RGF Staffing Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van RGF Staffing?

Bel nu Bel nu

RGF Staffing Contact

Telefoonnummer
Adres
P.J. Oudweg 61, 1314 CK Almere
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij RGF Staffing. 

Waarom RGF Staffing bellen?

U wilt werken bij RGF Staffing

Bel het RGF Staffing telefoonnummer wanneer geïnteresseerd in een baan bij RGF Staffing. Wilt u werken bij RGF Staffing? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het solliciteren bij RGF Staffing zelf.

Hoe kan ik solliciteren op een vacature?

Heeft u een vacature gevonden via RGF Staffing en wilt u solliciteren? Hoe doet u dat? Hoe werkt het sollicitatieproces? Bel het RGF Staffing klantenservice nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven.

Heeft u vragen over uw contract?

Heeft u een contract bij één van de merken van RGF Staffing? Wat voor een contract is dit? Hoe werkt dit? Neem contact op met de RGF Staffing klantenservice en zij kunnen samen met u nagaan wat voor een contract u heeft en wat dat betekent.

U heeft een klacht

U kunt het RGF Staffing nummer bellen wanneer u een klacht wilt indienen. Hoe kunt u een klacht indienen? RGF Staffing klachtenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het indienen van een klachten en de klachtenprocedure

U heeft een vraag over één van de merken van RGF Staffing

Bent u op zoek naar werk en weet u niet goed bij welk merk van RGF Staffing u moet aanmelden? Welk platform van RGF Staffing past het best bij uw opleiding en ervaring? RGF Staffing kan u meer uitleggen over hun merken en u doorverwijzen.

U wilt vakantie of vrij vragen

U kunt het RGF Staffing nummer bellen wanneer u vragen over het aanvragen van een vrije dag of vakantie. Hoe regelt u dit? Bij wie moet u vrij vragen? De RGF Staffing klantenservice kan u uitleggen hoe, waar en wanneer u vrij kunt vragen en uw vakantie kunt regelen.

Contact met RGF Staffing via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar RGF Staffing klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een klacht of probleem? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. RGF Staffing klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Via Twitter in contact met RGF Staffing

Contact opnemen via Twitter

RGF Staffing heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over en van RGF Staffing en de diverse labels van RGF Staffing. U kunt een DM naar RGF Staffing klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

RGF Staffing op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

RGF Staffing is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van RGF Staffing vindt u diverse nieuwsberichten over en van RGF Staffing en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van RGF Staffing is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Meer informatie over RGF Staffing

RGF Staffing the Netherlands maakt is onderdeel van RGF Staffing, één van ‘s werelds grootste HR-dienstverleners. RGF Staffing is in 1960 opgericht in Tokio onder de naam Recruit. Het doel van Recruit was het bij elkaar brengen van twee doelgroepen; bedrijven helpen bij het vinden van medewerkers. En studenten helpen bij het vinden van werk. In die bracht Recruit het tijdschrift "Invitation to Companies" uit, waarin openstaande functies bij voor afgestudeerden jaarlijks werden geplaatst. In de daaropvolgende decennia heeft Recruit zich verder ontwikkelt en haar activiteiten uitgebreid. Het bedrijf is rond de eeuwwisseling ook internationaal actief geworden en inmiddels actief en aanwezig in Australië, Azië, Europa en Noord-Amerika. RGF is in Nederland actief via een groot aantal uitzendmerken zoals Unique, Start People, asa, technicum, secretary plus, Easy Way, younited, usg restart en andere merken. RFG Staffing is een uitzendorganisatie en doet aan plaatsing, talenten rekrutering, advisering en het biedt ook management services en carrière ondersteunende services.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.