Telefoonnummer Reaal

Bent u op zoek naar de Reaal klantenservice?

Bel nu Bel nu

Reaal Verzekeringen Contact

Telefoonnummer
Adres
Burgermeester Rijnderslaan 7, 1185 MD Amstelveen
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
10:00-16:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Reaal. 

Waarom Reaal bellen?

U wilt meer weten over Reaal reisverzekeringen

Bel het Reaal telefoonnummer wanneer u op vakantie gaat en meer wilt weten over hoe u uzelf, uw spullen en/of uw familie kunt verzekeren. De klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en informatie verstrekken over de reisverzekeringen van Reaal.

U heeft schade

Neem contact op met Reaal klantenservice wanneer u schade heeft geleden. De klantenservice kan u meer informatie geven over het indienen van een schadeclaim hoe u een schadeclaim kunt indienen en welke informatie zij nodig hebben.

U heeft een lijfrenteverzekering bij Reaal

Neem contact op via het Reaal nummer en de klantenservice kan uw vragen over uw lijfrenteverzekering beantwoorden en meer informatie en uitleg geven over uw verzekering.

U wilt uw verzekering aanpassen

U kunt voor alle Reaal verzekeringen contact opnemen de klantenservice en zij zullen samen met u nagaan hoe u verzekerd bent en hoe en waar u een wijziging/aanpassing kunt doen om optimaal verzekerd te zijn.

U heeft een hypotheek bij Reaal

Neem contact op met Reaal klantenservice wanneer u zich bijvoorbeeld afvraagt of uw huidige hypotheek nog wel bij uw situatie past. De klantenservice kan u doorverwijzen naar een van hun hypotheek specialisten/adviseurs met wie u samen uw hypotheek situatie kunt bespreken

U graag informatie over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Bel het Reaal klantenservice nummer en de medewerker kan u doorverbinden met een adviseur op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV). Bespreek samen met de adviseur u situatie en stel uw vragen.

Via Facebook contact met Reaal opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Reaal heeft een Facebook-pagina waar u via Messenger op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur in gesprek kunt gaan met Reaal klantenservice. Op de Facebook-pagina staan enkele nieuwsberichten over Reaal, waar u ook op kunt reageren.

Via Facebook contact met Reaal opnemen

Contact met Reaal opnemen via Twitter

Bekijk Reaal op Twitter

Op de officiële Twitter-pagina van Reaal kunt u terecht met vragen en/of opmerkingen op werkdagen van 8:30-17:00 uur. Op de Twitter-pagina van Reaal staan nieuwsberichten met foto’s en video’s met informatie, tips en op verzekeringsgebied.

Contact met Reaal opnemen via Twitter

Reaal op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Reaal staan berichten met informatie over Reaal verzekeringen en tips. Er staan geen vacatures op de Linkedin-pagina van Reaal en u kunt Reaal klantenservice ook niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Reaal op Linkedin

Reaal op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Reaal staan video’s van de commercials van Reaal en video-gesprekken met tips en adviezen rondom verzekeringen. Reaal klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Reaal op Youtube

Een brief schrijven aan Reaal

Het postadres is:

Postbus 274
1800 BH Alkmaar

U kunt er ook voor kiezen om contact met Reaal op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Reaal

Reaal is een merk van de Nederlandse verzekeraar Athora Netherlands. Reaal biedt levensverzekeringen, hypotheken en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan en heeft kantoren in Amstelveen en Alkmaar. Reaal is sinds 1990 actief in Nederland. Reaal is ontstaan uit de fusie van diverse vennootschappen die eigendom van de vakbeweging waren, zoals verzekeringsmaatschappijen als De Centrale en Concordia, de Hollandse Koopmansbank en de Algemene Spaarbank voor Nederland. Tussen 1990 en 1997 is Reaal enorm gegroeid, mede door de overname van Hooge Huys Verzekeringen in 1996. Reaal was toentertijd vooral ook bekend van de reclamecampagne "Foutje, bedankt!". In 1997 zijn de SNS Bank en REAAL Groep gefuseerd in SNS REAAL. Op 1 juli 2014 zijn vervolgens de verzekeringsactiviteiten samengebracht in VIVAT en op 27 juli 2015 is VIVAT onderdeel geworden van de Chinese verzekeraar Anbang Insurance Group Co. Ltd. Op 1 april 2020 zijn alle aandelen VIVAT aan Athora Netherlands Holding Ltd. verkocht en sindsdien is Reaal onderdeel van Athora Netherlands. De aandelen van VIVAT Schadeverzekeringen zijn echter direct weer doorverkocht aan Nationale-Nederlanden en de Reaal schadeproducten worden op termijn geïntegreerd met de Nationale-Nederlanden labels.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om contact op te nemen met Reaal?

Gewoon snel en simpel meteen doorverbonden worden met het juiste telefoonnummer. Dat is waar KlantenserviceDirect voor staat. Dat is de reden dat wij aanraden om via KlantenserviceDirect contact op te nemen met Reaal. U bent er dan zeker van dat u het juiste nummer hebt en direct doorverbonden gaat worden.

Hoe komt het dat contact opnemen met Reaal zo lastig is?

Het is zo nu en dan dat het moeilijker is om in contact te komen met een bepaald bedrijf. Dit geldt ook wel eens voor Reaal. Wanneer u dan ervoor kiest om contact op te nemen met Reaal via de KlantenserviceDirect dan zorgen wij voor een direct contact met Reaal.

Via welke kanalen kan ik contact opnemen met Reaal?

Op werkdagen kan u via Facebook Messenger contact leggen met Reaal. Dit is mogelijk van 8.30 uur tot 17.00 uur. Ook is dit via Twitter mogelijk. U kunt ook een brief schrijven naar Reaal. Deze kan u dan versturen naar het postadres van Reaal. De meest snelle optie blijft bellen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.