Rentalcars Contact

Bent u op zoek naar de klantenservice van Rentalcars?

Bel nu Bel nu

Rentalcars Bellen

Telefoonnummer
Adres
New Bridge Street 100, EC4V 6JA Londen Groot Britannië
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:30
Dinsdag
09:00-17:30
Woensdag
09:00-17:30
Donderdag
09:00-17:30
Vrijdag
09:00-17:30
Zaterdag
10:00-17:30
Zondag
10:00-17:30
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Rentalcars. 

Waarom Rentalcars bellen?

Er is schade aan de huurauto

Bel het Rentalcars telefoonnummer wanneer u schade aan de auto ontdekt die niet vermeld staat in de huurovereenkomst. Rentalcars klantenservice kan u uitleggen wat u moet doen en hoe Rentalcars met dit soort zaken omgaat.

U heeft een kinderzitje nodig

Bel het Rentalcars telefoonnummer wanneer u wilt weten of u een kinderzitje kunt bijhuren, of misschien andere extra’s die u nodig denkt te hebben. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en uitleggen hoe deze extra’s, al dan niet, kunt regelen.

U wilt met twee personen rijden

Neem contact op via het Rentalcars telefoonnummer als u een tweede bestuurder wilt toevoegen aan de huurauto. De klantenservice medewerker kan u uitleggen hoe een extra bestuurder kunt toevoegen en wat de voorwaarden en de kosten hiervan zijn.

Hoe hoog is de borg?

Wilt u weten of er een borg betaald moet worden voor de huur van uw auto en hoe hoog die borg is? Bel Rentalcars klantenservice en zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over de borg in het algemeen, de hoogte, terugbetaling en de voorwaarden.

Wat heeft u nodig om een auto te huren?

Neem contact op met Rentalcars klantenservice wanneer u meer informatie wilt over welke documenten u nodig heeft voor het huren van een auto via Rentalcars. De klantenservice kan al uw vragen beantwoorden.

U heeft iets in de huurauto laten liggen

Heeft u per ongeluk wat spullen in de huurauto laten liggen en wilt u weten hoe u deze terug kunt krijgen? Bel het Rentalcars klantenservice nummer en de klantenservice kan u uitleggen hoe u gevonden voorwerpen weer terug kunt vinden.

Rentalcars op Linkedin

Bekijk Rentalcars op Linkedin

Rentalcars heeft een Linkedin-pagina. Er staat echter één enkel bericht op de Linkedin-pagina van Rentalcars. U kunt Rentalcars klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Rentalcars op Linkedin

Rentalcars op Youtube

Rentalcars op Youtube bekijken

Op het Youtube-kanaal van Rentalcars vindt u diverse playlists met informatieve video’s van Rentalcars zoals bijvoorbeeld ‘Winter Driving Tips’, ‘The Fundamentals of Rentals’ en ‘ Rentalcars.com Hints & Tips’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Rentalcars klantenservice.

Rentalcars op Youtube

Een brief aan Rentalcars schrijven

Het postadres is:

Booking.com Transport Limited
Floors 9-12 Sunlight House
Manchester M3 3JZ
Groot Britannië

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Rentalcars klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Rentalcars.

Meer informatie over Rentalcars

Rentalcars.com is een website van Booking Holdings Inc. Rentalcars.com is in 2004 gestart als TravelJigsaw. In 2008 maakten TravelJigsaw 1000 boekingen per dag en in 2010 is het bedrijf aangesloten bij de Priceline Group en is de naam veranderd in Rentalcars.com. Inmiddels verzorgt Rentalcars  8 miljoen boekingen per jaar (en meer) op meer dan 60.000 locaties in 160 landen. Booking Holdings is een Amerikaans bedrijf dat ook eigenaar is van andere websites waaronder Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Kayak.com, Cheapflights, Momondo, FareHarbor en OpenTable, en beheert deze websites in ongeveer 40 talen en in meer dan 200 landen. De websites van Booking Holdings hebben als belangrijkste doel om klanten en aanbieders op het gebied van reizen bij elkaar brengen. In 2019 was 93% van de inkomsten van Booking Holdings afkomstig van commissies voor bemiddelingen. De rest van de inkomsten was afkomstig van advertenties.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.