PWN Bellen

Bent u op zoek naar de klantenservice van PWN?

Bel nu Bel nu

PWN Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Rijksweg 501, 1991 AS Velserbroek
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-13:00
Dinsdag
08:00-13:00
Woensdag
08:00-13:00
Donderdag
08:00-13:00
Vrijdag
08:00-13:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij PWN. 

Waarom PWN bellen?

U wilt de watermeterstand doorgeven

Bel het PWN telefoonnummer wanneer u de watermeterstand wilt doorgeven. Of heeft u vragen over het aflezen van de watermeter? PWN klantenservice kan u verder helpen en uitleggen hoe u de watermeter kunt aflezen en waar en hoe u de watermeterstand kunt doorgeven.

U wilt informatie over de watertarieven

Neem contact op met PWN klantenservice wanneer u meer informatie wilt over de watertarieven die PWN berekent. Wie betaalt wat? Waaruit bestaat de waterprijs die u betaalt? Zit u met dit soort vragen dan kan PWN klantenservice u meer uitleg geven.

U wilt meer weten over de Duinkaart

Heeft u gehoord over de Duinkaart van PWN en wilt u weten hoe u een Duinkaart kunt regelen? Of wilt u weten wat u ontvangt bij de PWN Duinkaart? Neem contact op via het PWN klantenservice nummer en zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over de Duinkaart.

U gaat verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen? Wilt u zich afmelden bij PWN? Of juist aanmelden? Wilt u weten hoe de eindafrekening wordt geregeld. Bel het PWN telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg geven over het aan- en afmelden bij PWN en hoe de eindafrekening wordt geregeld.

U wilt een waterrekening betalen

U kunt het PWN nummer bellen wanneer u de waterrekening wilt betalen of wanneer er problemen zijn met het betalen van uw waterrekening. De klantenservice zal u uitleggen hoe u uw waterrekening kunt betalen of samen met u nagaan hoe uw betalingsprobleem opgelost kan worden.

U wilt een wijziging doorgeven

U kunt het PWN nummer bellen wanneer er iets is gewijzigd in uw persoonlijke omstandigheden of in uw persoonlijke gegevens. De klantenservice kan u meer informatie geven over hoe en waar u deze gegevens kunt wijzigen.

Chatten met PWN

Chat met PWN

Neem rechtstreeks contact op met PWN klantenservice via de Chat. PWN klantenservice is op werkdagen van 8:00-17:00 uur bereikbaar via de chat. U kunt via de chat rechtstreeks vragen stellen aan een klantenservice medewerker van PWN.

Chatten met PWN

Contact met PWN via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar PWN klantenservice sturen via het contactformulier. Vul het PWN contactformulier in en stel uw vraag en/of schrijf uw bericht. PWN klantenservice zal binnen 2 tot 10 dagen reageren op uw contactformulier bericht.

Contact met PWN via contactformulier

Contact met PWN via Facebook

Bekijk PWN Facebook-pagina

PWN heeft een Facebook-pagina waar PWN klantenservice berichten deelt over diensten, producten en acties van PWN. Zij delen hier ook berichten met tips over hoe we samen het riool kunnen schoonhouden en nieuwsberichten van projecten van waterforlife.nl. U kunt via Facebook Messenger een rechtstreeks bericht naar PWN klantenservice sturen.

Contact met PWN via Facebook

Contact met PWN via Twitter

Bekijk PWN op Twitter

De klantenservice van PWN is ook actief op Twitter waar zij diverse berichten twitteren. Tips, nieuws en hoe we samen voor een schone aarde kunnen zorgen. U kunt via Twitter een DM naar PWN klantenservice sturen. PWN klantenservice is gedurende de normale openingstijden bereikbaar via Twitter.

Contact met PWN via Twitter

PWN op Instagram

Bekijk Instagram-pagina PWN

PWN heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij mooie foto’s en berichten. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met PWN klantenservice.

PWN op Instagram

PWN op Linkedin

Bekijk PWN op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van PWN deelt PWN klantenservice nieuwberichten over PWN. Ook vindt u hier de actuele openstaande vacatures bij PWN. U kunt via Linkedin geen rechtstreeks contact opnemen met PWN klantenservice.

PWN op Linkedin

PWN op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal PWN

Op het Youtube-kanaal van PWN vindt u enkele informatieve video’s van PWN over onder andere ‘100 jaar PWN’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met PWN klantenservice.

PWN op Youtube

Schrijf een brief aan PWN

Het postadres is:

Postbus 2113
1990 AC Velserbroek

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan PWN klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van PWN.

Meer informatie over PWN

De N.V. PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland (kortweg PWN) is een waterleidingbedrijf in de provincie Noord-Holland. PWN beheert het waterleidingnet en de duingebieden in Noord-Holland. De Provincie Noord-Holland is enig aandeelhouder van PWN. PWN is in 1920 opgericht uit de Zaanse en Alkmaarse waterleidingbedrijven, wat op dat moment nog particuliere initiatieven waren, die drinkwater wonnen in de duinen, in daartoe gegraven geulen. Zo'n geul heette een prise d'eau of watervang. Het Provinciaal Waterleidingbedrijf van Noord-Holland nam de waterwinning over en ging over tot de aankoop van duingebieden. In 1934 hebben zij de activiteiten overgedragen aan het PWN. Op dat moment werd water gewonnen uit het gehele duingebied tussen het Noordzeekanaal en Schoorl, en ook de Grafelijkheidsduinen bij Den Helder. Pas sinds 1954 is er sprake van een openbare drinkwatervoorziening op Texel. In 1980 is er een einde gekomen aan de waterwinning in de Grafelijkheidsduinen en in 2003 is de uitvoeringsorganisatie van de N.V. W.R.K. en het station en de pijpleiding van Andijk is toen geïntegreerd in PWN. PWN heeft ruim 7300 hectare natuurterreinen onder haar beheer. Een groot deel (bijna 5300 hectare) ligt in het Noordhollands Duinreservaat tussen Bergen en Zandvoort. Het gebied ten zuiden van het Noordzeekanaal maakt deel uit van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland dat mede door PWN wordt beheerd. Beide natuurgebieden zijn (gedeeltelijk) opengesteld voor publiek In de duinen bij Castricum staat bezoekerscentrum De Hoep en in 2013 is in Overveen het bezoekerscentrum De Kennemerduinen geopend.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.