Primera Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Primera?

Bel nu Bel nu

Primera Contact

Telefoonnummer
Adres
Koeweitstraat 11, 4181 CD Waardenburg
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Primera. 

Waarom Primera bellen?

Kan ik artikelen retourneren bij Primera?

U kunt het Primera nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van artikelen. Wat is de procedure en wat zijn de voorwaarden? Primera klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van artikelen en de voorwaarden van retourneren.

U wilt informatie over de spaarpas en de Primera app

Wilt u meer weten over de Primera spaarpas en de Primera app? Wat zijn de voordelen hiervan? Neem contact op via het Primera telefoonnummer en de klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en uitleg geven de spaarpas en de Primera app.

Kan ik online bestellen en wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bel het Primera telefoonnummer wanneer u graag online artikelen bij Primera wilt bestellen en wilt weten of deze bezorgd kunnen worden. Of moet u de bestelling zelf ophalen? Primera klantenservice kan u meer uitleg geven over het online winkelen bij Primera en de leveringsmogelijkheden.

U heeft een klacht

Neem contact op via het Primera telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. Primera klantenservice kan samen met u overleggen hoe uw probleem opgelost kan worden. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij Primera en de klachtenprocedure.

U wilt meer informatie over de Primera cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van Primera ontvangen? Wilt u uw Primera cadeaukaart inwisselen? Neem contact op met Primera klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over het inwisselen van Primera cadeaukaarten.

Hoe kan ik betalen bij Primera?

U kunt het Primera nummer bellen wanneer u wilt weten hoe u bij Primera kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die Primera biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betaalmethoden bij Primera.

Contactformulier van Primera

Primera contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Primera klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in, stel uw vraag en verzend het formulier. Primera klantenservice zal zo mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Primera via Facebook

Facebook-pagina bekijken

Primera klantenservice is actief op Facebook en u vindt hier berichten met aanbiedingen en tips over de vele verschillende producten die u bij Primera kunt kopen. Primera klantenservice is rechtstreeks bereikbaar via Facebook Messenger. Primera klantenservice zal binnen 2 dagen op uw bericht reageren.

Contact met Primera via Twitter

Bekijk Primera op Twitter

Primera heeft een Twitter-pagina waar zij Tweets deel met aanbiedingen en tips over de vele verschillende producten die bij Primera verkocht worden. U kunt een DM naar Primera klantenservice sturen. Het niet duidelijk wanneer er op uw DM gereageerd zal worden.

Primera op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Primera heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over met tips een aanbiedingen van Primera. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een 3-tal categorieën ‘Extra’, ‘Cadeaus’ en ‘Tips’. U kunt via Instagram niet rechtstreeks in contact komen met Primera klantenservice.

Linkedin-pagina Primera

Bekijk Primera op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Primera delen zij video-berichten met acties, aanbiedingen en ontwikkelingen bij Primera. Er staan geen vacatures op de Primera Linkedin-pagina. De klantenservice van Primera is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Meer informatie over Primera

Primera is een winkelketen die gespecialiseerd is in de verkoop van tijdschriften, dagbladen, boeken, wens- en cadeaukaarten, postzegels, kantoorartikelen, loterijenloten, beltegoed en tabak en rokersbenodigdheden. Primera is in 1991 opgericht en het is een coöperatieve onderneming die op basis van het franchisebeginsel werkt en heet formeel Coöperatie Primera b.a. Anno 2022 heeft ruim 520 aangesloten winkels in Nederland. De winkels van Primera zijn qua oppervlakte niet groot en zijn over het algemeen te vinden in wijken en buurten. De afgelopen decennia zijn veel kleine tabaks- of soortgelijke winkels in wijken of buurten opgegaan of omgebouwd tot Primerawinkels. Inmiddels is Primera de grootste organisatie in de tabak- en gemaksbranche in Nederland. De zelfstandige ondernemers die Primera winkels runnen, kunnen gebruik maken van algemene diensten die vanuit het hoofdkantoor worden georganiseerd. Deze diensten bestaande uit bijvoorbeeld marketing, assortimentsbeheer, winkelautomatisering, winkelinrichting, financiering en (bedrijfseconomisch en juridisch) bedrijfsadvies. Naast de zelfstandige ondernemers zijn er ook nog twee participanten. Dat zijn British American Tobacco The Netherlands B.V. en Agio Cigars. De participanten ondersteunen de coöperatie en de zelfstandige ondernemers bezitten de meerderheid van de aandelen in Primera.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.