Plopsa Indoor Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Plopsa Indoor?

Bel nu Bel nu

Plopsa Indoor Contact

Telefoonnummer
Adres
Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-17:00
Dinsdag
10:00-17:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-17:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Plopsa Indoor. 

Waarom Plopsa Indoor bellen?

Kan ik online een tickets kopen voor Plopsa Indoor?

Bel het Plopsa Indoor telefoonnummer wanneer wilt weten of u online tickets kunt reserveren? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online reserveren van tickets voor Plopsa Indoor.

Wat zijn de openingstijden van Plopsa Indoor?

Bent u een bezoek aan Plopsa Indoor aan het plannen en wilt u weten wanneer Plopsa Indoor rond die periode geopend is? Of wilt u komend(e) week of weekend naar Plopsa Indoor? Bel Plopsa Indoor klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden.

U wilt meer informatie over de Plopsa Indoor giftcard

Heeft u een giftcard van Plopsa Indoor ontvangen? Wilt u uw Plopsa Indoor giftcard gebruiken? Neem contact op met Plopsa Indoor klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het gebruik van Plopsa Indoor giftcard of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw giftcard.

Wilt u een kinderfeestje organiseren?

Neem contact op via het Plopsa Indoor telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor kinderfeestje op Plopsa Indoor. De klantenservice kan u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden bij Plopsa Indoor.

Zijn er kluisjes te huur bij Plopsa Indoor?

Wilt u enkele van uw waardevolle spullen in een kluisje achterlaten? Heeft Plopsa Indoor kluisjes te huur? Wat zijn de kosten van het huren van een kluisje? Zijn de kluisjes veilig? Neem contact op via het Plopsa Indoor nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de kluisjes op Plopsa Indoor.

U wilt informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement voor Plopsa Indoor te kopen, en wilt u weten wat de kosten zijn en wat de voordelen zijn van een abonnement. Of wilt u uw abonnement verlengen? Bel het Plopsa Indoor nummer en de klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen en de kosten.

Contact met Plopsa Indoor via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Plopsa Indoor klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de betreffende opties, stel uw vraag en verstuur het contactformulier. Plopsa Indoor klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Plopsa Indoor

Neem contact op via Facebook

Plopsa heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over Plopsa Indoor, de andere Plopsa parken en de diverse activiteiten en evenementen op de verschillende Plopsa parken. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Plopsa klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Plopsa Indoor

Contact opnemen via Twitter

Plopsa Indoor heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over Plopsa Indoor en de andere Plopsa Themaparken in België, Duitsland en Polen. U kunt een DM naar Plopsa Indoor klantenservice sturen.

Instagram-pagina Plopsa Indoor

Bekijk Instagram-pagina

Er is ook een officiële Instagram-pagina van de verschillende Plopsa Themaparken. Hier delen zij berichten over de diverse activiteiten en evenementen op Plopsa Indoor en de andere Plopsa Themaparken via posts en reels. U kunt ook een message naar Plopsa Indoor klantenservice sturen via Instagram.

Plopsa Indoor op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Plopsa Indoor is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Plopsa - Studio 100 vindt u diverse nieuwsberichten over Plopsa Indoor en de andere Plopsa Themaparken. U vindt hier ook actuele openstaande vacatures in de verschillende landen waar Plopsa - Studio 100 actief is, waaronder Plopsa Indoor in Nederland.

Youtube-kanaal Plopsa Indoor

Bekijk Plopsa Indoor op Youtube

Plopsa heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Plopsa Indoor in Nederland, maar ook de Plopsa Themaparken in andere landen. Naast de video’s van Plopsa Indoor Coevorden vindt u hier onder andere video’s van Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaqua en Plopsaland De Panne, Plopsa Coo en De Vetste Events in de Plopsa Parken.

Plopsa Indoor op TikTok

Bekijk Plopsa Indoor op TikTok

De Plopsa Parken hebben ook een eigen TikTok-pagina waar je diverse TikToks vindt uit de verschillende Plopsa Parken, waaronder Plopsa Indoor Coevorden.

Meer informatie over Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een deels overdekt attractiepark in Dalen en behoort tot de Plopsa Groep. De Plopsa Groep is onderdeel van Studio 100. De verscheidene attracties op Plopsa Indoor zijn in thema’s naar Studio 100-personages, zoals Samson & Gert, Kabouter Plop, K3, Mega Mindy, Bumba, Bobo en Wickie de Viking ingedeeld. Plopsa Indoor (Coevorden) is op 29 april 2010 geopend. Plopsa is sinds de start in België een enorm succes met Plopsaland de Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. De Plopsa Groep wilde deze succesformule ook naar Nederland brengen. Er waren twee potentiële locaties, waaronder de locatie in Coevorden naast Center Parcs De Huttenheugte. De andere optie was een Plopsa-park naast Rotterdam Ahoy. In 2007 is er besloten voor Coevorden, met een geplande opening in 2008. Er waren echter een aantal bezwaren vanuit de gemeenschap, waardoor er pas in 2009 met de bouw kon worden gestart. Plopsa Indoor Coevorden is op 29 april 2010 geopend. Het park heeft 24 binnen- en buiten attracties, 3 horecagelegenheden en een souvenirwinkel. Indoorattracties zijn onder andere De Glijbaan, Het Ballenbad, Plopsa Speelboom, De K3 Zweefmolen en De Wickiebaan. Buiten zijn er attracties zoals De Maya Speeltuin, De Dansende Fonteinen, Het K3 Verkeerspark, De Klimberg, Heidi’s Dierenweide en De K3 Brandweermolen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.