Reformatorisch Dagblad Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van het Reformatorisch Dagblad?

Bel nu Bel nu

Reformatorisch Dagblad Contact

Telefoonnummer
Adres
Laan van Westenenk 12, 7336 AZ Apeldoorn
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-16:30
Dinsdag
09:00-16:30
Woensdag
09:00-16:30
Donderdag
09:00-16:30
Vrijdag
09:00-04:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Reformatorisch Dagblad. 

Waarom Reformatorisch Dagblad bellen?

Wilt u meer informatie over abonnementen en de tarieven?

Overweegt u om een abonnement op de Reformatorisch Dagblad af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Wilt u alleen nog een digitale krant, of misschien op zaterdag een papieren krant? Neem contact op via het Reformatorisch Dagblad nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

U heeft uw krant niet ontvangen

Bel het Reformatorisch Dagblad telefoonnummer wanneer u vandaag uw krant niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw Reformatorisch Dagblad doorgeven aan de bezorger.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Reformatorisch Dagblad account niet? Bent u uw e-mail, wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Reformatorisch Dagblad telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U gaat op vakantie of reis?

Wanneer u binnenkort op vakantie dan is het misschien handig om gedurende uw vakantie geen papieren krant te ontvangen. Neem contact op met Reformatorisch Dagblad klantenservice om de bezorging van uw papieren krant stop te zetten tijdens uw vakantie of reis.

U wilt adverteren in de Reformatorisch Dagblad

Overweegt u om te gaan adverteren in de Reformatorisch Dagblad? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het Reformatorisch Dagblad nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in Reformatorisch Dagblad.

Wat is abonneevoordeel?

Bent u nieuwsgierig naar de deals die gelden via het abonnee voordeel? Hoe werkt abonneer voordeel van de Reformatorisch Dagblad? Waar vindt u de deals? Neem contact op via het Reformatorisch Dagblad telefoonnummer. De klantenservice kan u meer vertellen over abonnee voordeel van de Reformatorisch Dagblad en uitleggen hoe u gebruik kunt maken van de deals.

Chatten met chatbot Reformatorisch Dagblad

Chat met RD

Neem contact op met Reformatorisch Dagblad klantenservice via chatbot Julia Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u deze stellen aan chatbot Julia Klik op het chatbot-icoon rechtsonder en start uw chatgesprek met Reformatorisch Dagblad. Chatbot Julia zal direct reageren op uw vraag.

Contactformulier Reformatorisch Dagblad

Contactformulier Redactie invullen

U kunt uw mening of ingezonden brief naar een deelreactie van het Reformatorisch Dagblad sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in en kies het onderdeel van het Reformatorisch Dagblad aan wie uw bericht gericht is. Verstuur het contactformulier.

Contact met Reformatorisch Dagblad via WhatsApp

Chat via WhatsApp met RD

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice van Reformatorisch Dagblad sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van het Reformatorisch Dagblad is 031555390345. U kunt via WhatsApp op uw telefoon of uw pc vragen stellen aan Reformatorisch Dagblad klantenservice. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw WhatsApp-bericht reageren.

Facebook-pagina Reformatorisch Dagblad

Neem contact op via Facebook

Reformatorisch Dagblad heeft een Facebook-pagina met actuele nieuwsberichten gericht op Reformatorisch interesses en denkbeelden. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Reformatorisch Dagblad klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Reformatorisch Dagblad op Twitter

Bekijk Twitter-pagina RD

Reformatorisch Dagblad heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van het Reformatorisch Dagblad met actueel nieuws uit Nederland en de rest van de wereld. U kunt een DM naar Reformatorisch Dagblad klantenservice sturen.

Instagram-pagina Reformatorisch Dagblad

Contact opnemen via Instagram

Reformatorisch Dagblad heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten van Reformatorisch Dagblad via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals bijvoorbeeld #DilemmaDinsdag, Samenleving, Oproep, Meditatie en RD-actie. U kunt via Instagram ook rechtstreeks een bericht naar Reformatorisch Dagblad klantenservice sturen.

Reformatorisch Dagblad op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Reformatorisch Dagblad is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Reformatorisch Dagblad vindt u diverse nieuwsberichten van het Reformatorisch Dagblad, en actuele openstaande vacatures.

Youtube-kanaal Reformatorisch Dagblad

Bekijk Reformatorisch Dagblad op Youtube

Reformatorisch Dagblad heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s van Reformatorisch Dagblad. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists en er zijn twee series die u op het Youtube-kanaal van het RD kunt bekijken: Scherptediepte, 3-wekelijks programma en RDactueel met wekelijkse verslagen.

Schrijf een brief aan het Reformatorisch Dagblad

Het postadres is:

Postbus 613
7300 AP Apeldoorn

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan het Reformatorisch Dagblad klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Reformatorisch Dagblad.

Meer informatie over het Reformatorisch Dagblad

Het Reformatorisch Dagblad (afgekort RD, ook wel refdag) is een Nederlands dagblad van bevindelijk gereformeerde signatuur. Het is onderdeel van en de belangrijkste activiteit van de Erdee Media Groep. Het Reformatorisch Dagblad verschijnt doordeweeks als avondkrant en op zaterdag als ochtendkrant. Het RD is in 1971 opgericht vanuit de Stichting Reformatorische Publicatie als verzet tegen de eenzijdige berichtgeving over de bevindelijk gereformeerden door seculiere media, maar ook vanwege het loslaten van christelijke principes door media die eerder confessioneel waren, waaronder met name het dagblad Trouw. De oprichting van het Reformatorisch Dagblad is niet opgericht met medewerking of door toonaangevende predikanten uit een bepaalde kerk, maar het is ontstaan als interkerkelijk initiatief van onderaf. Een andere duidelijke keuze van het RD was dat zij bewust verbonden aan de SGP. De grondslag van de Stichting RD is als volgt: „De Stichting heeft ten grondslag de Heilige Schrift, die zij erkent als het onfeilbaar Woord van God; zij aanvaardt de Drie Formulieren van Enigheid, vastgesteld op de Nationale Synode van Dordrecht (1618-1619), als daarop gegrond; zij aanvaardt de Statenvertaling als de meest zuivere Nederlandse Bijbelvertaling.” Het Reformatorisch Dagblad is gevestigd in het gebouw van moederconcern Erdee Media Groep in Apeldoorn. Sinds april 2013 verschijnt het Reformatorisch Dagblad in tabloidformaat. Het RD brengt binnenlands en internationaal, maar naar verhouding wordt er veel aandacht wordt geschonken aan het kerkelijk leven in en buiten Nederland, aan het reformatorisch onderwijs en aan de politiek van de SGP en de ChristenUnie. Verder is opvallend dat het binnenlandse nieuws vaak nieuws betreft uit de dorpen en steden uit de 'Bijbelgordel'. Er weinig of geen aandacht besteed aan zaken waar binnen de gereformeerde gezindte men zich over algemeen afzijdig van houdt, zoals sport en film. Op opiniepagina’s staan vaak artikelen van personen uit de gereformeerde gezindte hoewel het RD ook vaak interviews en bijdragen heeft met mensen buiten eigen kring.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.