Plein Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Plein?

Bel nu Bel nu

Plein Contact

Telefoonnummer
Adres
Bisonspoor 3002, 3605 LT Maarssen
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-19:00
Dinsdag
08:00-19:00
Woensdag
08:00-19:00
Donderdag
08:00-19:00
Vrijdag
08:00-19:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Plein Drogisterij. 

Waarom Plein Drogisterij bellen?

U heeft een kortingscode ontvangen

Bel het Plein telefoonnummer wanneer u een kortingscode heeft ontvangen en wilt weten hoe u deze kunt innen. Bent u vergeten de kortingscode te gebruiken? Wilt u de kortingscode in een Plein winkel gebruiken. Plein klantenservice kan u meer uitleg geven over het inwisselen van uw kortingscode.

U wilt informatie over de betaalmethoden

U kunt het Plein nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden Plein biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betalen bij Plein.

U heeft een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen

U heeft uw bestelling ontvangen en zijn er verkeerde artikelen geleverd? Of zijn er artikelen beschadigd? Neem contact op met Plein klantenservice en zij kunnen u meer uitleg geven over het vervangen van verkeerd geleverde en/of beschadigde artikelen.

Wat zijn de verzendkosten bij Plein?

Neem contact op met Plein klantenservice wanneer u wilt weten wat de verzendkosten bij Plein zijn? De klantenservice van Plein kan u meer informatie geven over de verzendkosten van bestellingen bij Plein.

Bestelling wijzigen of annuleren? Kan dat?

Heeft u artikelen online bij Plein besteld en weet wilt u de bestelling wijzigen? Of wilt u het bezorgadres wijzigen? Of wilt u uw bestelling annuleren? Bel het Plein telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het al dan niet kunnen wijzigen/annuleren van uw bestelling of het veranderen van het bezorgadres.

U wilt meer informatie over de Plein cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van Plein ontvangen? Wilt u uw Plein cadeaukaart inwisselen? Neem contact op met Plein klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het inwisselen van Plein cadeaukaarten of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw cadeaukaart.

Contact met Plein via WhatsApp

Chat via WhatsApp met Plein

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Plein is 0888000200. U kunt via WhatsApp op uw telefoon of uw pc vragen stellen aan Plein klantenservice. De klantenservice is via WhatsApp bereikbaar op werkdagen 8:00 tot 19:00 uur.

Facebook-pagina Plein

Neem contact op via Facebook

Plein heeft een Facebook-pagina met berichten met adviezen en acties van Plein Drogisterij. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Plein klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.00-19.00 uur en zullen zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Via Twitter in contact met Plein

Contact opnemen via Twitter

Plein heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over Plein zoals tips, aanbiedingen, maar actuele openstaande vacatures. U kunt een DM naar Plein klantenservice sturen en zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Instagram-pagina Plein

Bekijk Instagram-pagina

Plein heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij nieuwsberichten, acties, aanbiedingen en advies via posts, guides, reels en. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘#plein.nl’, ‘Tips’, ‘Blogs’ en ‘Duurzaam’.

Plein op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Plein is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Plein vindt u diverse nieuwsberichten over Plein, werken bij Plein en actuele openstaande vacatures.

Youtube-kanaal Plein

Bekijk Plein op Youtube

Plein drogisterij heeft ook een eigen YouTube-kanaal waar zij diverse video’s delen met diverse playlists zoals een groot aantal video’s van diverse producten die bij Plein verkocht worden zoals onder andere ‘Carocroc’ ‘Valdispert’ en ‘Rennie’. Handig als u op een simpele manier informatie over diverse producten zoekt. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Plein klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Plein

Plein is gestart als website Tandartsplein.nl. Mensen konden hier terecht voor specialistische informatie rondom mondverzorging. In 2006 is er een webshop aan toegevoegd waar men bestellingen kon plaatsen. De webshop was succesvol en er werd een magazijn en kantoor gebouwd in Rotterdam. Uiteindelijk wordt de webshop Plein.nl verder uitgebreid en in 2013 worden specialistische ‘pleinen’ mondverzorging, drogisterij, huishouden, huisdier en baby gelanceerd. Plein.nl blijft groeien en het Plein verhuist in 2014 naar een nieuwe locatie met een groter magazijn in Houten. In 2016 is zelfs het nieuwe grotere magazijn te klein er wordt een apart distributiecentrum geopend voor Huisdierplein. In 2019 verhuist Plein.nl weer naar een nieuwe plek, dit keer in Moerdijk waarvandaan het volledige assortiment van Plein.nl - van hondenbrokken tot toiletpapier en douchegel worden geleverd. Het hoofdkantoor verhuist naar Maarssen. Plein.nl is onderverdeeld in een aantal categorieën. Mondverzorging zoals (elektrische) tandenborstels, tandpasta, mondwater en andere gespecialiseerde mondverzorgingsproducten. Drogisterij voor douchegel, scheermesjes, paracetamol, make-up, afslankmiddelen. Huisdier met voer, snacks, speelgoed en verzorgingsproducten voor huisdieren. Categorie Huishouden met schoonmaakproducten en -middelen en categorie Baby waar men terecht kan voor diverse verzorgingsproducten, speelgoed, voeding, flesjes en spenen voor baby’s.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.