Pricewise Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Pricewise?

Bel nu Bel nu

Contactgegevens

Telefoonnummer
Adres
Joan Muyskenweg 37, 1114 AN Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:30
Dinsdag
09:00-17:30
Woensdag
09:00-17:30
Donderdag
09:00-17:30
Vrijdag
09:00-17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Pricewise. 

Waarom Pricewise bellen?

U wilt een wijziging doorgeven

Neem contact op met Pricewise klantenservice wanneer u gegevens bij Pricewise wilt wijzigen. Pricewise klantenservice kan u uitleggen hoe en waar u uw gegevens kunt wijzigen.

Kan ik een woonverzekering afsluiten op Pricewise?

Bel het Pricewise telefoonnummer wanneer u een woonverzekering zou willen afsluiten via Pricewise. Pricewise klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het afsluiten van woonverzekeringen of andere verzekeringen via Pricewise.

U wilt meer informatie over lenen

Bel het Pricewise telefoonnummer wanneer vragen heeft over het lenen van geld. Welke soorten leningen zijn beschikbaar en welke past het best bij uw leendoel. Pricewise klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de verschillende soorten leenvormen.

U wilt overstappen van energieleverancier

Neem contact op via het Pricewise telefoonnummer als u meer informatie en uitleg wilt over het overstappen naar een andere energieleverancier. Pricewise klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie verstrekken over overstappen naar een andere energieleverancier.

Kunt u niet inloggen op Pricewise?

Heeft u een account bij Pricewise, maar lukt het inloggen niet? Neem dan contact op via het Pricewise nummer. De klantenservice kan u hierbij helpen en kan u informatie en uitleg geven hoe weer kunt inloggen in uw Pricewise-account.

U wilt informatie over internet abonnementen

U kunt het Pricewise nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over de verschillende soorten en aanbieders van internet. Denkt u over een nieuw internetabonnement? Pricewise klantenservice kan meer informatie en uitleg geven over het afsluiten (of beëindigen) van een internetabonnement.

Contact met Pricewise via WhatsApp

WhatsApp Pricewise

U kunt rechtstreeks berichten naar Pricewise klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Pricewise is 06-14458641. Pricewis klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.30 uur online via WhatsApp.

Contact met Pricewise via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Pricewise heeft een Facebook-pagina met informatieve berichten en tips op financieel gebied met betrekking tot de diverse producten die Pricewise vergelijkt. Pricewise klantenservice is via Facebook Messenger. U kunt daar een vraag stellen en Pricewise klantenservice zal zo snel mogelijk tijdens de normale openingstijden op uw bericht reageren.

Contact met Pricewise via Twitter

Pricewise op Twitter bekijken

Pricewise heeft een Twitter-pagina waar zij Tweets delen met nieuws, tips en advies over de verschillende producten die Pricewise vergelijkt zoals advies over financiële zaken rondom energie, verzekeringen, leningen en internet & tv. U kunt een DM naar Pricewise klantenservice sturen.

Linkedin-pagina Pricewise

Bekijk Pricewise op Linkedin

De Linkedin-pagina van Pricewise is voornamelijk gericht op werken bij Pricewise en het aantrekken van nieuwe medewerkers door de publicatie van de actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Pricewise is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Pricewise heeft ook een eigen YouTube kanaal met informatieve video’s over Pricewise en de verschillende producten die Pricewise vergelijkt. Er zijn diverse playlist waaronder de reclames van ‘Pricewise Commercials’, ‘Helemaal Pricewise’, ‘Campagnes’ en ‘Bob & Emmy. Maar er zijn ook video’s met veelgestelde vragen over Energie, Autoverzekering en Zorgverzekering. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Pricewise klantenservice via Youtube.

Schrijf een brief aan Pricewise

Het postadres is:

Postbus 3359
1001 AD Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Pricewise klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Pricewise.

Meer informatie over Pricewise

Pricewise is een vergelijkingswebsite waar verschillende producten die verband houden met vaste lasten van consumenten worden vergeleken. Denk hierbij aan energie, diverse verzekeringen, Sim Only, en internet en tv producten, en leningen. Pricewise is in 2006 opgericht onder naam Prizewize en in 2014 is de naam veranderd in Pricewise. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Pricewise is gestart als vergelijkingssite voor energiecontracten. Vervolgens is Pricewise ook internetcontracten en verschillende verzekeringen met elkaar gaan vergelijken en in de loop der tijd is het aantal te vergelijken producten verder uitgebreid. Pricewise verdient inkomsten uit het afsluiten van contracten. Zij ontvangen een vaste vergoeding van een energieleverancier of verzekeraar. De vergoeding per aanbieder zijn gelijk en hiermee wil Pricewise haar onafhankelijkheid waarborgen. Sinds 2016 neemt Pricewise deel aan het Keurmerk Objectief Vergelijken. In 2015 en 2016 is Pricewise verkozen tot meest populaire vergelijkingssite van Nederland. Andere organisaties zoals de Consumentenbond, Tweakers en Kieskeurig maken gebruik van de energie-vergelijker van Pricewise. Pricewise is ook actief in onder andere Frankrijk, België, Spanje, Portugal, Polen, Oostenrijk, Italië, Slovenië en Groot-Brittannië. Hier organiseren zij energiecollectieven, waardoor miljoenen mensen zijn overgestapt van energieleverancier en Pricewise de grootste Europese overstapservice voor energie is.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.