Praxis Klantenservice

Bent u op zoek naar de Praxis klantenservice?

Bel nu Bel nu

Praxis Contact

Telefoonnummer
Adres
Herikerbergweg 336, 1101 CT Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Praxis. 

Waarom Praxis bellen?

Uw artikel is beschadigd of kapot geleverd

U heeft een artikel online bij Praxis gekocht en het is beschadigd of zelfs kapot. Bel het Praxis telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over beschadigde of kapot geleverde artikelen. Zij kunnen u verder helpen bij het oplossen van dit probleem.

De Praxis Plus App werk niet

Werkt de Praxis Plus App niet? Kunt u niet inloggen in de App, of de App downloaden, installeren of openen van de Praxis Plus App lukt niet? Neem contact op met Praxis klantenservice. Zij kunnen u meer informatie en uitleg over de Praxis Plus App geven en u helpen bij de installatie of het inloggen op de App.

U wilt gereedschap huren

U kunt het Praxis nummer bellen wanneer u gereedschap wilt huren. De klantenservice kan voor u een afspraak maken voor de verhuur van professioneel gereedschap huren voor een halve dag tot een hele week. Van tapijtreiniger tot trilplaat en van aanhanger tot grondboor.

U wilt informatie de betaalmogelijkheden bij Praxis

Neem contact op via het Praxis telefoonnummer als u meer wilt weten over de verschillende betaalmethoden bij Praxis. De klantenservice kan u meer informatie geven over de verschillende betaalmogelijkheden bij Praxis, In de winkel of online.

U wilt weten welke cadeaubonnen u kunt gebruiken bij Praxis

Heeft u een cadeaubon ontvangen of wilt u iemand een Klus cadeaukaart cadeau geven, maar weet u niet zeker of deze gebruikt kan worden bij Praxis? Neem dan contact op via het Praxis nummer bellen de klantenservice kan u vertellen welke cadeaubonnen Praxis accepteert, en hoe en waar u ze kunt inleveren.

U wilt weten wanneer u uw online bestelling ontvangt

Heeft u geen bevestiging ontvangen van Praxis dat uw bestelling door is gekomen, of heeft u nog geen Track & Trace ontvangen? Bel Praxis klantenservice en zij kunnen aan de hand van uw bestelgegevens nagaan waar in het bezorgtraject uw bestelling is.

Chatten met Praxis

Chat met Praxis

U kunt rechtstreeks contact met Praxis opnemen via de chat. De Praxis chat-ondersteuning is beschikbaar op werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Druk op de knop 'Chat Live Klantenservice' rechtsonder in het onderdeel 'Contact opnemen' op de klantenservice-pagina. Vul vervolgens het onderwerp en de gevraagde gegevens en ‘verstuur’ uw chatbericht.

Chatten met Praxis

E-mail Praxis via het online formulier

Stuur Praxis een e-mail

U kunt een e-mail naar Praxis klantenservice sturen door het online formulier in te vullen en te versturen of en Praxis rechtstreeks te mailen naar mailadres: klantenservice@praxis.nl. Praxis klantenservice zal zo snel mogelijk op uw e-mail reageren.

E-mail Praxis via het online formulier

Contact met Praxis via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Praxis heeft een Facebook-pagina waar zij informatie, tips en adviezen voor het doet-het-zelf klussen. U kunt ook een bericht naar de klantenservice sturen via Facebook-Messenger, maar het is niet zeker dat daar door Praxis klantenservice op gereageerd wordt.

Contact met Praxis via Facebook

Contact met Praxis via Twitter

Bekijk Praxis op Twitter

Praxis heeft een Twitter-pagina waar zij voornamelijk tweets delen met verwijzing naar hun folders, acties van Praxis en handige klustips. U kunt een DM via Twitter versturen maar het is niet zeker dat de klantenservice van Praxis hierop zal reageren.

Contact met Praxis via Twitter

Praxis op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Karwei is ook actief op Instagram. Hier delen zij mooie inspirerende berichten met woon-, interieur- en DIY-tips en woontrends. U mag uw eigen ook delen via #Karwei. Het is echter niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen of vragen te stellen aan Karwei klantenservice.

Praxis op Instagram

Praxis op Youtube

Bekijk Praxis op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Praxis staan vele inspirerende video’s met tips, adviezen en informatie op het gebied van klussen en DIY. Er zijn verschillende playlists zoals ‘Doe het zelf met video’s Krijn’, ‘Zo doe je dat | PRAXIS’, ‘Stappenplannen | PRAXIS’, ‘PRAXIS huis make-overs’ en diverse playlists met klusadviezen.

Praxis op Youtube

Praxis op Pinterest

Bekijk Praxis op Pinterest

Praxis is ook actief op Pinterest of zoals ze zelf schrijven “Hier op Praxis Pinterest vind je als doe-het-zelver alles wat je nodig hebt om zelf te klussen in je huis. Voor de makers!”. Ze delen hier berichten met tips en adviezen voor de doe-het-zelf-er. Praxis klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Praxis op Pinterest

Een brief schrijven aan Praxis

Het postadres is:

Postbus 344
1740 AH Schagen

Contact Praxis door middel van het schrijven van een brief als dit uw voorkeur heeft en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Praxis

Praxis, voluit Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. is een Nederlandse bouwmarktketen. Praxis maakt gebruik van de winkelformule van Maxeda en is onderdeel van Maxeda DIY Group. Maxeda DIY Group is de grootste Doe-Het-Zelf-retailer in de Benelux. Praxis is in 1978 in Venlo gestart en had in 2020 95 vestigingen door heel Nederland heen. Praxis werkt met 3 formats. City box (Praxis City), dit zijn stadswinkels met een basisassortiment. Dan is er de Mid Box (Praxis, Praxis Megastores, Praxis Megastores & Tuin), deze winkels bieden een groter assortiment en voeren soms specialisaties. Vaak worden hier ook producten verkocht voor onderhoud, reparaties, maar ook voor kleine renovatie- en decoratieprojecten. En dan is er de webshop Praxis.nl, waar men producten direct online kan kopen en deze thuis kunt laten bezorgen of zelf kunt ophalen in de winkel (klik & haal af). De meeste vestigingen worden opgericht op initiatief van het hoofdkantoor, maar er zijn ook een aantal franchisenemers die onder de naam Praxis opereren maar die bedrijven zijn eigendom van particuliere ondernemers.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.