PZC Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van PZC?

Bel nu Bel nu

PZC Contact

Telefoonnummer
Adres
Edisonweg 37e, 4382 NV Vlissingen
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij PZC. 

Waarom de PZC bellen?

U heeft uw krant niet ontvangen

Bel het PZC telefoonnummer wanneer u vandaag uw krant niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw PZC doorgeven aan de bezorger.

Wilt u adverteren in de PZC?

Overweegt u om te gaan adverteren in de PZC? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het PZC nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in PZC.

U zoekt werk of een stageplaats

U kunt het PZC nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij PZC. Zoekt u werk? Of een stageplek voor uw opleiding? Waar staan de vacatures? PZC klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij PZC.

Wilt u zich aanmelden voor het lezerspanel?

U kunt het PZC nummer bellen wanneer u vragen over het lezerspanel. Wilt u zich graag aanmelden? Wat wordt er van u verwacht als u lid wordt van het PZC lezerspanel. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het PZC lezerspanel.

U wilt uw abonnement opzeggen of wijzigen

Bel het PZC telefoonnummer wanneer u uw abonnement op het PZC wilt opzeggen of wijzigen. Hoe kunt u uw abonnement wijzigen of opzeggen? Kan dat per direct? De klantenservice kan u meer uitleg geven over het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op het PZC.

Hoe werkt bestellen via de PZC webwinkel?

Wilt u iets kopen in de PZC webwinkel? Hoe werkt dat? Wanneer ontvangt u uw bestelling? Hoe kunt u betalen? Neem contact op via het PZC telefoonnummer en zij kunnen al deze en andere vragen over de PZC webwinkel beantwoorden.

Chatten met PZC

Chat met de PZC

Neem rechtstreeks contact op met PZC klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u vanaf ongeveer 12:00 uur het best contact opnemen via de chat. Klik op het Chat icoon en start uw chatgesprek met PZC klantenservice, over het algemeen wordt er snel gereageerd via de chat.

Contact met PZC via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar PZC klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in, voeg eventueel een bijlage toe en verstuur het contactformulier. De klantenservice van het PZC zal binnen 2-5 dagen contact met u opnemen.

Facebook-pagina PZC

Neem contact op via Facebook

PZC heeft een Facebook-pagina met actuele nieuwsberichten uit Zeeland, maar ook Nederlands en wereldnieuws. U kunt ook op de berichten reageren en uw nieuws met PZC delen. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met PZC klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

PZC op Twitter r

Bekijk PZC op Twitte

PZC heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met actueel Zeeuws, Nederlands en Wereldnieuws. U kunt een DM naar PZC klantenservice sturen.

Instagram-pagina PZC

Contact opnemen via Instagram

PZC heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij nieuwsberichten, foto’s en video’s uit Zeeland via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een 3-tal categorieën: Nieuwsquiz, CAS2022 en #pzcfoto. U kunt via Instagram ook rechtstreeks contact opnemen met PZC klantenservice.

PZC op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

PZC is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van PZC vindt u diverse nieuwsberichten van PZC. De klantenservice van PZC is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Krant niet ontvangen?

Meldingsformulier invullen

Heeft u uw krant niet ontvangen? Dan kunt u dit online doorgeven door het meldingsformulier bezorging in te vullen. Klik op de link ‘Meldingsformulier ….’, vul het formulier in en verstuur het formulier. PZC klantenservice zal uw melding zo snel mogelijk doorgeven aan de bezorger van uw krantenwijk.

Meer informatie over de PZC

PZC is de afkorting voor de Provinciale Zeeuwse Courant en is een Nederlandse regionale krant. PZC is naast het nationale en internationale nieuws voornamelijk ook georiënteerd op het actuele nieuws de provincie Zeeland. De PZC heeft vier edities: Walcheren, Bevelanden/Tholen, Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen. Het hoofdkantoor van de PZC is ontstaan uit een fusie tussen de Breskensche Courant (1890), Goessche Courant (1813), Middelburgsche Courant (1758), Vlissingsche Courant (1872), Vrije Stemmen (1945) en de Zierikzeesche Nieuwsbode (1844). Op 17 mei 1940 is de de vestiging van de Middelburgsche Courant verbrand als gevolg van Franse artilleriebeschietingen en moest de redactie zich gedwongen intrekken bij de Vlissingsche Courant in Vlissingen en samen zijn zij toen verder gegaan als Provinciale Zeeuwse Courant en die krant was lange tijd gevestigd in Vlissingen gevestigd. De naam PZC is op 6 april 1973 aangenomen. De hoofdvestiging van het Zeeuwse dagblad was van 2003 tot 2008 in Goes en van 2008 tot 2014 in Middelburg. Sinds juli 2014 bevindt de hoofdredactie van De PZC zich in Vlissingen en er is een bijkantoor in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen). In 1998 is het abonneebestand van de Zierikzeesche Nieuwsbode (voorloper: Zierikzeesche Courant, 1797) door de PZC overgenomen. De PZC was onderdeel van het Wegener krantenconcern dat in 2007 is overgenomen door de Britse investeerder Mecom. In 2015 is De PZC samen met veel andere regionale nieuwsbladen, verkocht aan De Persgroep uit België.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.