Prijsvrij Vakanties Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Prijsvrij Vakanties?

Bel nu Bel nu

Prijsvrij Vakanties Contact

Telefoonnummer
Adres
Burgemeester Loeffplein 5, 5211 RX 's-Hertogenbosch
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Prijsvrij Vakanties. 

Waarom Prijsvrij Vakanties bellen?

Kan ik een reis omboeken of annuleren?

Wilt u uw reis omboeken of annuleren? Kan dat? Neem contact op met Prijsvrij Vakanties klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven en uitleg geven over de voorwaarden voor omboeken of annuleren en hoe u dit kunt regelen.

Heeft u een klacht?

Bel het Prijsvrij Vakanties telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de klachtenprocedure van Prijsvrij Vakanties en waar u uw klacht kunt indienen.

Biedt Prijsvrij Vakanties reisverzekeringen aan?

U kunt het Prijsvrij Vakanties nummer bellen wanneer meer informatie wil over reis- en/of annuleringsverzekeringen. Biedt Prijsvrij Vakanties dit soort verzekeringen aan. Prijsvrij Vakanties klantenservice kan u meer informatie geven over de verschillende verzekeringen die door Prijsvrij Vakanties worden aangeboden.

Kan ik een auto huren via Prijsvrij Vakanties?

Bel het Prijsvrij Vakanties telefoonnummer wanneer u een auto wilt huren op de plaats van bestemming. Prijsvrij Vakanties kan u meer informatie geven over het huren van een auto en hoe Prijsvrij Vakanties dit voor u kan regelen.

Wat voor soort services biedt Prijsvrij Vakanties aan?

U heeft gehoord over de service pakketten die Prijsvrij Vakanties biedt en wilt u graag meer informatie hierover? Neem contact op via het Prijsvrij Vakanties telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie verstrekken over de service pakketten van Prijsvrij Vakanties.

Kan ik een stoel reserveren via Prijsvrij Vakanties?

Wilt u graag uw stoel in het vliegtuig vooral reserveren? Wilt u weten of Prijsvrij Vakanties u hierbij kan helpen. Bel het Prijsvrij Vakanties nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven het reserveren van stoelen en hoe Prijsvrij Vakanties u hierbij kan helpen.

Contact met Prijsvrij Vakanties via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Prijsvrij Vakanties klantenservice sturen via het contactformulier. U vindt het contactformulier onder aan de contactpagina. Vul de gevraagde gegevens in, stel uw vraag en verzend het contactformulier. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Prijsvrij Vakanties via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Prijsvrij Vakanties heeft een Facebook-pagina met berichten met deals, acties en tips van Prijsvrij Vakantie. U wordt ook uitgenodigd om foto’s of reiservaringen via Facebook met Prijsvrij Vakanties te delen. Prijsvrij Vakanties klantenservice is ook bereikbaar via Facebook Messenger. Schrijf een Messenger-bericht en Prijsvrij Vakanties zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Prijsvrij Vakanties op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Prijsvrij Vakanties heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten met reistips, deals, acties en inspiratievolle berichten voor uw komende vakantie. Prijsvrij Vakanties heeft de berichten onderverdeeld in een aantal categorieën zoals onder ander ‘Reisblogs’, ‘Inspiraties’, ‘Winacties’ en ‘Hoteltips’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Prijsvrij Vakanties klantenservice via Instagram.

Linkedin-pagina Prijsvrij Vakanties

Bekijk Prijsvrij Vakanties op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Prijsvrij Vakanties delen zij diverse nieuwsberichten van Prijsvrij Vakanties met winacties en deals. Verder deelt Prijsvrij Vakantie klantenservice hier ook de actuele openstaande vacatures bij Prijsvrij Vakanties. De klantenservice van Prijsvrij Vakanties is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Prijsvrij Vakanties Youtube-kanaal

Prijsvrij Vakanties op Youtube bekijken

Prijsvrij Vakanties heeft ook een eigen YouTube kanaal met informatieve video’s met informatie en tips van Prijsvrij Vakanties. De video’s zijn ingedeeld in een aantal playlists zoals bijvoorbeeld ‘Hotel video’s 2.0’, ‘Vroeg boeken = besparen’, ‘Last Minute Feestweken’ en de Prijsvrij Vakanties commercials. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Prijsvrij Vakanties klantenservice via Youtube.

Prijsvrij Vakanties op Pinterest

Bekijk Prijsvrij Vakanties op Pinterest

Prijsvrij Vakanties heeft een Pinterest-pagina waar zij diverse foto’s delen en u inspiratie kunt opdoen en deals kunt vinden. Prijsvrij Vakanties klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

TikTok-pagina Prijsvrij Vakanties

Prijsvrij Vakanties op TikTok bekijken

Prijsvrij Vakanties is actief op TikTok. Hier vindt u leuke korte video’s van Prijsvrij Vakanties met Reisinspiratie, Behind the Scenes en Reistips. Prijsvrij Vakanties klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via TikTok.

Meer informatie over Prijsvrij Vakanties

Prijsvrij Holding is een online reisorganisatie. Prijsvrij Holding biedt diverse soorten vakanties binnen en buiten Europa aan, zoals zonvakanties, verre reizen, stedentrips, wintersportvakanties en kampeervakanties. In Nederland en België biedt Prijsvrij Holding de merken Prijsvrij.nl en Sunmix.nl aan. Het hoofdkantoor in Nederland is in ’s-Hertogenbosch gevestigd. Prijsvrij Holding is in 2011 opgericht door Marc van Deursen (CEO) en start op dat moment met de online verkoop van vakanties via haar website Prijsvrij.nl. Deze vakanties bestonden voornamelijk uit restvoorraden van andere touroperators en luchtvaartmaatschappijen. Het grote verschil met andere reisorganisaties was, dat Prijsvrij.nl geen boekingskosten doorberekende aan klanten. In 2014 heeft de Duitse reisorganisatie DER Touristik, onderdeel van de REWE Group, een belang van 50 % Prijsvrij Holding genomen en in 2015 leidt deze samenwerking tot de oprichting van het merk $UNMIX. In januari 2020 werd de naam van het bedrijf veranderd in Prijsvrij Vakanties en in 2021, na het failliet van concurrent D-reizen, heeft Prijsvrij Vakanties een deel van de winkels en de website van D-reizen overgenomen.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de klantenservice van Prijsvrij Vakanties te bereiken?

Om met de Prijsvrij Vakanties klantenservice in contact te komen, kunt u natuurlijk op zoek gaan naar het nummer. Maar u kunt ook gewoon bellen via KlantenserviceDirect. Het grote voordeel is dat u geen nummer hoeft te zoeken en wij ervoor zorgen dat u direct contact hebt met Prijsvrij Vakanties.

Hoe komt het dat de klantenservice van Prijsvrij Vakanties zo lastig te bereiken is?

Er zijn momenten bij Prijsvrij vakantie klantenservice dat het wat drukker is. Dit is vooral zo wanneer het vakantietijd is en dat klinkt natuurlijk vrij logisch. Wij vinden dat natuurlijk erg vervelend voor u en daarom is het ook slimmer om contact te zoeken met Prijsvrij Vakanties klantenservice via KlantenserviceDirect.

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Prijsvrij Vakanties bereiken?

Contact met de Prijsvrij Vakanties klantenservice kan via het contactformulier dat op de website staat. U kunt er ook voor kiezen een Facebook Messenger bericht te sturen. Wanneer u dat hebt gedaan, zullen zij zo snel als dat mogelijk is u een antwoord geven op de vragen die u heeft gesteld.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.