Telefoonnummer RDW

Bent u op zoek naar het RDW telefoonnummer? Wij verbinden u graag door.

Bel 1835

De kosten zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.

RDW Contact

Telefoonnummer
Adres
Europaweg 205, 2711 ER Zoetermeer
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij RDW. 

Waarom RDW bellen?

U wilt een kenteken overschrijven

Als u een auto heeft gekocht, dan moet u met hulp van de verkoper het kenteken op uw naam laten zetten en dit dient te gebeuren bij de RDW. Bel het RDW klantenservice nummer en zij zullen u de benodigde informatie geven en uitleg geven hoe u het kenteken kunt overschrijven.

U wilt uw rijbewijs verlengen

U kunt met RDW contact opnemen wanneer u meer informatie wilt over het verlengen van uw rijbewijs. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en kan u uitleggen hoe u uw rijbewijs kunt verlengen.

U heeft een drone

Neem contact op met de RDW klantenservice wanneer u een drone heeft gekocht en een vliegbewijs voor deze drone nodig heeft. De klantenservice kan u uitleggen en informatie geven over het verkrijgen van dit vliegbewijs.

U wilt een keuringsafspraak maken voor een bouwwerktuig

U kunt met RDW contact opnemen voor meer informatie en uitleg over het maken van een keuringsafspraak voor het besturen van een (land)bouwwerktuig. De medewerker kan al uw vragen beantwoorden.

De APK van uw auto is verlopen

U kunt het RDW telefoonnummer bellen wanneer u meer wilt weten over de APK van uw auto en wat, waar en hoe u de verlopen APK van uw auto alsnog kunt regelen. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de APK voor voertuigen en hoe u de APK alsnog kunt regelen.

U bent de tenaamstellingscode auto kwijt

Wanneer u de tenaamstellingscode van uw auto kwijt bent, kunt u contact opnemen met de RDW klantenservice. De medewerker kan u meer uitleg geven over deze code en hoe u de verloren code opnieuw kunt aanvragen.

E-mailen via contactformulier met RDW

Vul contactformulier in

U kunt de RDW klantenservice rechtstreeks e-mailen via het contactformulier op de website. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw e-mail reageren

Via Facebook contact met RDW opnemen

Bekijk Facebook-pagina

RDW heeft een Facebook-pagina waar de klantenservice op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur uw vragen kan beantwoorden. U vindt hier ook de laatste ontwikkelingen, interessante vacatures en video's.

Contact met RDW opnemen via Twitter

Bekijk RDW op Twitter

De RDW klantenservice is via Twitter bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Verder vindt u op Twitter berichten, tips, interessante vacatures en video’s van de RDW.

RDW op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van RDW staan berichten, tips, interessante vacatures en video’s van de RDW. RDW klantenservice is niet bereikbaar via Linkedin.

RDW op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van RDW staan verschillende video’s over het RDW in het algemeen, de dienstverlening van het RDW en werken bij RDW. U kunt de RDW klantenservice niet bereiken via Youtube.

Een brief schrijven aan RDW

Het postadres is:

Postbus 777
2700 AT Zoetermeer

U kunt er ook voor kiezen om contact met de RDW op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over RDW

De RDW is een zelfstandig bestuursorgaan van de Nederlandse overheid die verantwoordelijk is voor de registratie van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen. De naam RDW is afgeleid van de naam Rijksdienst voor het Wegverkeer, maar dat is niet langer de officiële naam. In de Wegenverkeerswet 1994 wordt gesproken van een Dienst Wegverkeer, in het maatschappelijk verkeer wordt deze dienst RDW genoemd. De RDW voert wettelijke taken uit en de hoofdtaak is het onderhouden van de levensloop van Nederlandse gemotoriseerde voertuigen en het beheer van de bijhorende documenten, zoals kentekens in de Basisregistratie Voertuigen (BRV). Verder onderhoudt de RDW het register voor rijbewijzen (en voor de bromfietscertificaten (tot 2006). De RDW geeft ook de rijbewijzen uit en ook de registratie van snelle motorboten wordt door het RDW uitgevoerd. Sinds 2014 is de ook verantwoordelijk voor de taken van de Stichting Nationale Autopas. Het is sindsdien illegaal om de kilometerstand terug te draaien. De database van de RDW is hiermee compleet. Alle door de RDW erkende bedrijven in Nederland zijn vanaf deze moment wettelijk verplicht om tellerstanden van personenauto's en lichte bedrijfsauto's (tot en met 3.500 kg) te registreren. Voor de tellerstand gelden een aantal verplichte registratiemomenten zoals onder andere afmelding APK, export, demontage, tenaamstelling van een voertuig, de opname van een voertuig in de bedrijfsvoorraad en reparaties en onderhoudsbeurten hoger dan € 150.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen
Bel 1835

De kosten zijn honderd cpm, ook na doorverbinden.