

U kunt het Oxxio klantenservice nummer bellen wanneer u gebruik maakt van het internet van Oxxio. Zijn er connectie problemen? Is het internet langzaam? U kunt met Oxxio contact opnemen en de klantenservice zal met u op zoek gaan naar een oplossing.

U wilt gegevens wijzigen

U kunt met Oxxio contact opnemen wanneer u gegevens wilt wijzigen. De medewerker kan u meer informatie geven en uitleggen waar en hoe u uw gegevens kunt wijzigen.

U wilt informatie over de tarieven van Oxxio

Bel het Oxxio telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over de tarieven van de verschillende producten van Oxxio. De klantenservice medewerker kan u deze informatie geven en uitleggen hoe u eventueel kunt overstappen op Oxxio.

U moet meterstanden doorgeven

U kunt Oxxio bellen als u vragen heeft over het doorgeven van de meterstand(en). De klantenservice kan u uitleggen waar u deze vindt en hoe u deze kunt doorgeven.

Chatten met Oxxio

Chat met Oxxio

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Oxxio via de chatbot op de klantenservice-pagina. De Oxxio chatbot geeft direct antwoord. Op werkdagen tussen 8:30-19:00 uur in kunt u ook direct in contact met een medewerker komen.

Chatten met Oxxio

Via Facebook in contact met Oxxio

Bekijk Oxxio op Facebook

Oxxio heeft een Facebook-pagina met berichten met tips en adviezen over Oxxio en de internetdiensten van Oxxio. U kunt Oxxio klantenservice via Messenger bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 19:00 uur.

Via Facebook in contact met Oxxio

Contact met Oxxio via Twitter

Bekijk Oxxio op Twitter

Oxxio heeft een Twitter-pagina met tweets met tips, informatie en adviezen. U kunt zelf ook uw (openbare) vragen stellen via Twitter. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Oxxio via Twitter

Oxxio op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Oxxio heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk foto’s en video’s met tips, informatie en adviezen over de services en producten van Oxxio. U kunt de klantenservice van Oxxio niet rechtstreeks bereiken via Instagram.

Oxxio op Instagram

Oxxio op Linkedin

Bekijk Oxxio op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Oxxio staat één vacature. Verder vindt u er kort wat algemene informatie over Oxxio. De klantenservice van Oxxio is ook niet bereikbaar via Linkedin.

Oxxio op Linkedin

Oxxio op Youtube

Bekijk Oxxio op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Oxxio vindt u video’s met tips en adviezen over met name het gebruik van de Oxxio App. Maar ook enkele shorts en video’s met adviezen en tips over overstappen, meterstanden doorgeven e.d. De klantenservice van Oxxio is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Oxxio op Youtube

Een brief schrijven aan Oxxio

Het postadres is:

Postbus 100
3000 AC Rotterdam

U kunt er ook voor kiezen om contact met Oxxio op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Oxxio

Oxxio is een Nederlandse energieleverancier en is sinds 2000 actief. De hoofdactiviteiten van Oxxio zijn het leveren van groene stroom en gas aan particuliere klanten. Oxxio bestond tot 2005 uit drie verschillende merken, Energiebedrijf.com (opgericht in 2000), Durion (onder-leverancier van Energiebedrijf.com en overgenomen in 2003) en Evolta (overgenomen in 2004). Na een aantal overnames is Oxxio uiteindelijk in 2011 overgenomen door en onderdeel van de Eneco Groep. Oxxio is het eerste bedrijf in Nederland dat gestart is met de implementatie van ‘de slimme meter’. In september 2005 heeft Oxxio een meetbedrijf opgezet en een officieel meetsysteem opgezet. Naar eigen zeggen worden in de eerste maanden van de beschikbaarheid van de slimme meter 30.000 slimme meters aangevraagd. Oxxio maakt gebruik voor de energielevering van een aantal centrales onder andere de Maasstroom Energie-centrale. Verder koopt Oxxio groene energie in en koopt de energie met garanties van oorsprong bij andere duurzame energieproducenten in. Het hoofdkantoor van Oxxio bevindt zich in Hilversum (sinds 2015). 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om snel het telefoonnummer van Oxxio te bereiken?

Wanneer u Klantenservicedirect belt om in contact te komen met Oxxio dan weet u honderd procent zeker dat u meteen doorverbonden wordt met het juiste telefoonnummer. U hoeft zelf niet meer te zoeken. Wij hebben u dat werk al uit handen genomen. Wij verbinden u meteen door zodat u snel geholpen bent.  

Hoe komt het dat het zo lastig is om Oxxio te bellen?

Het kan soms druk zijn bij de klantenservice van Oxxio. Zeker wanneer het weer de tijd is dat mensen kunnen overstappen van de ene naar de andere maatschappij. Zij helpen dan veel klanten aan een goed aanbod. Wie weet bent u er daar ook wel 1 van? U kunt daar dan meteen van profiteren. 

Via welke kanalen kan ik Oxxio bereiken?

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Oxxio via de website. Daar hebben zij een chatbot. Van 8.30 tot 19.00 uur zijn de medewerkers van de klantenservice aanwezig op werkdagen. Op Facebook Messenger zijn zij op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 19.00 uur. Op Twitter zijn ze ook te bereiken en proberen zij u zo snel mogelijk te voorzien van een antwoord. U kunt ook een brief schrijven naar Oxxio 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.