PayPal Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van PayPal?

Bel nu Bel nu

PayPal Bellen

Telefoonnummer
Adres
Boulevard Royal 22-24, L-2449 Luxemburg
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-17:30
Dinsdag
09:00-17:30
Woensdag
09:00-17:30
Donderdag
09:00-17:30
Vrijdag
09:00-17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij PayPal. 

Waarom PayPal bellen?

U wilt weten hoe u een PayPal rekening kunt openen

Bel het PayPal telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over PayPal en het openen van een rekening bij PayPal. De klantenservice van PayPal kan u meer informatie en uitleg geven over het openen van een PayPal rekening en de voorwaarden.

U heeft een klacht

U kunt contact op met PayPal klantenservice opnemen wanneer u een probleem met een betaling of als er sprake is van een geschil. PayPal klantenservice kan u verder helpen en meer informatie en uitleg geven over welke stappen u dient te ondernemen.

Wilt u geld overmaken?

Wilt u geld overmaken op uw PayPal rekening, of geld van uw PayPal rekening overmaken naar uw bankrekening? Wilt u hier meer over weten? Heeft u vragen. Bel het PayPal nummer en de klantenservice kan u uitleggen hoe u dit kunt regelen

U heeft de PayPal App gedownload

Neem contact op via het PayPal telefoonnummer wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld het toevoegen van een bankrekening of creditcard aan uw PayPal account in de PayPal App. De klantenservice van PayPal kan u meer informatie en uitleg geven over de App van PayPal.

Uw PayPal rekening is beperkt

U kunt het PayPal nummer bellen wanneer er een beperking op uw PayPal rekening is gelegd. PayPal klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven hoe u de beperking kan worden opgeheven.

Uw telefoonnummer is gewijzigd

Heeft u een nieuw telefoonnummer en wilt u deze wijzigen in uw PayPal account? Neem contact op via het PayPal klantenservice nummer en zij kunnen u uitleggen hoe u uw nieuwe nummer kunt wijzigen in uw account.

Bericht sturen naar PayPal

Stuur bericht naar PayPal

Neem rechtstreeks contact op met PayPal klantenservice door een bericht naar hen te sturen. Heeft u een vraag, probleem, klacht of opmerking? Dan dient u een PayPal account te hebben, waarop u kunt inloggen, en vervolgens kunt u een bericht naar PayPal klantenservice sturen.

Contact met PayPal via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

PayPal heeft een wereldwijde Facebook-pagina met algemene berichten over de diensten, van PayPal. U kunt op deze Facebook-berichten reageren. PayPal klantenservice is op werkdagen van 8:00 tot 16:30 uur bereikbaar via Facebook Messenger en zij zullen zo snel mogelijk op u bericht reageren.

Contact met PayPal via Facebook

Contact met PayPal via Twitter

Bekijk PayPal op Twitter

De klantenservice van PayPal is ook actief op Twitter, waar zij diverse Tweets delen over de diensten, producten en nieuws van PayPal Nederland. U kunt een DM naar PayPal klantenservice sturen. De klantenservice is van 8:00 tot 16:30 uur online bereikbaar op Twitter.

Contact met PayPal via Twitter

Youtube-kanaal PayPal

Bekijk PayPal op Youtube

PayPal heeft ook een eigen YouTube kanaal met informatieve video’s over hoe PayPal werkt in onder andere het Nederlands, Vlaams en het Frans, maar ook hoe u PayPal kunt gebruiken voor diverse applicaties van derden. U kunt helaas geen rechtstreeks bericht naar PayPal klantenservice sturen via Youtube.

Youtube-kanaal PayPal

Schrijf een brief aan PayPal

Het postadres is:

PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
22-24 Boulevard Royal
L-2449 Luxemburg

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan PayPal klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van PayPal.

Meer informatie over PayPal

PayPal is een online betaaldienst. PayPal is in 1998 onder de naam Confinity opgericht en het hoofdkwartier is in San Jose (USA). PayPal richtte zich in de eerste fase op applicaties voor de Palm Pilot-pda. Als product is het product PayPal in 1999 geïntroduceerd en in 2000 is Confinity gefuseerd met het door Elon Musk opgerichte bedrijf X.com. In oktober 2000 is X.com zich volledig ging richten op PayPal en in 2001 is de naam X.com gewijzigd in PayPal. In 2002 heeft de veilingsite eBay PayPal gekocht, omdat ongeveer 50% van de eBay-gebruikers PayPal als betaalmethode gebruikte. In 2006 is de Nederlandstalige versie van PayPal geïntroduceerd, wat direct tot een stijging van Nederlandse PayPal transacties heeft geleid. In 2015 heeft eBay PayPal afgestoten en is PayPal als onafhankelijk bedrijf op de NASDAQ effectenbeurs genoteerd. Betalen met PayPal is gratis voor de betaler, maar de ontvanger betaalt provisie van 3,4% van het overgeschreven bedrag + € 0,35. In 2018 heeft PayPal het Zweedse bedrijf iZettle (leverancier van kassasysteem apps) overgenomen, en in november 2019 het Amerikaanse besparingsplatform Honey Science Corporation (een snelgroeiend online winkelplatform voor consumentenkoopjes). In Nederland kunnen consumenten bij 36% van de webshops met PayPal betalen. PayPal heeft tussen van 2009 en 2013 vijf jaar op rij de Nationale Thuiswinkel Award voor de beste financiële dienst op het internet ontvangen.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om snel het telefoonnummer van PayPal te bereiken?

Waarom wij adviseren om PayPal te bellen via KlantenserviceDirect is omdat u geen nummer meer in uw telefoon bij hoeft te zetten of hoeft te onthouden. Met het nummer van KlantenserviceDirect bent u in staat om elk bedrijf te benaderen wat u zich maar kunt bedenken. Wij verbinden u door.

Hoe komt het dat het telefoonnummer van PayPal zo lastig te bereiken is?

Zoals elke klantenservice of helpdesk dat heeft, heeft ook PayPal zo zijn piekmomenten waarop het ineens erg druk kan zijn. Wanneer u belt via KlantenserviceDirect heeft u daar helemaal geen last van. Wij doen namelijk onze uiterste best om u direct door te verbinden zodat u meteen vragen kunt stellen.

Via welke kanalen kan ik PayPal bereiken?

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van PayPal via de website. U moet dan wel een account hebben. Via Facebook zit de klantenservice op werkdagen van 8.00 tot 16.30 klaar. Dit geldt ook voor Twitter. Wilt u liever een brief schrijven? Die kan u sturen naar het postadres.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.