Postcode Loterij Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van de Postcode Loterij?

Bel nu Bel nu

Postcode Loterij Contact

Telefoonnummer
Adres
Beethovenstraat 200, 1077 JZ Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
10:00-16:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Postcode Loterij. 

Waarom de Postcode Loterij bellen?

U heeft vragen over LedenVoordeel

Heeft u vragen over LedenVoordeel van de Postcode Loterij, neem dan contact op met Postcode Loterij klantenservice. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over LedenVoordeel van de Nationale Postcode Loterij.

Hoe weet u of u een prijs heeft gewonnen?

Neem contact op met Postcode Loterij klantenservice wanneer graag wilt weten of u een prijs heeft gewonnen bij de Postcode Loterij. De klantenservice kan u uitleggen waar u kunt nagaan of u een prijs heeft gewonnen.

U heeft een klacht

Bel het Postcode Loterij telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de klachtenprocedure van de Postcode Loterij en hoe u een klacht kunt indienen.

U wilt meer informatie Postcode Loterij Miljoenenjacht

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het televisieprogramma Miljoenenjacht? Bel dan het Postcode Loterij nummer. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de Miljoenenjacht van de Postcode Loterij. Misschien kunt u zelfs een keer zelf meedoen?

U weet niet hoe u uw Persoonlijke Pagina moet activeren

Neem contact op via het Postcode Loterij telefoonnummer als u uw Persoonlijke Pagina wilt activeren, maar niet weet hoe dat in zijn werk gaat. Postcode Loterij klantenservice kan u hierbij helpen.

Heeft u vragen over een ontvangen cadeau of prijs?

U kunt het Postcode Loterij nummer bellen wanneer vragen heeft over een ontvangen cadeau of prijs van de Postcode Loterij. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en/of meer informatie en uitleg geven over het ontvangen product.

Chatten met de Postcode Loterij

Chat met Postcode Loterij

Neem rechtstreeks contact op met Postcode Loterij klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, een probleem of opmerking, dan kunt u via de Live chat een chatgesprek starten met een klantenservice medewerker van de Nationale Postcode Loterij. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur bereikbaar via de chat en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur). Klik op het chat-symbool onderaan de pagina (de Live Chat is niet bereikbaar als het chat-symbool niet zichtbaar is).

Contact met Postcode Loterij via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt ervoor kiezen om een rechtstreeks bericht naar Postcode Loterij klantenservice te sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens is in het contactformulier in. Voeg eventueel een document toe. Stel uw vraag en verzend het formulier. Postcode Loterij klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Postcode Loterij via contactformulier

Contact met Postcode Loterij via Facebook

Facebook-pagina bekijken

Postcode Loterij heeft een Facebook-pagina met actuele berichten over acties van de Postcode Loterij en projecten die ondersteund worden door de Postcode Loterij. De klantenservice is via Facebook Messenger bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 21.00 uur en in het weekend tussen 9.30 uur en 16.00 uur. Zij zullen, voor zover mogelijk, binnen twee uur op uw Messenger bericht reageren.

Contact met Postcode Loterij via Facebook

Contact met Postcode Loterij via Twitter

Bekijk Postcode Loterij op Twitter

De klantenservice van Postcode Loterij is ook actief op Twitter waar zij Tweets delen over acties van de Postcode Loterij, winnaars opzoeken, en projecten die ondersteund worden door de Postcode Loterij presenteren. De klantenservice is via DM op Twitter bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 21.00 uur en in het weekend tussen 9.30 uur en 16.00 uur. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Postcode Loterij via Twitter

Postcode Loterij op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Postcode Loterij heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over de activiteiten van Postcode Loterij en projecten die door de Postcode Loterij worden ondersteund presenteren. Postcode Loterij klantenservice is op werkdagen tussen 9.00 uur en 21.00 uur bereikbaar via Instagram en in het weekend tussen 9.30 uur en 16.00 uur.

Postcode Loterij op Instagram

Postcode Loterij op Youtube

Bekijk Postcode Loterij op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Postcode Loterij vindt u vele verschillende Postcode Loterij video’s zoals ‘Miljoenenjacht’, ‘Plan B de podcast’, ‘Hoe werkt het’, ‘Straatprijsuitreikingen’ en de commercials van Postcode Loterij. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Postcode Loterij klantenservice via Youtube.

Postcode Loterij op Youtube

Schrijf een brief aan de Postcode Loterij

Het postadres is:

Nationale Postcode Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan de Postcode Loterij klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van de Postcode Loterij.

Meer informatie over Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij (afgekort "NPL" of ook wel "Postcode Loterij" genoemd) is in 1989 opgericht en onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. De Postcode Loterij de grootste loterij van Nederland. De bedenker en eigenaar van het postcodeloterijconcept is Novamedia. Zij vormen de directie over de postcodeloterijen in Nederland, Engeland (People's Postcode Lottery), Zweden (Svenska Postkodlotteriet) Duitsland (Deutsche Postcode Lotterie) en Noorwegen (Norsk Postkode Lotteri). Naast de Nationale Postcode Loterij bestaat de Nationale Holding Goede Doelen Loterijen N.V. ook nog uit de Sponsor Bingo Loterij, de VriendenLoterij, en de BankGiro Loterij. Het doel van de Goede Doelen Loterijen is het structureel geld te genereren voor goede doelen organisaties die een ondersteuning bieden aan een betere en leefbare wereld. Minimaal 40% van de inkomsten van de verkoop van loten is (volgens de vergunning van de Kansspelautoriteit) bestemd voor organisaties die werkzaam zijn op het gebied van welzijn en gezondheid (VriendenLoterij), behoud van cultureel Erfgoed in Nederland (BankGiro Loterij) en mens en natuur (Postcode Loterij). Postcode Loterij presenteert zich door de jaren heen in een aantal televisieprogramma’s zoals onder andere Miljoenenjacht (sinds 2000), Eén tegen 100 (sinds 2000), Koffietijd (sinds 2010), De Kluis (sinds 2018) en De 5 Uur show (sinds 2020).

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.