Park Tivoli Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Park Tivoli?

Bel nu Bel nu

Park Tivoli Contact

Telefoonnummer
Adres
Oude Kleefsebaan 116, 6571 BK Berg en Dal
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-17:00
Dinsdag
10:00-17:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-17:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Park Tivoli. 

Waarom Park Tivoli bellen?

Kan ik online een tickets bestellen bij Park Tivoli?

Bel het Park Tivoli telefoonnummer wanneer wilt weten of u online een tickets kunt reserveren? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online reserveren van tickets voor Park Tivoli.

Zijn huisdieren toegestaan op Park Tivoli?

U wilt uw hond graag meenemen op uw dagje uit naar Park Tivoli, mag dat? Bel het Park Tivoli klantenservice nummer en zij kunnen u meer informatie geven over het meenemen van uw huisdier en de voorwaarden.

Wat zijn de openingstijden van Park Tivoli?

Bent u een bezoek aan Park Tivoli aan het plannen en wilt u weten wanneer Park Tivoli rond die periode geopend is? Of wilt u komend weekend naar Park Tivoli? Bel Park Tivoli klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden.

Zoekt u werk of een stageplaats?

U kunt het Park Tivoli nummer bellen wanneer u vragen over werken bij Park Tivoli. Zoekt u seizoenswerk? Of een stageplek voor uw opleiding? Park Tivoli klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Park Tivoli.

Bent u een schoolreisje of groepsuitje aan het organiseren?

Neem contact op via het Park Tivoli telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een schoolreisje, groepsuitje, of kinderfeestje op Park Tivoli. De klantenservice kan u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden bij Park Tivoli.

Is het park bereikbaar met het Openbaar Vervoer?

Komt u met het Openbaar Vervoer en wilt u weten hoe u bij Park Tivoli kunt komen? Neem contact op met Park Tivoli klantenservice en zij kunnen u uitleggen hoe u met het OV bij Park Tivoli kunt komen.

Facebook-pagina Park Tivoli

Neem contact op via Facebook

Park Tivoli heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over de diverse activiteiten en evenementen op Park Tivoli. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Park Tivoli klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Park Tivoli

Contact opnemen via Twitter

Park Tivoli heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over Park Tivoli en de diverse attracties, activiteiten en evenementen op het park. U kunt een DM naar Park Tivoli klantenservice sturen.

Instagram-pagina Park Tivoli

Bekijk Instagram-pagina

Park Tivoli heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over de diverse activiteiten en evenementen op Park Tivoli via posts en reels. Tiffi en Toffi staan centraal op Instagram. U kunt rechtstreeks contact opnemen met Park Tivoli klantenservice via Instagram.

Youtube-kanaal Park Tivoli

Bekijk Park Tivoli op Youtube

Park Tivoli heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een aantal informatieve video’s over Park Tivoli. Zoals ‘Werken bij Amusementspark Tivoli’, ‘Veilig samen uit naar Park Tivoli’ en ‘Amusementspark Tivoli, ’t leukste pretpark voor kids’.

Meer informatie over Park Tivoli

Park Tivoli of Amusementspark Tivoli is een attractiepark gelegen in Berg en Dal, vlakbij Nijmegen. Park Tivoli is op 6 april 1958 geopend. Door de jaren heen is het park in handen van diverse eigenaren geweest. De belangrijkste doelgroep van Park Tivoli zijn basisschoolkinderen en kinderen vanaf 2 jaar. Er zijn meer dan meer dan 30 attracties en speeltoestellen in Park Tivoli. Voor de jonge kinderen zijn er Harm’s Kippenfarm, het mini-reuzenrad, de botsauto’s, een zweefmolen, een draaimolen, buggy’s, 't Vliegende Piraatje, de Regenboogreis en een binnenspeeltuin Circus Fun City, ’t Dreumeshofje (een speelplek voor de allerkleinsten). Voor de oudere kinderen zijn er een Achtbaan, BeeBee, het spookhuis “Het Griezelbos”, botsauto’s, Skypie, de Race Pop-ups en een luchtkussen. Er is ook een speeltuin voor de wat oudere kinderen. In de binnenspeeltuin Circus Fun City kunnen de kinderen spelen in onder andere ballenbakken, glijbanen, touwbruggen en klimrekken. Tijdens de seizoenen vinden er dagelijks parkshows plaat en er worden ook diverse evenementen en leuke activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld schminken, disco en bingo. De mascottes Tiffi & Toffi zijn ook dagelijks in het park te vinden. Sinds 2018 is er de Tiffi & Toffi’s Rijschool, waar kinderen meer leren over het verkeer, verkeersregels en zelf kunnen rijden in autootjes.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.