Rabobank Bellen

Bent u op zoek naar de Rabobank klantenservice?

Bel nu Bel nu

Rabobank Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
09:00-17:30
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Rabobank. 

Waarom Rabobank bellen?

U wilt een lening aanvragen

U kunt de Rabobank bellen wanneer u een lening wilt aanvragen of uw krediet wilt aanpassen. De klantenservice u meer informatie geven en eventueel een afspraak maken met een adviseur.

U wilt geld naar het buitenland overmaken

U kunt met de Rabobank bellen wanneer u geld naar het buitenland wilt overmaken. De klantenservice kan u meer informatie geven en uitleggen hoe u geld kunt overmaken naar een buitenlandse rekening.

U wilt informatie over beleggen

Neem contact op via het Rabobank telefoonnummer als u er over nadenkt om te gaan beleggen. De klantenservice kan u meer informatie geven en een afspraak met een beleggingsadviseur voor u maken.

U wilt een rekening bij de Rabobank openen

U kunt het Rabobank telefoonnummer bellen wanneer u vragen heeft over het openen van een rekening bij de Rabobank. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de verschillende Rabobank rekeningen.

U bent uw Rabobank betaalpas kwijt

U kunt met Rabobank bellen wanneer u uw betaalpas hebt verloren. De klantenservice kan uw betaalpas direct blokkeren en uitleggen hoe u een nieuwe betaalpas kunt aanvragen.

U wilt uw adres wijzigen

U gaat verhuizen en wilt uw nieuwe adres doorgeven aan de Rabobank. Bel het Rabobank telefoonnummer en de klantenservice kan u uitleggen waar en hoe u uw adreswijziging en eventueel andere wijzigingen kunt doorgeven.

Contact met Rabobank via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Rabobank heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en activiteiten van de Rabobank. Het webcare team van de Rabobank is op werkdagen van 8:00 - 23:00 en op zaterdag 9:00 - 17:30 bereikbaar via Messenger.

Contact met Rabobank via Facebook

Contact met Rabobank via Twitter

Bekijk Rabobank op Twitter

De klantenservice van Rabobank is ook actief op Twitter. Rabobank deelt via Twitter berichten over de diensten en producten Rabobank en actuele onderwerpen waar de Rabobank belang aan hecht. Het Rabobank webcare team is bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 23:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur.

Contact met Rabobank via Twitter

Rabobank op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Rabobank heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk berichten over diverse onderwerpen zoals over sporters, zzp-ers, pride, maar ook over de diensten en producten van de Rabobank. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met Rabobank klantenservice.

Rabobank op Instagram

Rabobank op Linkedin

Bekijk Rabobank op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Rabobank delen zij nieuwsberichten, vacatures, informatie over en de resultaten van de Rabobank. U kunt geen rechtstreeks contact opnemen met de Rabobank via Linkedin.

Rabobank op Linkedin

Rabobank op Youtube

Bekijk Rabobank op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Rabobank delen zij met video’s met informatie over de Rabobank en over verscheidene bankzaken. Zoals bijvoorbeeld instructievideo’s en handige video’s over internetbankieren, beleggen, sparen en ondernemen. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Rabobank klantenservice.

Rabobank op Youtube

Een brief schrijven aan de Rabobank

Het postadres is:

Postbus 17100
3500 HG Utrecht

U kunt er ook voor kiezen om contact met de Rabobank op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over de Rabobank

De Rabobank (handelsnaam van de Coöperatieve Rabobank U.A.) is een Nederlandse bank. De Rabobank is aan het einde van de 19de eeuw door de samenwerking van een aantal kleine boerenleenbanken.    
Het ontstaan van de Rabobank
Officieel is de Rabobank in 1972 ontstaan. Uit een fusie tussen de Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Bank en de Coöperatieve Centrale Boerenleenbank ontstond de Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Boerenleenbank B.A., met als handelsnaam Rabobank. In 2016 is de Rabobank geherstructureerd, waarbij alle lokale Rabobanken en Rabobank Nederland zijn gefuseerd tot één bank met één bankvergunning: de Coöperatieve Rabobank U.A. De Rabobank profileert zich vooral als een coöperatieve bank, zoals het vroeger ging met de samenwerking tussen de verschillende boerenleenbanken en leden. Rabobank was ook onderdeel van het 'Libor derivaat schandaal' in Groot-Brittannië in 2013 en heeft in 2018 een schikking getroffen in verband met een witwasschandaal in Californië (VS). Aan de andere kant besteedt de Rabobank een deel van de winst aan maatschappelijke en/of culturele activiteiten. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om snel met de Rabobank te bellen?

Via Klantenservicedirect met de Rabobank bellen is totaal niet moeilijk. U hoeft ons alleen maar te bellen en wij zorgen ervoor dat u doorverbonden wordt met het juiste nummer van Rabobank klantenservice. Wanneer u dan bent doorverbonden kunt u meteen uw vragen neerleggen bij de klantenservice. 

Hoe komt het dat het zo lastig is om de Rabobank te bellen?

Net zoals dat dit met vele andere bedrijven wel eens gebeurt is dit met Rabobank ook het geval. Soms hebben zij het gewoon net wat drukker dan normaal. Wij proberen het voor u wat eenvoudiger te maken door u met hen in contact te brengen. Uw vragen kunt u dan meteen stellen. 

Via welke kanalen kan ik Rabobank bereiken?

Behalve de Rabobank bellen kunt u ook gebruik maken van het webcare team. Het webcare team van Rabobank kunt u op werkdagen van 8.00 uur tot 23.00 uur bereiken en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.30 uur via Facebook Messenger. Dit geldt tevens voor het webcare team via Twitter. Schrijft u liever een brief dan kunt u deze naar het postadres van Rabobank sturen.  

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.