Robeco Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Robeco?

Bel nu Bel nu

Robeco Contact

Telefoonnummer
Adres
Weena 850, 3014 DA Rotterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-17:30
Vrijdag
09:00-20:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Robeco. 

Waarom Robeco bellen?

Is uw rekening geblokkeerd?

Bel het Robeco telefoonnummer wanneer uw rekening geblokkeerd is. Waarom is uw rekening geblokkeerd? Robeco klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over geblokkeerde rekeningen en samen u nagaan hoe uw weer zo snel mogelijk bij uw rekening kunt.

U wilt gaan maandbeleggen

Wilt u maandelijks een bedrag inleggen, maar weet u niet hoe u dit moet doen? Neem dan contact op met Robeco klantenservice. Zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het instellen van maandbeleggen.

Wanneer ontvangt u uw jaaroverzicht?

U kunt het Robeco nummer bellen wanneer u uw jaaroverzicht nodig heeft en wilt weten wanneer u uw jaaroverzicht van Robeco ontvangt. Robeco kan u vertellen wanneer het jaaroverzicht beschikbaar is.

Wilt u een rekeninghouder toevoegen?

Neem contact op via het Robeco telefoonnummer wanneer u niet weet hoe u een rekeninghouder kunt toevoegen. Robeco klantenservice kan u uitleggen hoe u stap voor stap een rekeninghouder kunt toevoegen aan uw account.

U heeft een klacht

Bel het Robeco telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice zal u te woord staan en indien gewenst uitleggen hoe u een officiële klacht bij Robeco kunt indienen en hoe de klachtenprocedure werkt.

U heeft problemen met inloggen

U kunt het Robeco nummer bellen wanneer u niet kunt inloggen op uw Robeco-account. Robeco klantenservice kan samen met u op zoek gaan naar een oplossing en uitleggen hoe u bijvoorbeeld een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Chatten met Robeco

Chat met Robeco

Neem rechtstreeks contact op met Robeco klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, klik dan op ‘Start Chat’ en start uw chatgesprek met een Robeco klantenservice medewerker.. Robeco klantenservice is gedurende de normale openingstijden bereikbaar via de chat.

Facebook-pagina Robeco

Bekijk Facebook-pagina

Robeco heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en nieuws van Robeco. Robeco klantenservice is gedurende de normale openingstijden bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en Robeco klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Robeco via Twitter

Bekijk Robeco op Twitter

De klantenservice van Robeco is ook actief op Twitter. Robeco klantenservice deelt hier Tweets over deelt beleggingskansen, met columns en personal views van fondsmanagers. U kunt een DM naar Robeco klantenservice sturen. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Twitter-bericht reageren.

Robeco op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Robeco heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s met beleggingstips, informatie over beleggen, eigen fondsen en F.I.R.E. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Robeco klantenservice.

Robeco op Linkedin

Bekijk Robeco op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Robeco delen zij diverse berichten over nieuwe ontwikkelingen rondom beleggen, maar ook de actuele openstaande vacatures bij Robeco. De klantenservice van Robeco is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Robeco op Youtube

Bekijk Robeco Youtube-kanaal

Robeco heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatie over Robeco en beleggen. U vindt hier diverse playlists met informatieve video’s zoals bijvoorbeeld ‘Fixed income’, ‘Market outlook’, ‘Robeco Webinars’ en ‘Trends investing. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Robeco klantenservice.

Klacht indienen bij Robeco

Klachtenformulier online invullen

U kunt op verschillende manier een klacht indienen bij Robeco. Onder andere telefonisch, schriftelijk of via het online klachtenformulier. Vul de gevraagde persoonlijke gegevens in en beschrijf uw klacht. Verzend vervolgens het online klachtenformulier. Robeco zal binnen 10 werkdagen contact met u op met een inhoudelijke reactie.

Schrijf een brief aan Robeco

Het postadres is:

Postbus 2100
3000 CC Rotterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Robeco klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Robeco.

Meer informatie over Robeco

Robeco is een Nederlandse vermogensbeheerder. Robeco is in 1929, na de beurskrach op Wall Street, in Rotterdam opgericht door zeven zakenlieden. Mensen konden hier hun mensen collectief te beleggen en te beheren. De naam Robeco is oorspronkelijk een afkorting voor Rotterdamsch Beleggings Consortium. Aan het begin van de jaren vijftig is Robeco een aandelensysteem gestart waardoor Nederlanders met niet zo heel veel geld ook konden gaan beleggen in aandelen en obligaties. Vanaf 1959 heeft Robeco ook noteringen op buitenlandse beurzen, waaronder die van Londen, Parijs, Brussel en Tokio. In de jaren 60 heeft Robeco een groot aantal overnames in binnen- en buitenland gedaan. In de jaren 80 worden de eerste Robeco kantoren in het buitenland geopend. Tussen 2001 en 2013 was Robeco in handen van de Rabobank. In oktober 2016 heeft Rabobank de laatste aandelen verkocht aan het Japanse ORIX, die nu volledig eigenaar is van Robeco. Robeco biedt beleggingsfondsen en -diensten aan, aan institutionele en particuliere beleggers wereldwijd. Dit zijn onder andere beleggingsfondsen met aandelen- en vastrentende beleggingen, geldmarkt- en vastgoedfondsen, en alternatieve investeringen, zoals hedgefondsen, private equity en gestructureerde producten. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om de klantenservice van Robeco te bereiken?

U hoeft er weinig voor te doen wanneer u via Klantenservicedirect in contact wilt komen met de klantenservice van Robeco. U hoeft alleen ons maar te bellen en wij gaan ervoor zorgen dat u direct in contact komt met hen. U kunt bij hen terecht met al de vragen die u heeft.  

Op momenten dat het net even wat drukker is bij de klantenservice van Robeco kan het wat zijn dat ze wat minder goed bereikbaar zijn. Die drukte kunnen wij natuurlijk niet voor zijn maar wij kunnen er wel voor zorgen dat u toch wordt doorverbonden met de klantenservice van Robeco.

Op momenten dat het net even wat drukker is bij de klantenservice van Robeco kan het wat zijn dat ze wat minder goed bereikbaar zijn. Die drukte kunnen wij natuurlijk niet voor zijn maar wij kunnen er wel voor zorgen dat u toch wordt doorverbonden met de klantenservice van Robeco. 

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Robeco bereiken?

Met Robeco kunt u contact zoeken via de chat die zij op hun website hebben staan. U kunt hen ook berichten via Facebook Messenger of via Twitter. Een klachtenformulier kunt u online invullen. U kunt ook een brief versturen naar het postadres van Robeco. U kunt er dan vanuit gaan dat u zo snel mogelijk een antwoord van hun terugkrijgt.  

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.