PLUS Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van PLUS?

Bel nu Bel nu

PLUS Contact

Telefoonnummer
Adres
Archimedeslaan 21, 3584 BA Utrecht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-20:00
Dinsdag
09:00-20:00
Woensdag
09:00-20:00
Donderdag
09:00-20:00
Vrijdag
09:00-20:00
Zaterdag
09:00-16:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij PLUS. 

Waarom PLUS bellen?

Kan ik online bestellen en wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bel het PLUS telefoonnummer wanneer u graag online artikelen bij PLUS wilt bestellen en wilt weten of deze bezorgd kunnen worden. Of wilt u de bestelling zelf ophalen? PLUS klantenservice kan u meer uitleg geven over het online winkelen bij PLUS en de leveringsmogelijkheden.

U wilt meer informatie over de PLUS cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van PLUS ontvangen? Wilt u uw PLUS cadeaukaart gebruiken? Neem contact op met PLUS klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het gebruik van de PLUS cadeaukaart of -kortingscodes.

Bestelling wijzigen of annuleren? Kan dat?

Heeft u artikelen online bij PLUS besteld en wilt u de bestelling wijzigen? Wilt u het bezorgadres wijzigen? Of wilt u uw bestelling annuleren? Bel het PLUS telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het al dan niet kunnen wijzigen/annuleren van uw bestelling of het veranderen van het bezorgadres.

Is uw bestelling incompleet?

Bel het PLUS telefoonnummer wanneer uw bestelling incompleet is. Ontbreekt er een product? De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan wat de bezorgstatus van uw bestelling is en uitzoeken wanneer de andere producten zullen worden bezorgd.

Hoe werken de PLUS punten?

U kunt het PLUS nummer bellen wanneer u vragen heeft over de PLUS punten spaaractie. Hoe werkt dit programma? Hoe kunt u deelnemen? Wanneer ontvang ik PLUS punten? PLUS klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over PLUS punten.

Wilt u meer informatie over de PLUS app?

Denkt u erover om de PLUS app te downloaden? Wilt u weten wat de voordelen van de PLUS app zijn? Kunt u via de PLUS betalen? Of PLUS spaarzegels sparen? Neem contact op met PLUS klantenservice en stel uw vragen. Zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over de PLUS app.

Contact met PLUS via contactformulier

Vul het contactformulier in

U kunt rechtstreeks berichten naar PLUS klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. PLUS klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina PLUS

Neem contact op via Facebook

PLUS heeft een Facebook-pagina met leuke berichten met nieuws en informatie over de diverse acties en aanbiedingen van PLUS. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met PLUS klantenservice. Men zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met PLUS

Contact opnemen via Twitter

PLUS heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over met nieuws van PLUS en berichten over de actuele acties en aanbiedingen. U kunt een DM naar PLUS klantenservice sturen. De klantenservice is dagelijks van 8:00 tot 22:00 uur bereikbaar via Twitter.

Instagram-pagina PLUS

Bekijk PLUS Instagram-pagina

PLUS heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij via posts, guides en reels, berichten over de diverse aanbiedingen’, recepten en acties van PLUS. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal thema’s zoals ‘#goedeten’, ‘Goed Idee’, ‘Verantwoord en Lokaal’.

PLUS op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

PLUS is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van PLUS vindt u diverse nieuwsberichten over PLUS, werken bij PLUS en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van PLUS is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal PLUS

Bekijk PLUS op Youtube

PLUS heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over PLUS, met commercials, recepten en informatie over de producten die men verkoopt De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals ‘Verantwoord & PLUS’, ‘Goed eten, is weten wat je eet’, ‘Receptvideo's | 24Kitchen’ en ‘Buiten in Nederland’.

Meer informatie over PLUS

PLUS is een Nederlandse supermarktketen van de Sperwer Groep en is zoals vele andere supermarktketens aangesloten is bij de inkooporganisatie Superunie. De oorsprong van de PLUS ligt in 1928 toen tientallen coöperaties gezamenlijk de Coöperatieve Bond van Kruideniers Inkoopvereniging Het Nederlands Sperwerverbond oprichtten. Deze coöperatieve bond kreeg de naam Sperwer. De Sperwer-formule bleek succesvol en is in de jaren 60 vervangen door de ‘4=6-formule’. De 4=6-formule is een verwijzing naar een k koopzegel spaarsysteem in de winkels die met de formule werkte. Klanten konden voor 4 cent, van iedere besteedde gulden, zegels kopen, die dan in een spaarzegelboekje konden worden geplakt. Met 100 zegels was het spaarzegelboekje vol en bij inlevering kreeg de klant 6 gulden contant terug, terwijl men maar 4 gulden voor de zegels had betaald. Dit was een winst van 50%. De 4=6-formule is door de jaren heen anders gaan heten zoals Plusmarkt (1987) en PLUS (2001). PLUS heeft ook een eigen huismerk en men biedt streekproducten aan. Door de jaren heen zijn diverse andere supermarktketens overgenomen door de Sperwer Groep en zo zijn onder andere een groot aantal Edah winkels overgegaan naar Plus. Begin 2022 is het plan voor overname van Coop goedgekeurd en men denkt dat rond 2024 dat alle Coop winkels zijn omgebouwd tot PLUS supermarkten.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.