Rituals Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Rituals?

Bel nu Bel nu

Rituals Contact

Telefoonnummer
Adres
Kalverstraat 73, 1012 NZ Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
09:00-21:00
Zondag
09:00-21:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Rituals. 

Waarom Rituals bellen?

Hoe kan ik bij Rituals betalen?

U kunt het Rituals nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u bij Rituals kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die Rituals online biedt. Wilt u achteraf betalen? Of met een creditcard? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij Rituals.

U heeft een kortingscode ontvangen

Bel het Rituals telefoonnummer wanneer u een kortingscode heeft ontvangen en wilt weten hoe u deze kunt innen. Bent u vergeten de kortingscode te gebruiken? Rituals klantenservice kan u meer uitleg geven over het inwisselen van uw kortingscode.

Wat zijn de verzendmogelijkheden van Rituals?

Bel het Rituals klantenservice nummer wanneer u graag wilt weten hoe Rituals uw bestelling verzendt. Is er een keuze tussen vervoerders of de verzendkosten per vervoerder? Rituals klantenservice kan u meer informatie geven over de verzendmethoden.

Kan ik producten retourneren?

U kunt het Rituals nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen producten of in een winkel gekochte producten. Rituals klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retourneren.

Wat is TryNow van Rituals?

U kunt het Rituals nummer bellen wanneer u vragen heeft over het TryNow beleid van Ritual. Wat is het? Hoe werkt het? Rituals klantenservice kan u meer uitleg geven over TryNow van Rituals.

U heeft geen bestelbevestiging ontvangen

U heeft via Rituals besteld en geen bestelbevestiging van uw bestelling ontvangen. Neem contact op met Rituals klantenservice en leg hen uw probleem voor. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de bestelbevestiging en samen met u nagaan hoe u samen dit probleem kunt oplossen.

Contact met Rituals via WhatsApp

Chat via WhatsApp met Rituals

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Rituals is 0657078519. U kunt via WhatsApp op uw telefoon of uw pc vragen stellen aan Rituals klantenservice. De klantenservice is via WhatsApp dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00 uur.

Facebook-pagina Rituals

Neem contact op via Facebook

Rituals heeft een Engelstalige Facebook-pagina met leuke berichten van Rituals met informatie over diverse producten en adviezen. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Rituals klantenservice. Zij zijn dagelijks bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur via Messenger.

Via Twitter in contact met Rituals

Contact opnemen via Twitter

Rituals heeft een vooral Engelstalige Twitter-pagina met diverse Tweets van Rituals met informatie over diverse Rituals producten. U kunt een DM naar Rituals klantenservice sturen, waar men zo snel mogelijk op zal reageren.

Instagram-pagina Rituals

Bekijk Instagram-pagina

Rituals heeft ook een Instagram-pagina. U vindt hier informatie en advies over producten via posts, guides, reels en video’s over acties, aanbiedingen en activiteiten van Rituals. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in diverse categorieën zoals ‘Skincare’, ‘Sleep’, ‘Yoga’ en ‘Meditation’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Rituals klantenservice.

Rituals op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Rituals is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Rituals vindt u diverse nieuwsberichten van Rituals, activiteiten, werken bij Rituals en actuele openstaande vacatures.

Youtube-kanaal Rituals

Bekijk Rituals op Youtube

Rituals heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie en adviezen van Rituals. Deze video’s zijn ingedeeld in diverse playlists zoals ‘Sleep Masterclass’, ‘Skincare’, ‘Meditation’ en ‘The Ritual Collections’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Rituals klantenservice via het Youtube-kanaal.

Rituals op Pinterest

Bekijk Rituals op Pinterest

Op de Rituals Pinterest-pagina vindt u pins met diverse foto’s en video’s zoals ‘Selfcare Routines’, ‘Sleep’, ‘Soulful Recipes’ en ‘Holistic Beauty’. Rituals klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

Meer informatie over Rituals

Rituals is een Nederlands cosmetica en beautymerk. Rituals is in 2000 opgericht door Raymond Cloosterman, een voormalig medewerker van Unilever. Het Rituals is in Amsterdam gestart met de investering van een groep vrienden van Cloosterman. Het eerste filiaal van Rituals ligt in de Kalverstraat in Amsterdam. Sinds is Rituals uitgegroeid tot een internationale winkelketen met meer dan 650 winkels, verspreid over 27 landen. Rituals biedt een assortiment met luxe en betaalbare verzorgingsproducten, zoals zeep, bodyscrubs en crèmes, met bijzondere waarbij oriëntaalse geuren. Naast zeep en verzorgingsproducten verkoopt Rituals ook thee, kleding en parfums. En een belangrijk onderdeel van Rituals zijn de refills. Meditatie en mindfulness belangrijk voor Rituals en het Rituals heeft een de filosofie ‘The Art of Soulful Living’ ontwikkelt, voor het vinden van balans tussen lichaam, geest en ziel. In 2020 heeft Rituals haar 'flagshipstore' House of Rituals in Amsterdam aan het Spui geopend. Het House of Rituals heeft vier verdiepingen met onder andere een body spa en een mind spa. Ook is er het oriëntaals restaurant Rouhi gevestigd.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.