Picnic Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Picnic?

Bel nu Bel nu

Picnic Contact

Telefoonnummer
Adres
Van Marwijk Kooystraat 15, 1114 AG Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-23:00
Dinsdag
09:00-23:00
Woensdag
09:00-23:00
Donderdag
09:00-23:00
Vrijdag
09:00-23:00
Zaterdag
11:00-23:00
Zondag
11:00-23:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Picnic. 

Waarom Picnic bellen?

U wilt uzelf aanmelden bij Picnic. Hoe gaat dat?

Wilt u uzelf aanmelden bij Picnic? Kan dat überhaupt? Is Picnic aanwezig in u woonplaats? Bel het Picnic telefoonnummer met uw vragen en de Picnic klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over Picnic, het aanmelden en de Picnic App.

Levert Picnic verse producten?

U wilt verse groente of fruit bestellen bij Picnic, maar weet niet zeker of vers ook echt vers is? Neem contact op met Picnic klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de verse producten van Picnic.

Hoe betaalt u uw boodschappen bij Picnic?

U kunt het Picnic nummer bellen wanneer u vragen heeft over de betaalmethoden van Picnic. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over betalen bij Picnic.

Kunt u een bestelling annuleren?

Bent u plots niet thuis en zou u uw bestelling bij Picnic willen annuleren? Bel het Picnic telefoonnummer en Picnic klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het herroepingsrecht en de voorwaarden die gelden voor het annuleren van bestellingen.

Heeft Picnic een recycle-beleid?

Is recyclen belangrijk voor u en wilt u weten of Picnic een recycle-beleid heeft? Neem contact op met Picnic klantenservice en zij kunnen u uitleggen hoe en wat Picnic recycled en hoe u als klant daar een bijdrage aan kunt leveren.

Bent u benieuwd naar jobs bij Picnic?

Bel het Picnic telefoonnummer wanneer u erover denkt om bij Picnic te gaan werken. Picnic klantenservice kan u meer informatie verstrekken over welke jobs Picnic aanbiedt en hoe u kunt solliciteren.

Contact met Picnic via WhatsApp

WhatsApp naar Picnic

U kunt rechtstreeks berichten naar Picnic klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Picnic is 0883742642. Heeft u vragen over uw bestelling, de bezorgtijd of andere vragen? Schrijf een WhatsApp bericht naar Picnic en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Picnic via WhatsApp

Facebook-pagina van Picnic

Bekijk Facebook-pagina

Picnic heeft een Facebook-pagina met berichten met innovatieve ontwikkelingen bij Picnic die doorverwijzen naar het blog van Picnic. Picnic klantenservice rechtstreeks bereikbaar via Facebook Messenger.

Facebook-pagina van Picnic

Contact met Picnic via Twitter

Bekijk Picnic op Twitter

De klantenservice van Picnic is ook actief op Twitter. Zij delen Tweets met actuele Webinars, interessante ontwikkelingen en de blogs van Picnic. U kunt een DM naar Picnic klantenservice sturen.

Contact met Picnic via Twitter

Picnic op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Picnic heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over ontwikkelingen en activiteiten van Picnic. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreek contact op te nemen met Picnic klantenservice.

Picnic op Instagram

Picnic op Linkedin

Linkedin-pagina Picnic bekijken

Op de Linkedin-pagina van Picnic deelt Picnic klantenservice informatieve berichten over ontwikkelingen, activiteiten, Webinars en vacatures bij Picnic. De klantenservice van Picnic is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina van Picnic.

Picnic op Linkedin

Picnic op Youtube

Bekijk Picnic op Youtube

Picnic heeft een YouTube kanaal met informatieve video’s over en van Picnic. De video’s zijn onderverdeeld in een aantal playlists zoals: ‘Koken met Coen’, ‘Join Picnic’ en ‘Hoe werkt Picnic’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Picnic klantenservice via Youtube.

Picnic op Youtube

Picnic Blog

Bekijk Picnic Blog

Picnic publiceert ook een Blog. Het is een nogal technisch blog over de technische ontwikkelingen rondom Picnic en de services die Picnic biedt. U kunt dit blog volgen, mocht u geïnteresseerd zijn in de technische informatie en achtergrond van Picnic.

Picnic Blog

Schrijf een brief aan Picnic

Het postadres is:

Van Marwijk Kooystraat 15
1114 AG Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Picnic klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Picnic.

Meer informatie over Picnic

Picnic is een Nederlandse online-supermarkt. Picnic heeft geen fysieke eigen winkels die door klanten kunnen worden bezocht. Zij bezorgen boodschappen uitsluitend aan huis. Het bedrijf is in 2014 opgericht en sinds 2015 actief in Nederland. Inmiddels is Picnic ook aanwezig in Duitsland (2018) en Frankrijk (2021). Picnic is gestart in Amersfoort en in de jaren daarna volgden ook Den Haag en Amsterdam. Eind 2018 bezat Picnic vijf distributiecentra en bezorgden zij boodschappen in meer dan zestig steden en dorpen. In de beginperiode werd er op drie dagen bezorgt, maar door de jaren heen steeg het aantal klanten en plaatsen waar Picnic boodschappen bezorgde, en is het aantal bezorgdagen uitgebreid naar zes dagen. Vervolgens is Picnic ook gaan werken met elektrische wagens. In maart 2017 vond er een investeringsinjectie plaats door verschillende vermogende families en in 2020 volgde een volgende financieringsronde voor de bouw van een nieuw distributiecentrum in Utrecht. Inmiddels (2021) levert Picnic met ruim duizend elektrische bezorgvoertuigen boodschappen in ruim 120 steden en dorpen vanuit 63 bezorghubs in Nederland. Eind 2018 had vakbond FNV kritiek op de werkomstandigheden en werkdruk bij Picnic. Picnic betaalde haar werknemers niet volgens de supermarkt-cao, omdat zij zichzelf niet als een supermarkt ziet (ondanks het feit dat zij zich naar klanten wel als supermarkt presenteren). Het Hof van Amsterdam heeft in december 2019 bepaalt dat de activiteiten van Picnic niet onder de supermarkt cao vallen. Echter, in april 2020, heeft Picnic met vakbond De Unie een e-commerce cao voor haar medewerkers afgesloten.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.