Pearle Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Pearle?

Bel nu Bel nu

Pearle Contact

Telefoonnummer
Adres
Amersfoortsestraat 84a, 3769 AM Soesterberg
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Pearle. 

Waarom Pearle bellen?

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Pearle account niet? Bent u uw wachtwoord vergeten? Bel dan het Pearle telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Kan ik online bestellen bij Pearle? Hoe werkt dat?

Bel het Pearle telefoonnummer wanneer wilt weten of/en hoe u online kunt bestellen bij Pearle. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen bij Pearle.

Wanneer wordt mijn bril geleverd?

Heeft u een bril besteld bij Pearle en wilt u weten wanneer u uw nieuwe bril ontvangt? Bel dan naar het Pearle klantenservice nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de bestelstatus en levertijd van uw bril.

Wat is Bril in 1 uur?

Neem contact op via het Pearle telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over de Bril in 1 uur service van Pearle. De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over deze service.

U wilt meer informatie en uitleg over oogmetingen

Wilt u weten of en hoe Pearle oogmetingen uitvoert? Wat kost een oogmeting? Neem contact op via het Pearle nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over oogmetingen door Pearle.

Biedt Pearle garantie op gekochte brillen en lenzen?

U kunt het Pearle nummer bellen wanneer u vragen over het garantiebeleid van Pearle. De klantenservice kan u meer uitleg geven over het garantiebeleid en de garantievoorwaarden van Pearle.

Chatten met Pearle

Chat met Pearle

Neem rechtstreeks contact op met Pearle klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Pearle klantenservice medewerker starten. Klik op het chat-icoon rechtsonder op de website en start uw chatgesprek.

Contact met Pearle via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Pearle klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u vragen of bent u niet tevreden over onze dienstverlening, in de winkel of online? Vul het Pearle contactformulier in en verstuur het formulier. Pearle klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Pearle via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Pearle heeft een Facebook-pagina waar zij nieuws, acties en nieuwe ontwikkelingen van Pearle delen. Pearle klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. Stuur een Messenger-bericht en Pearle klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Pearle via Twitter

Bekijk Pearle op Twitter

Pearle heeft een Twitter-pagina waar u vragen kunt stellen via de openbare Twitter-pagina of door een DM naar Pearle klantenservice sturen. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Twitter-bericht reageren.

Pearle op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Pearle heeft ook een Instagram-pagina waar zij foto’s delen. De Instagram-foto’s zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Optica’, ‘Kids’, ‘Faq’ en ‘Sun’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Pearle klantenservice.

Pearle op Linkedin

Pearle op Linkedin bekijken

De Linkedin-pagina van Pearle is voornamelijk gericht op werken bij Pearle. Zij delen hier ook de actuele openstaande vacatures bij Pearle. De klantenservice van Pearle is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Pearle

Bekijk Pearle op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Pearle vindt u vele verschillende video’s met informatie en aanbiedingen van Pearle. Er zijn ook een aantal playlists waaronder onder andere ‘Pearly voor kinderogen’, ‘Service voor jouw ogen’ en ‘Jouw ogen op de weg’. Pearle klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Schrijf een brief aan Pearle

Het postadres is:

Pearle
Antwoordnummer 3004
3760 VD Soesterberg

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Pearle klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Pearle.

Meer informatie over Pearle

Pearle Opticiens is een internationale opticienketen. Pearle heette eerder Brilmij en is in 1959 opgericht door de Nederlander Alphons Hamer. In 1979 is de Brilmij-keten overgenomen door het Amerikaanse bedrijf Pearle Vision. Dit was het startpunt van Pearle op de Europese markt. In 1990 zijn alle Brilmij-winkels doorgegaan onder de huidige naam Pearle Opticiens. In 1996 is de Europese tak van Pearle Vision verkocht aan door GrandVision, waardoor het Amerikaanse Pearle Vision en het Europese Pearle verschillende bedrijven zijn geworden. De Nederlandse en Belgische winkels zijn onderdeel van de GrandVision Europe. Ook Eye Wish Opticiens, GrandOptical (België) en The Vision Factory maken onderdeel uit van GrandVision Europe. Investeringsmaatschappij HAL Investments heeft een meerderheidsaandeel in GrandVision. Pearle verkoopt bekende brillenmerken, maar ook huismerkbrillen, contactlenzen en zonnebrillen. In 2008 is Pearle gestart met de eerste optometriepraktijk in één van haar winkels.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de klantenservice van Pearle te bereiken?

Deze vraag is voor ons heel gemakkelijk te beantwoorden. Het gaat vele malen sneller via KlantenserviceDirect. Wij hebben meteen het goede nummer en zorgen ervoor dat u snel contact hebt met de klantenservice van Pearl. U hoeft er zelf maar weinig voor te doen. Alleen bellen met KlantenserviceDirect.

Hoe komt het dat de klantenservice van Pearle zo lastig te bereiken is?

Met al die filialen die ze hebben kunt u zich het natuurlijk wel voorstellen dat de klantenservice van Pearl wel eens druk kan zijn. Dan is het wat moeilijker in contact met ze te komen. Maar niet als u belt via KlantenserviceDirect. Wij zorgen voor een snel en direct contact.

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Pearle bereiken?

Rechtstreeks schriftelijk contact met Pearle kan via de website. U kunt daar chatten of het contactformulier invullen. Stuur een bericht via Twitter of Facebook Messenger en dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord. Een brief schrijven naar Pearle is ook nog altijd een goede mogelijkheid. Deze kan naar het postadres.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.