Philips Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Philips?

Bel nu Bel nu

Philips Contact

Telefoonnummer
Adres
High Tech Campus 52, 5656 AG Eindhoven
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
09:00-18:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Philips. 

Waarom Philips bellen?

Lopen er kortingsacties bij Philips?

Bel het Philips telefoonnummer wanneer u vragen heeft over lopende korting acties en hoe u daar gebruik van zou kunnen maken. Philips klantenservice kan u meer uitleg geven over waar u de lopende acties kunt vinden.

Hoe kan ik bij Philips betalen?

U kunt het Philips nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u bij Philips kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die Philips online biedt. Wilt u achteraf betalen? Of met een creditcard? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij Philips.

Wat zijn de verzendkosten bij Philips?

Neem contact op met Philips klantenservice wanneer u wilt weten wat de verzendkosten bij Philips zijn? De klantenservice van Philips kan u meer informatie geven over de verzendkosten van bestellingen bij Philips.

Wat is de status van mijn bestelling?

Bel het Philips telefoonnummer wanneer u een artikel online heeft besteld en wilt weten wat de status is? Wanneer wordt het artikel geleverd. Philips klantenservice kan u meer informatie over uw bestelling geven.

Biedt Philips garantie?

Bel het Philips nummer wanneer u vragen over het garantiebeleid van Philips. Hoe zit het garantiebeleid eruit en wat zijn de voorwaarden? Hoe kunt u gebruik maken van de garantie. Philips klantenservice kan u meer uitleg geven over het garantiebeleid van Philips.

Kan ik producten retourneren?

U kunt het Philips nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen producten of beschadigde producten. Philips klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retournering naar Philips.

Facebook-pagina Philips

Neem contact op via Facebook

Philips heeft een Facebook-pagina met berichten van Philips over producten en aanbiedingen van Philips. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Philips klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Philips

Contact opnemen via Twitter

Philips heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over Philips, nu en het verleden, met prachtige oude foto’s. U kunt een DM naar Philips klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina Philips

Bekijk Instagram-pagina

Philips heeft ook een Instagram-pagina Benelux. Hier delen zij berichten via posts, reels en video’s over acties, aanbiedingen en activiteiten van Philips. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in de diverse productgroepen zoals Healthcare, Beauty, Cooking, Coffee en Homecare.

Philips op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Philips is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina Koninklijke Philips N.V vindt u diverse nieuwsberichten van Philips. De klantenservice van Philips is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Philips

Bekijk Philips op Youtube

Philips heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Philips en de vele verschillende producten die zij verkopen. De video’s zijn ingedeeld per land en diverse playlists, zoals ‘Work at Philips’, ‘Healthy Living’ en ’Innovation and you’. Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Philips klantenservice via het Youtube-kanaal.

Philips op Pinterest

Philips op Pinterest

Op de Philips Pinterest-pagina vindt u diverse foto’s met pins met diverse producten en diverse andere onderwerpen zoals onder andere ‘Rijksmuseum’, ‘Livable Cities’, ‘Ontdek Senseo’, ‘Vintage Advertising’ en ‘100 jaar Philips’. Philips klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

Meer informatie over Philips

Koninklijke Philips (beter bekend als kortweg Philips) is een Nederlands elektronicaconcern. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam, maar de wortels van het Philips liggen in Eindhoven. In 1891 richtte werktuigkundig ingenieur Gerard Philips de firma Philips & Co op "tot het fabriceeren van gloeilampen en andere electro-technische artikelen, beneevens het drijven van handel daarin”. Gerard en zijn vader vestigden Philips & Co niet in hun woonplaats Zaltbommel, maar in Eindhoven, in een leegstaande stoomfabriek. Hier startte Philips met de productie van gloeilampen en het daarvoor benodigde koolstofdraad. Gerard Philips had dit proces samen met scheikundig technoloog Jan Reesse ontwikkelt. Door de meer dan 100 jaar bestaan van Philips hebben zij diverse producten op de markt gebracht, zoals in 1963 toen Philips de eerste muziekcassette uitbracht, in 1980 gevolgd door de compact disc (CD). Bij de ontwikkeling van de CD werkte Philips samen met Sony en creëerden zij een gestandaardiseerd formaat. Verder heeft Philips ook kleine huishoudelijke apparaten, zoals koffiezetapparaten, stofzuigers, mixers, strijkijzers en broodroosters (tot 2021), verlichtingssystemen (tot 2016, verder als Signify) en consumentenelektronica als radio's, band- en cassetterecorders, stereoapparatuur, cd-spelers (tot 2014) en tv-toestellen (tot 2012), maar ook microchips (tot 2006, verder als NXP), het platenlabel PolyGram (tot 1998), lithografische machines om wafers te maken voor de chipsindustrie (tot 1995, verder als ASML), computers en witgoed, grote huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, koelkasten, wasdrogers (tot 1991, daarna onderdeel van Whirlpool) ontwikkeld en geproduceerd. Op dit moment produceert Philips voornamelijk medische apparatuur zoals MRI-scanners, maar ook producten voor persoonlijke verzorging zoals scheerapparaten, elektrische tandenborstels en borstkolven.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.