RegioBank Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van RegioBank?

Bel nu Bel nu

RegioBank Bellen

Telefoonnummer
Adres
Croeselaan 1, 3521 BJ Utrecht
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij RegioBank. 

Waarom RegioBank bellen?

U wilt meer informatie over Online Bankieren

Weet u niet goed hoe het Online Bankieren bij RegioBank werkt, bel dan het RegioBank klantenservice nummer. De klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en eventueel extra informatie en uitleg geven.

U wilt meer weten of de spaarproducten van RegioBank

Bel het RegioBank telefoonnummer wanneer u wilt gaan sparen, maar nog niet goed weet wat en hoe u wilt gaan sparen. RegioBank klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de verschillende spaar- en beleggingsmogelijkheden bij RegioBank. Zij kunnen ook een afspraak voor u maken met een RegioBank adviseur.

U wilt informatie over pensioen sparen

Neem contact op via het RegioBank telefoonnummer als u er over denkt om aanvullend pensioenrekening te openen bij RegioBank. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en eventueel meer informatie geven.

Geld overmaken naar het buitenland?

Heeft u geld overgemaakt naar het buitenland? Of is er geld uit het buitenland naar uw RegioBank rekening overgemaakt? U kunt het RegioBank nummer bellen wanneer u wilt weten wanneer het overgemaakte bedrag wordt afgeschreven, of bijgeschreven. RegioBank klantenservice kan al uw vragen beantwoorden.

U wil een gezamenlijke rekening opheffen/omzetten

U kunt het RegioBank nummer bellen wanneer u een gezamenlijke rekening wilt opheffen vanwege bijvoorbeeld een scheiding of overlijden. De klantenservice kan u hierbij meer informatie en uitleg geven hoe en wat u moet doen en hoe dit proces verloopt.

U wilt een lening aanvragen

Neem contact op met RegioBank klantenservice wanneer u een lening wilt aanvragen of uw krediet wilt aanpassen. De klantenservice kan u meer informatie geven en eventueel een afspraak maken met een adviseur.

Contact met RegioBank via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

RegioBank heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en bjizondere acties van RegioBank. U kunt RegioBank klantenservice rechtstreek via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen. RegioBank klantenservice zal zo snel mogelijk reageren op uw Messenger-bericht.

Contact met RegioBank via Facebook

Twitter-pagina RegioBank

Bekijk RegioBank op Twitter

RegioBank heeft een Twitter-pagina waar zij diverse Tweets en nieuwsberichten delen. U kunt een DM naar RegioBank klantenservice sturen van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur. RegioBank klantenservice zal zo snel mogelijk op uw DM via Twitter reageren.

Twitter-pagina RegioBank

RegioBank op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Op de Instagram-pagina van RegioBank delen zij foto’s en berichten die onderverdeeld zijn in verschillende categorieën zoals bijvoorbeeld ‘Veilige Bank’, ‘Zakgeldtips’, ‘Voor de Buurt’, en ‘Altijd Welkom’. U kunt RegioBank klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Instagram.

RegioBank op Instagram

RegioBank op Linkedin

Bekijk RegioBank op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van RegioBank staan enkele nieuwsberichten. RegioBank klantenservice is niet direct bereikbaar via de RegioBank Linkedin-pagina.

RegioBank op Linkedin

Youtube-kanaal RegioBank

Bekijk RegioBank op Youtube

Op het Youtube-kanaal van RegioBank staan vele verschillende informatieve video’s over de producten en diensten van RegioBank, oals bijvoorbeeld vlogs, reclames, instructievideo’s en handige video’s. De klantenservice van RegioBank is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Youtube-kanaal RegioBank

Schrijf een brief aan RegioBank

Het postadres is:

Postbus 918
3500 AX Utrecht

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan RegioBank klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van RegioBank.

Meer informatie over RegioBank

RegioBank is in 2007 opgerichte Nederlandse bank. RegioBank is voornamelijk gericht op kleine ondernemers en consumenten in de regio (steden tot 20.000 inwoners). Sinds 2017 maakt RegioBank onderdeel uit van de Volksbank, samen met SNS Bank, ASN Bank en BLG Wonen. Het verschil tussen de RegioBank en andere banken is dat zij samenwerken met lokale zelfstandige adviseurs door heel Nederland. De fysieke aanwezigheid van deze adviseurs staat centraal in het beleid van RegioBank. Vanwege de digitalisering wordt de persoonlijke aandacht van de RegioBank adviseurs enorm gewaardeerd. In 2018 en 2019 ontving RegioBank de hoogste tevredenheidscijfers van haar klanten in tevredenheidsonderzoeken van de Consumentbond. RegioBank is van oudsher een spaarbank. Tegenwoordig bieden zij ooke betaalrekeningen en hypotheeken aan. RegioBank is op 1 juli 2007 ontstaan door het samengaan van de CVB Bank (een oudere SNS-dochter) met de Regio Bank. Toentertijd heette de huidige RegioBank, Regio Bank (let op de extra spatie) en wat tot 1 juli 2007 onderdeel van de ING Groep. Bij de oprichting van de RegioBank waren de CVB Bank en Regio Bank qua omvang ongeveer gelijk. De CVB Bank werd formeel echter de verkrijgende vennootschap en kreeg de fusiebank de naam SNS Regio Bank N.V. Op 1 december 2010 is deze naam veranderd in RegioBank N.V.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.