RCN Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van RCN?

Bel nu Bel nu

RCN Contact

Telefoonnummer
Adres
Amersfoortseweg 1b, 3951 LA Maarn
Website
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
09:00-18:00
Zondag
09:00-18:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij RCN. 

Waarom RCN bellen?

Wat is Vrienden Voordeel van RCN?

Heeft u gehoord of gelezen over RCN Vrienden Voordeel en bent u benieuwd wat dat is? Wat moet u doen? Wat ontvangt u? RCN klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over Vrienden Voordeel en de voorwaarden van deze actie.

Wat zijn de incheck & uitchecktijden?

Wilt u weten hoe laat u kunt inchecken bij uw vakantiehuis kampeerplaats en wanneer u het huis/de kampeerplek moet verlaten? Neem contact op via het RCN telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg geven over de tijdstippen van in- en uitchecken.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen?

U kunt het RCN nummer bellen wanneer u vragen over uw boeking. Wilt u uw boeking wijzigen? Of moet u onverwachts uw boeking annuleren? Kan dat? Zijn er kosten verbonden aan annuleren of wijzigen van boekingen? RCN klantenservice kan u meer uitleg geven over het wijzigings- en annuleringsbeleid.

U heeft een actiecode ontvangen

Bel het RCN telefoonnummer wanneer u een actiecode heeft ontvangen en wilt weten hoe u deze kunt gebruiken. Bent u vergeten de actiecode te gebruiken? RCN klantenservice kan u meer uitleg geven over het inwisselen van uw actiecode.

U wilt boeken met een campingcard

Neem contact op met RCN klantenservice wanneer u een boeking bij RCN wilt maken en u uw campingcard (bijvoorbeeld de ASCI- of CKE-kaart) daarvoor wilt gebruiken. Hoe kunt u boeken met uw campingcard? Wat zijn de voorwaarden? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het gebruik van campingcards voor boekingen bij RCN.

Kan ik na mijn boeking nog andere zaken bijboeken?

Heeft u al geboekt bij RCN, maar wilt u nog iets bijboeken, zoals bijvoorbeeld een verzekering, of lakenpakketten en eindschoonmaak. Bel het RCN nummer en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven.

Facebook-pagina RCN

Neem contact op via Facebook

RCN heeft een Facebook-pagina met leuke berichten van RCN met adviezen, reistips en informatie over verschillende bestemmingen. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met RCN klantenservice. Men zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Instagram-pagina RCN

Bekijk Instagram-pagina

RCN heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s en berichten van RCN via posts en reels. U kunt ook uw vakantiefoto’s op één van de RCN parken delen via Instagram. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën, waaronder ‘Parken’, ‘RCN 70’, ‘beleefRCN’ en ‘Goede doelen’.

RCN op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Op de RCN de Linkedin-pagina deelt RCN klantenservice diverse nieuwsberichten over activiteiten van RCN. De klantenservice van RCN is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal RCN

Bekijk RCN op Youtube

RCN heeft ook een eigen YouTube-kanaal met diverse video’s met informatie over RCN en de parken en campings van RCN. De video’s zijn verdeeld in een aantal playlists per land en bijzondere projecten van RCN.

Meer informatie over RCN

RCN Vakantieparken (Recreatie Centra Nederland) is een recreatiebedrijf met vakantieparken en campings in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het Instituut voor Kerk en Wereld van de Nederlandse Hervormde Kerk heeft in 1952 RCN opgericht, met als doel een modern recreatiecentrum te stichten voor de kleine middenstand en geschoolde arbeiders, en dan met name gezinnen (niet alleen Hervormde gezinnen). De Stichting heeft daarvoor recreatiecentrum Het Grote Bos opgezet, op het landgoed Hydepark in Doorn. Langzaamaan breidde het netwerk van RCN zich verder uit en werden op meerdere plaatsen in Nederland recreatiecentra geopend: campings met tentplaatsen en caravans, maar ook met eenvoudige huisjes en bungalows. Het doel van de Stichting wijzigde langzaamaan en in 1966 was de RCN doelstelling: ‘het creëren van een omgeving waar gasten, zowel qua accommodaties, maar ook op sociaal-cultureel en geestelijk gebied op hun plek waren’. In de jaren 70 is de stichting omgezet in een besloten vennootschap. Er waren investeringen nodig om commercieel te overleven, maar de oorspronkelijk ideële doelstelling zijn altijd van groot belang gebleven. RCN Vakantieparken heeft in de beginperiode in samenwerking met diverse overheidsinstanties kunnen regelen, dat de RCN parken zich vaak op de grens van bossen, weilanden of direct aan het water kwamen te liggen. Net voor de eeuwwisseling is RCN ook actief geworden in Frankrijk. Men is heeft daar campings geopend, waar voornamelijk Nederlandse gasten komen. Sinds 2020 is RCN ook actief in Duitsland. Inmiddels beheert RCN diverse campings en vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.