RENDO Netwerken Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van RENDO Netwerken?

Bel nu Bel nu

RENDO Netwerken Contact

Telefoonnummer
Adres
Setheweg 1, 7942 LA Meppel
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-16:30
Dinsdag
08:00-16:30
Woensdag
08:00-16:30
Donderdag
08:00-16:30
Vrijdag
08:00-16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij RENDO Netwerken. 

Waarom RENDO Netwerken bellen?

Wat is het verschil tussen het enkel- en dubbeltarief?

Neem contact op via het RENDO Netwerken telefoonnummer meer informatie wilt of vragen heeft over het verschil tussen enkel- en dubbeltarieven. Hoe kunt u overstappen? RENDO Netwerken kan uw vragen beantwoorden en uitleg geven over de tarieven en het eventueel regelen van het uw overstap op een ander tarief.

Een aansluiting regelen of afsluiten?

Bel het RENDO Netwerken telefoonnummer wanneer binnenkort gaat verhuizen naar de regio of wanneer u een huis of bedrijf aan het bouwen bent in de regio waar RENDO Netwerken energie levert. Wilt u een aansluiting regelen? Of wilt u een aansluiting af laten sluiten? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het regelen van uw aansluitingen bij RENDO Netwerken en wat de aan/afsluitkosten zijn.

Wilt u zonnepanelen plaatsen?

Wilt u zonnepanelen op uw dak gaan plaatsen en zelf energie gaan opwekken? Wilt u weten of uw aansluiting geschikt is voor het vermogen van bepaalde zonnecellen? Of hoe u uzelf kunt aanmelden voor het leveren van energie? Bel dan het RENDO Netwerken nummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de procedure rondom het leveren van eigen energie.

Wat is meterpool?

Bel het RENDO Netwerken telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de meterpool. Wat is het en wat gebeurd er met de resultaten van de meter controles? RENDO Netwerken klantenservice kan u uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de meterpool en de kwaliteitscontroles van RENDO Netwerken.

Klopt de meterstand op de nota niet?

Heeft u een nota ontvangen van RENDO Netwerken en bent u het niet eens met de geschatte meterstand(en)? Neem dan contact op met RENDO Netwerken klantenservice. De klantenservice medewerker kan meer uitleg en informatie geven over de geschatte meterstand(en) en waar en hoe u een klacht hierover kunt indienen.

U wilt weten hoe de tarieven zijn opgebouwd

U kunt het RENDO Netwerken nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over de tarieven die RENDO Netwerken berekend. Of hoe groot de capaciteit van de meter is en het daaraan verbonden tarief? Hoe kunt u dit wijzigen? RENDO Netwerken klantenservice kan uw vragen beantwoorden en eventueel extra informatie verstrekken.

Contactformulier van RENDO Netwerken

Contactformulier invullen

Heeft u een vraag en heeft het antwoord niet op de RENDO Netwerken-webpagina kunnen vinden, dan kunt een rechtstreeks bericht naar RENDO Netwerken klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in. Kies hoe RENDO Netwerken contact u moet opnemen. Stel uw vraag en verstuur het contactformulier. De klantenservice van RENDO Netwerken zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier van RENDO Netwerken

Contact met RENDO Netwerken via Twitter

Bekijk RENDO Netwerken op Twitter

RENDO Netwerken heeft een Twitter-pagina waar zij onder andere actuele storingen melden. Verder delen zij hier informatie over de werkzaamheden, activiteiten, resultaten en toekomstplannen van RENDO Netwerken. U kunt via Twitter DM een bericht sturen naar RENDO Netwerken klantenservice sturen.

Contact met RENDO Netwerken via Twitter

Een brief schrijven aan RENDO Netwerken

Het postadres is:

Postbus 18
7940 AA Meppel

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan RENDO Netwerken klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van RENDO Netwerken.

Meer informatie over RENDO Netwerken

RENDO (Regionaal Nutsbedrijf voor Zuid-Drenthe en Noord-Overijssel) is een Nederlandse netbeheerder van energienetten in Noordoost-Nederland. De RENDO-groep bestaat uit N.V. RENDO Holding, RENDO Beheer, N.V. RENDO, Enavi, N-TRA, RE-NET en RE-NET Hoogeveen. Het hoofdkantoor van RENDO is gevestigd in Meppel. RENDO Netwerken beheert het gasnetwerk in de gemeenten Meppel, Westerveld, De Wolden, Hoogeveen, Coevorden, Hardenberg, Staphorst, Zwartewaterland en Steenwijkerland. In delen van Steenwijkerland en Hoogeveen is RENDO ook beheerder van het elektriciteitsnetwerk. RENDO Netwerken is de merknaam van N.V. RENDO. RENDO Duurzaam is gespecialiseerd in het geven van adviezen op het gebied van energie. Voorheen was RENDO Duurzaam ook actief in onderhoud aan gasapparaten. Dit deel van de werkzaamheden is in 2015 verkocht aan de Energiewacht groep. Het onderdeel RENDO Beheer B.V. is verantwoordelijk voor de ondersteunende stafdiensten. Enavi staat voor de meetcode elektriciteit. Deze code staat vermeld in het MV-register elektriciteit van Tennet TSO. En N-TRA is belast met de energietransitie. RE-NET en RE-NET Hoogeveen richten zich op voornamelijk glasvezelnetwerken. RENDO leverde in het verleden ook energie. Dit bedrijfsonderdeel is echter in 2006 verkocht aan Electrabel. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om de klantenservice van RENDO-netwerken te bereiken?

RENDO-netwerken bereiken via Klantenservicedirect is super makkelijk. Het is namelijk zo dat wij u meteen met hen in contact kunnen brengen en u zelf niet op zoek hoeft te gaan naar het juiste nummer. Wij doen het werk voor u en u kunt meteen uw verhaal doen bij de klantenservice van Rendo Netwerken.  

Hoe komt het dat de klantenservice van RENDO-netwerken zo lastig te bereiken is?

Net zoals andere klantenservices heeft ook de klantenservice van RENDO netwerken het wel eens druk. Dit maakt dat ze dan wat lastiger te bereiken zijn. Toch zorgen wij van Klantenservicedirect voor een snelle en rechtstreekse verbinding met de klantenservice van Rendo Netwerken om al uw vragen te stellen aan hun.  

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van RENDO-netwerken bereiken?

RENDO-netwerken is te bereiken via het contactformulier wat te vinden is op de website. Ook kunt u via Twitter een DM sturen. Zij zullen dan zo snel mogelijk een reactie geven. Een brief schrijven een RENDO Netwerken behoort ook tot de mogelijkheid. U krijgt dan zo snel als dat mogelijk is een antwoord terug.  

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.