Promovendum Bellen

Bent u op zoek naar de klantenservice van Promovendum?

Bel nu Bel nu

Promovendum Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Laan der Verenigde Naties 9, 3316 AK Dordrecht
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-20:30
Dinsdag
08:30-20:30
Woensdag
08:30-20:30
Donderdag
08:30-20:30
Vrijdag
08:30-20:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Promovendum. 

Waarom Promovendum bellen?

U wilt meer weten over Promovendum pakketkorting

U heeft iets gehoord of gelezen over pakketkorting bij Promovendum en wilt daar meer over weten, hoe dat werkt, wat het inhoudt? Neem contact op met Promovendum klantenservice en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over pakketkorting.

U bent op zoek naar een autoverzekering

Koopt u binnenkort uw eerste auto, of overweegt u om over te stappen op een andere autoverzekering? Bel het Promovendum telefoonnummer. Promovendum klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie verstrekken over de autoverzekering(en) of het wijzigen van het kenteken.

Gaat u verhuizen?

Wilt u uw nieuwe adresgegevens doorgeven aan Promovendum, maar weet u niet hoe of waar u dit kunt regelen. Neem contact op met het Promovendum nummer en de klantenservice kan u hiermee verder helpen.

U wilt uw zorgverzekering opzeggen

U kunt uw zorgverzekering standaard ieder jaar per 1 januari opzeggen. U kunt ook tussentijds opzeggen. Bel het Promovendum telefoonnummer en de klantenservice zal uitleggen wat de voorwaarden zijn en hoe u uw zorgverzekering kunt opzeggen.

U wilt uw eigen risico wijzigen

Neem contact op met de klantenservice van Promovendum wanneer u uw eigen risico wilt wijzigen. De klantenservice zal u uitleggen hoe u uw eigen risico kunt verhogen of verlagen en wat de gevolgen van de wijziging zullen zijn.

U wilt schade melden

Heeft u schade geleden? Dan kunt u het Promovendum klantenservice nummer bellen en zij zullen samen met u nagaan wat en hoe de geleden schade kunt declareren en welke procedure u dient te volgen. Neem direct contact op met Promovendum bij schade, verlies of diefstal.

Chatten met Promovendum

Chat met Promovendum

Neem rechtstreeks contact op met Promovendum klantenservice via de Chat. De chat is bereikbaar op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek met Promovendum klantenservice starten.

Chatten met Promovendum

Contact met Promovendum via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Promovendum klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gegevens in het contactformulier in en stel uw vraag en/of schrijf uw bericht. Promovendum klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met Promovendum via contactformulier

Contact met Promovendum door te e-mailen

E-mail Promovendum

Heeft u een vraag of wilt u iets doorgeven of melden? Dan kunt u Promovendum klantenservice een bericht sturen via het e-mailformulier. U ontvangt zo snel mogelijk per e-mail of telefonisch antwoord van Promovendum.

Contact met Promovendum door te e-mailen

Contact met Promovendum via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Promovendum heeft een Facebook-pagina met berichten over de verschillende verzekeringen van Promovendum, maar u vindt er ook praktische tips en acties van Promovendum. Promovendum klantenservice is van 8:30 tot 20:30 uur bereikbaar via Facebook Messenger.

Contact met Promovendum via Facebook

Contact met Promovendum via Twitter

Bekijk Promovendum op Twitter

Promovendum heeft een Twitter-pagina waar zij via Tweets meer informatie, tips en acties delen over de verschillende verzekeringen van Promovendum. U kunt een DM naar Promovendum klantenservice sturen.

Contact met Promovendum via Twitter

Promovendum op Linkedin

Bekijk Promovendum op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Promovendum vindt u verschillende berichten met tips en informatie over de verschillende verzekeringen die door Promovendum worden aangeboden. U vindt hier ook de actuele vacatures bij Promovendum. De klantenservice van Promovendum is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Promovendum op Linkedin

Promovendum op Youtube

Bekijk Promovendum Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Promovendum delen zij diverse video’s met informatie en tips over de diverse verzekeringen die Promovendum verkoopt, maar ook de commercials van Promovendum. U vindt hier informatieve video’s zoals bijvoorbeeld ‘Overstappen van autoverzekering’, ‘Letselschade na aanrijding?’ en ‘Autoschade melden’.

Promovendum op Youtube

Schrijf een brief aan Promovendum

Het postadres is:

Postbus 362
3300 AJ Dordrecht

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Promovendum klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Promovendum.

Meer informatie over Promovendum

Promovendum is een verzekeringsonderneming. Zij zijn in 2011 op gericht en richten zich sinds hun oprichting op een specifieke doelgroep. Bij de start waren dat mensen die in het onderwijs werkzaam waren. Tegenwoordig richt Promovendum zich vooral op hoger opgeleiden in het algemeen. Volgens Promovendum blijkt uit statistische berekeningen dat hoger opgeleiden mensen minder schade leiden. Hoog opgeleid is voor Promovendum iedereen met een afgeronde hbo- of wo-opleiding, of een havo of vwo-diploma. Bij de aanvraag van een verzekering kijkt Promovendum naar de hoogst afgeronde opleiding. Wanneer een klant een mbo4-, meao- of mts-diploma heeft, kan deze zich bij Promovendum verzekeren tegen een iets hogere premie. Promovendum is het meest bekend van de autoverzekering waar zij claimen een zeer lage premie te bereken aan de klanten. Zij bieden ook andere verzekeringen zoals bijvoorbeeld een zorg-, inboedel-, woonhuis-, reis-, pech onderweg-, en annuleringsverzekering. Promovendum biedt echter ook hypotheken aan in samenwerking met zusterbedrijf Academica. In 2021 is VGZ risicodrager geworden voor Promovendum.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.