Qbuzz Groningen Drenthe Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Qbuzz Groningen Drenthe?

Bel nu Bel nu

Qbuzz Groningen Drenthe Contact

Telefoonnummer
Adres
Peizerweg 126, 9727 AK Groningen
Openingstijden
Gesloten
Maandag
07:00-20:00
Dinsdag
07:00-20:00
Woensdag
07:00-20:00
Donderdag
07:00-20:00
Vrijdag
07:00-20:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Qbuzz Groningen Drenthe. 

Waarom Qbuzz Groningen Drenthe bellen?

Wilt u uw hond of misschien een fiets meenemen?

Bel het Qbuzz Groningen Drenthe telefoonnummer wanneer u uw hond mee wilt nemen in de bus? Of uw fiets? Weet u niet of dat mag? Qbuzz Groningen Drenthe kan u meer vertellen over het meenemen van huisdieren of fietsen in bussen van Qbuzz.

Waarom worden er verschillende prijzen gefactureerd?

Neem contact op met Qbuzz Groningen Drenthe klantenservice wanneer u niet begrijpt waarom u een verschillende prijs betaalt voor de heenreis en de terugreis met precies dezelfde bus. Qbuzz klantenservice kan u meer uitleg geven over het prijsverschil.

U bent het niet eens met een opgelegde boete

Heeft u een boete ontvangen waar u het niet mee eens bent? Bel het Qbuzz Groningen Drenthe nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over hoe, waar en wanneer u bezwaar kunt maken tegen een opgelegde boete.

Betaalt u meer als er een omleiding is?

Is er een omleiding van uw bus en wilt u weten of dit betekent dat u nu meer moet betalen voor de langere route? Bel dan het Qbuzz Groningen Drenthe telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg geven hierover.

U bent vergeten uit te checken, wat nu?

U kunt het Qbuzz Groningen Drenthe nummer bellen wanneer u bent vergeten om uit te checken. Qbuzz klantenservice kan u meer informatie geven en uitleggen wat u moet doen bij niet uitchecken.

U wilt een abonnement afsluiten

Bel het Qbuzz Groningen Drenthe telefoonnummer wanneer u een abonnement wilt afsluiten of meer informatie wilt over de abonnementen van Qbuzz Groningen Drenthe. De klantenservice kan u meer informatie geven en uitleggen hoe u een Qbuzz abonnement kunt kopen.

Chatten met Qbuzz Groningen Drenthe

Chat met Qbuzz Groningen Drenthe

Neem rechtstreeks contact op met Qbuzz Groningen Drenthe klantenservice via de Qbuzz chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, klik dan op het oranje Qbuzz chat icoon rechtsonder op de pagina en start uw chatgesprek met een Qbuzz klantenservice medewerker.

Contact met Qbuzz Groningen Drenthe via WhatsApp

WhatsApp Qbuzz Groningen Drenthe

U kunt rechtstreeks berichten naar Qbuzz Groningen Drenthe klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Qbuzz Groningen Drenthe is 06 - 5747 4275. Voeg het Qbuzz Groningen Drenthe nummer toe aan uw contacten en schrijf uw WhatsApp bericht. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Qbuzz Groningen Drenthe via Facebook

Facebook-pagina bekijken

Qbuzz Groningen Drenthe heeft een Facebook-pagina waar de klantenservice belangrijke mededelingen en leuke weetjes met klanten deelt. Qbuzz Groningen Drenthe klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger en zij zullen zo snel mogelijk, gedurende de openingstijden, op uw Messenger-bericht reageren.

Contact met Qbuzz Groningen Drenthe via Twitter

Bekijk Qbuzz Groningen Drenthe op Twitter

Qbuzz Groningen Drenthe heeft een Twitter-pagina waar zij voornamelijk Tweeten over storingen en vertragingen op de weg. U kunt Qbuzz Groningen Drenthe klantenservice ook een bericht sturen met vragen, klachten en opmerkingen van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Qbuzz Groningen Drenthe op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Qbuzz Groningen Drenthe heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s met aankondigingen, aanbiedingen en links naar verhalen van medewerkers van Qbuzz Groningen Drenthe. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact met Qbuzz Groningen Drenthe klantenservice op te nemen.

Qbuzz Groningen Drenthe op Linkedin

Bekijk Qbuzz Groningen Drenthe op Linkedin

Qbuzz Groningen Drenthe is op de Linkedin-pagina voornamelijk op zoek naar nieuwe medewerkers en u vindt hier dus voornamelijk advertenties voor actuele openstaande vacatures bij Qbuzz Groningen Drenthe. De klantenservice van Qbuzz Groningen Drenthe is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Qbuzz Groningen Drenthe op Youtube

Bekijk Qbuzz Groningen Drenthe op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Qbuzz Groningen Drenthe staan vele verschillende informatieve video’s zoals de ‘Lijn 20 Qbuzz’ video’s, ‘Bus sessions’ (muziek), ‘QBuzz GD’ (met informatie over Qbuzz Groningen Drenthe, en ‘Zomerbroezz’n’ vlogs. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Qbuzz Groningen Drenthe klantenservice via Youtube.

Een brief schrijven aan Qbuzz Groningen Drenthe

Het postadres is:

Qbuzz Groningen Drenthe
o.v.v. klantenservice
Antwoordnummer 1059
9700 VC Groningen

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Qbuzz Groningen Drenthe klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Qbuzz Groningen Drenthe.

Meer informatie over Qbuzz Groningen Drenthe

Qbuzz is een Nederlandse vervoersmaatschappij. Het hoofdkantoor van Qbuzz is bij station Amersfoort Centraal (achterzijde). Qbuzz is in april 2008 opgericht. Op 31 augustus 2017 is Qbuzz BV overgenomen door de Italiaanse vervoermaatschappij BusItalia, dat een onderdeel is van de Ferrovie dello Stato Italiane, de Italiaanse staatsspoorwegmaatschappij. Qbuzz is actief in drie regio’s Groningen/Drenthe (GD), Regio Utrecht (U-OV) en Regio Drechtsteden, Molenlanden en Gorinchem. Qbuzz exploiteert sinds 13 december 2009, in opdracht van het OV-bureau Groningen Drenthe, bijna al het stads- en streekvervoer in de provincie Groningen en Drenthe. De stadsbussen in de stad Groningen zijn herkenbaar gemaakt door de lijnnummers met een achtergrondkleur te tonen en soms zelfs ook door een witte lijn rond het cijfer. Deze achtergrondkleuren zijn op de streekbussen niet aanwezig. Qbuzz maakt ook gebruik van een aantal transferia (net buiten de stad Groningen). Net buiten de stad Groningen liggen een zestal transferia waar Qbuzz met een Qlink bus klanten vervoert van de P+R transferia naar de stad Groningen. Verder rijdt Qbuzz in Groningen en Drenthe exploiteert een aantal buslijnen onder de formule Qliner. De Qliner bussen vertrekken en eindigen allemaal op station Groningen. Qbuzz rijdt met Mercedes bussen, inmiddels rijden zij ook met elektrische bussen. Verder heeft Qbuzz ook een 30-tal bussen gekocht die op waterstof rijden. Deze bussen vervangen oudere bussen op biodiesel.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.