Pets Place Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Pets Place?

Bel nu Bel nu

Pets Place Contact

Telefoonnummer
Adres
Galvanistraat 100, 6716 AE Ede
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Pets Place. 

Waarom Pets Place bellen?

Hoe kan ik met een kortingscode online betalen?

Bel het Pets Place telefoonnummer wanneer u een kortingscode heeft en deze wilt gebruiken om online te betalen. Weet u niet precies hoe dit werkt? De klantenservice kan u uitleggen hoe uw kortingscode kunt gebruiken.

Wat zijn de verzendkosten bij Pets Place?

Neem contact op met Pets Place klantenservice wanneer u wilt weten wat de verzendkosten bij Pets Place zijn? De klantenservice van Pets Place kan u meer informatie geven over de verzendkosten van bestellingen bij Pets Place.

Hoe kan ik online bestellen bij Pets Place?

Bel het Pets Place telefoonnummer wanneer wilt weten hoe u online kunt bestellen bij Pets Place. Hoe gaat dit in zijn werk? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen van artikelen voor uw huisdier via Pets Place.

Wat is de status van mijn bestelling?

Bel het Pets Place telefoonnummer wanneer u een artikel online of in de winkel heeft besteld en wilt weten wat de status is? Wanneer wordt het artikel geleverd. Pets Place klantenservice kan u meer informatie over uw bestelling geven.

U kunt niet inloggen op uw account?

Lukt het inloggen op uw Pets Place account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Pets Place telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U heeft een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen

U heeft uw bestelling ontvangen en zijn er verkeerde artikelen geleverd? Of zijn er artikelen beschadigd? Neem contact op met Pets Place klantenservice en zij kunnen u meer uitleg geven over het vervangen van verkeerd geleverde en/of beschadigde artikelen.

Contact met Pets Place via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Pets Place klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Pets Place klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Pets Place

Neem contact op via Facebook

Pets Place heeft een Facebook-pagina met leuke foto’s en berichten en adviezen over de dierenvoeding. U kunt Pets Place klantenservice contacteren via Facebook Messenger. Zij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Via Twitter in contact met Pets Place

Contact opnemen via Twitter

Pets Place heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over Pets Place met acties en adviezen over dierenvoeding. U kunt een DM naar Pets Place klantenservice sturen.

Instagram-pagina Pets Place

Bekijk Instagram-pagina

Pets Place heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten met posts met leuke foto’s van huisdieren, reels en video’s van Pets Place en klanten van Pets Place. U kunt uw eigen dierenfoto taggen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Huisdierenpoll’, ‘Advies’, ‘VODCAST’ en ‘Kantoordieren’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Pets Place klantenservice.

Pets Place op Linkedin

Pets Place op Linkedin bekijken

Pets Place is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Pets Place vindt u diverse nieuwsberichten over Pets Place, werken bij Pets Place en enkele openstaande vacatures. De klantenservice van Pets Place is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Pets Place

Bekijk Pets Place op Youtube

Pets Place heeft ook een eigen YouTube-kanaal petsplaceTV. Hier vindt u een groot aantal video’s met informatie over Pets Place en vele adviezen over en voor uw huisdieren. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld over doe-het-zelven en het aanschaffen van een puppy hond. Maar ook veelgestelde vragen worden beantwoord. U vindt hier advies op allerlei gebieden en er is zelfs een honden en katten cast. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Pets Place klantenservice via het Youtube-kanaal.

Pets Place op Pinterest

Bekijk Pets Place op Pinterest

Op de Pets Place Pinterest-pagina vindt u een enorme hoeveelheid leuke dieren foto’s. De foto’s zijn verdeeld over diverse pins waaronder bijvoorbeeld Pets Place, Boerenbond, Katten, Konijnen, DIY en tips, Moestuin en Tuinideeën. Pets Place klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

TikTok-pagina Pets Place

Pets Place op TikTok bekijken

Op de TikTok-pagina van Pets Place vindt u diverse grappige en leuke TikTok video’s van Pets Place met onder andere enkele video’s over de verzorging van uw huisdier. Het is niet mogelijk om een rechtstreeks bericht naar Pets Place klantenservice te sturen via TikTok.

Meer informatie over Pets Place

Pets Place is een Nederlandse dierenwinkel van Nederland met dierenwinkels door het hele land én een webshop. Pets Place is in 1985 ontstaan toen de eerste Mies Max open ging. Hier werd voor het eerst het ‘zelfschepsysteem’ voor dierenvoeding gebruikt. Deze nieuwe ontwikkeling was zeer succesvol en binnen de kortste keren volgeden meer winkelopeningen met deze formule. In 1992 veranderd de naam van Mies Max naar Pets Place. In 2001 neemt IJsvogel Retail de Pets Place formule over. IJsvogel Retail is eigenaar van de winkelformules Pets Place en Boerenbond. Het hoofdkantoor van IJsvogel Retail is in Ede en zij regelen de inkoop- en logistieke organisatie voor beide formules. In het zuiden van Nederland is er een groot aantal winkels waar een Boerenbond en Pets Place samen onder één dak zitten. Op de website Petsplace.nl vindt men het volledige assortiment van Pets Place en kan men terecht voor advies en informatie over de producten die Pets Place verkoopt. Naast de winkels en de webshop geeft Pets Place vier keer per jaar het gratis ‘Lief Dier magazine’ uit.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.