Poliswijzer Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Poliswijzer?

Bel nu Bel nu

Poliswijzer Contact

Telefoonnummer
Adres
Verlengde Hereweg 174, 9722 AM Groningen
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:30
Dinsdag
09:00-18:30
Woensdag
09:00-18:30
Donderdag
09:00-18:30
Vrijdag
09:00-18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Poliswijzer. 

Waarom Poliswijzer bellen?

U wilt een wijziging doorgeven

Neem contact op met Poliswijzer klantenservice wanneer u gegevens bij Poliswijzer wilt wijzigen. Poliswijzer klantenservice kan u uitleggen hoe en waar u uw gegevens kunt wijzigen.

Heeft u schade opgelopen?

Bel het Poliswijzer telefoonnummer wanneer er sprake van schade. Poliswijzer klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het melden van schade en hoe dit afgehandeld zal worden.

U wilt overstappen van zorgverzekering

Neem contact op via het Poliswijzer telefoonnummer als u meer informatie en uitleg wilt over het overstappen van zorgverzekering. Poliswijzer klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie verstrekken over overstappen van zorgverzekering.

Kunt u niet inloggen op Poliswijzer?

Heeft u een account bij Poliswijzer, maar lukt het inloggen niet? Neem dan contact op via het Poliswijzer nummer. De klantenservice kan u hierbij helpen en kan u informatie en uitleg geven hoe weer kunt inloggen in uw Poliswijzer-account.

U wilt informatie over autoverzekeringen

U kunt het Poliswijzer nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over de verschillende soorten en aanbieders van autoverzekeringen. U kunt een afspraak maken met een expert van Poliswijzer. De klantenservice kan u hierbij ondersteunen.

Kunt u een verzekering afsluiten op Poliswijzer?

Bel het Poliswijzer telefoonnummer wanneer u een verzekering zou willen afsluiten via Poliswijzer. Poliswijzer klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het afsluiten van verzekeringen of andere producten via Poliswijzer.

Contact met Poliswijzer via WhatsApp

WhatsApp Poliswijzer

U kunt rechtstreeks WhatsApp-berichten naar Poliswijzer klantenservice sturen. Het WhatsApp nummer van Poliswijzer is 0502111456. Poliswijzer klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9:00 tot 17:30 uur. Stel uw vraag en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Poliswijzer via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks een bericht naar Poliswijzer klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde informatie in. Stel uw vraag en verstuur het contactformulier. Poliswijzer klantenservice neemt uw bericht direct in behandeling en men zal binnen twee werkdagen contact met u opnemen.

Contact met Poliswijzer via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Poliswijzer heeft een Facebook-pagina met berichten zij informatie en tips delen over auto-, woon- en zorgverzekeringen. Poliswijzer klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en Poliswijzer klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Contact met Poliswijzer via Twitter

Bekijk Poliswijzer op Twitter

De klantenservice van Poliswijzer is ook actief op Twitter. Zij delen hier diverse Tweets met informatie en tips over de verschillende verzekeringen die zij op hun website vergelijken. U kunt een DM of Tweet naar Poliswijzer klantenservice sturen, waar zij zo snel mogelijk op zullen reageren.

Poliswijzer op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Poliswijzer heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten de verschillende verzekering die door Poliswijzer worden vergeleken. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Team PW’, ‘Zorg’, ‘Auto’ en ‘Wonen. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks in contact komen met Poliswijzer klantenservice.

Poliswijzer op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Poliswijzer Linkedin-pagina maakt deel uit van de Bencom Group. Bencom Group deel op haar Linkedin-pagina diverse berichten over de verschillende producten die zij aanbieden, waaronder Poliswijzer. Hier worden ook de actuele openstaande vacatures gedeeld. De klantenservice van Poliswijzer is niet rechtstreeks bereikbaar via deze Linkedin-pagina

Youtube-kanaal Poliswijzer

Poliswijzer op Youtube bekijken

Op het Youtube-kanaal van Poliswijzer staan een aantal informatieve video’s over Poliswijzer. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Poliswijzer klantenservice via Youtube.

Meer informatie over Poliswijzer

Poliswijzer.nl is een Nederlandse verzekeringsvergelijkingssite voor verzekeringen. Poliswijzer.nl maakt deel uit van de Bencom group. Bencom is eigenaar van vergelijkingswebsites zoals Bellen.com, Gaslicht.com, Energiewereld.nl, Totaalwijzer.nl, Internetten.nl, LookingforBooking.com (hotelboekingen in binnen- en buitenland) en WechselJetzt.de in Duitsland (Energievergelijking in Duitsland) bezitten. Poliswijzer is in 2014 opgericht en het hoofdkantoor is gevestigd in Groningen. Poliswijzer.nl vergelijkt auto-, zorg-, woon- en reisverzekeringen. Poliswijzer vergelijkt onder andere de dekking, premie, mate van vrije zorgkeuze en klantbeoordelingen van de verzekeraars. Verder biedt Poliswijzer de mogelijkheid om de aanvullende dekkingen van de verschillende verzekeraars te vergelijken. De diensten van Poliswijzer.nl worden gratis aangeboden aan bezoekers van de website. Op het moment dat een website bezoeker een verzekering via de website afsluit, ontvangt Bencom een eenmalige vergoeding van de desbetreffende verzekeraar. Poliswijzer wisselt ook (klanten)data uit met onder andere advertentieplatforms. Poliswijzer garandeert haar onafhankelijkheid op grond van het feit dat zij ook producten vergelijken van verzekeraars waar zij niet mee samenwerken.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.