Roompot Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Roompot?

Bel nu Bel nu

Roompot Contact

Telefoonnummer
Adres
Schuverweg 2, 4462 HK Goes
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-20:30
Dinsdag
08:30-20:30
Woensdag
08:30-20:30
Donderdag
08:30-20:30
Vrijdag
08:30-20:30
Zaterdag
08:30-20:30
Zondag
08:30-20:30
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Roompot. 

Waarom Roompot bellen?

Wat zijn de incheck & uitchecktijden?

Wilt u weten hoe laat u kunt inchecken bij uw vakantiehuis kampeerplaats en wanneer u het huis/de kampeerplek moet verlaten? Neem contact op via het Roompot telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg geven over de tijdstippen van in- en uitchecken.

U heeft vragen over de borg?

Heeft u vragen over de borgbetaling? Hoe hoog is deze voor uw boeking? Wanneer krijgt u uw borg terug? Hoe wordt de hoogte bepaald? Wat als u het niet eens bent met de terugbetaling? Bel het Roompot telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de borg voor uw boeking.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

U kunt het Roompot nummer bellen wanneer u vragen over meenemen van een huisdier. Kan dat? Zo ja? Hoe kunt u achterhalen in welke vakantiehuizen en meebrengen van een huisdier geen probleem is? Roompot klantenservice kan u meer uitleg geven over het meebrengen van een huisdier naar vakantiehuizen van Roompot.

Is mijn boeking inclusief eindschoonmaak?

Bel het Roompot telefoonnummer wanneer u heeft geboekt heeft op één van de parken van Roompot, maar niet weet of u de eindschoonmaak van de accommodatie apart moet bijboeken. Of is uw boeking inclusief eindschoonmaak? Roompot klantenservice kan aan de hand van uw boeking nagaan of de boeking incl. eindschoonmaak is.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen?

U kunt het Roompot nummer bellen wanneer u vragen over uw boeking. Wilt u uw boeking wijzigen? Of moet u onverwachts uw boeking annuleren? Kan dat? Zijn er kosten verbonden aan annuleren of wijzigen van boekingen? Roompot klantenservice kan u meer uitleg geven over het wijzigings- en annuleringsbeleid.

Mogen we ons eigen bedlinnen meenemen?

Heeft u bij Roompot geboekt en zou u graag uw eigen beddengoed en handdoeken meenemen? Mag dat? Roompot kan nagaan of dat u zelf uw linnen mee mag brengen naar uw vakantieverblijf in het park waar u heeft geboekt. Dit mag namelijk niet in alle parken.

Contact met Roompot via WhatsApp

Chat via WhatsApp met Roompot

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Roompot is 06-22167156. U kunt via WhatsApp op uw telefoon of uw pc vragen stellen aan Roompot klantenservice. De klantenservice is via WhatsApp bereikbaar gedurende de openingstijden van de klantenservice bereikbaar.

Facebook-pagina Roompot

Neem contact op via Facebook

Roompot heeft een Facebook-pagina met leuke berichten en acties van Roompot. U kunt ook op de berichten reageren of uw eigen vakantiefoto’s bij Roompot delen. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Roompot klantenservice.

Via Twitter in contact met Roompot

Contact opnemen via Twitter

Roompot heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van Roompot. U kunt een DM naar Roompot klantenservice sturen. De klantenservice meldt op Twitter dat zij op werkdagen bereikbaar zijn van 9:00 tot 20:30 uur en in weekenden en op feestdagen van 9:00 tot 18:00 uur. De laatste Tweet is echter uit 2019.

Instagram-pagina Roompot

Bekijk Instagram-pagina

Roompot heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s van Roompot via posts en reels. Ook hier kunt u uw vakantiefoto’s bij Roompot delen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën, waaronder ‘Summer Senses’ en ‘Op de Parken.

Roompot op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Roompot is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Roompot vindt u diverse nieuwsberichten van en over Roompot, werken bij Roompot en actuele openstaande vacatures.

Youtube-kanaal Roompot

Bekijk Roompot op Youtube

Roompot heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over en van Roompot. De video’s zijn verdeeld in diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Werken bij Roompot’, ‘Entertainment on demand’, ‘Koos’ en ‘Nieuw en vernieuwd’.

Roompot op Pinterest

Bekijk Pinterest-pagina Roompot

Op de Roompot Pinterest-pagina vindt u diverse foto’s met pins ter inspiratie voor uw vakantie. U kunt ook vakantieherinneringen delen via Pinterest. Er zijn diverse categorieën waarin u kunt zoeken, zoals bijvoorbeeld: ‘Aan het water’, ‘Aan zee’, ‘België’, ‘Zeeland’, ‘Extra Luxe’ en nog veel meer. Roompot klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

Schrijf een brief aan Roompot

Het postadres is:

Postbus 6
4460 AA Goes

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Roompot klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Roompot.

Meer informatie over Roompot

Roompot is een vakantiepark keten met parken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Roompot is in 1965 begonnen als camping in Zeeland. Van een eenvoudige camping aan de zogenaamde ‘kleine duintjes’ in de gemeente Wissenkerke, is Roompot uitgegroeid tot Nederlandse marktleider in de verhuur van vakantiebungalows. Tot begin 2020 stond Roompot bekend als Roompot Vakanties, echter, in juni 2020 is Roompot gekocht door investeringsmaatschappij KKR en is de naam Roompot de merknaam. De keten dankt zijn naam aan De Roompot, een vaargeul in de Oosterschelde, aan de noordzijde van Noord-Beveland, dat sinds 1984 met een sluis (de Roompotsluis, een onderdeel van Oosterscheldekering) wordt afgesloten. Dit is waar de camping en tegenwoordig ook vakantiepark Roompot Beach Resort liggen. Roompot beheert hier, aan de vaargeul, ook een jachthaven. In 2009 heeft Roompot de van Hogenboom Vakantieparken gekocht, op basis waarvan in 2010 gestart is met Roompot Reizen. In 2020 heeft Roompot ook Qurios Holiday Retreats overgenomen en exploiteren zij inmiddels meer dan 150 vakantieparken, 11 campings en 5 hotels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. Gasten hebben de keuze uit bungalows, chalets, cottages, watervilla’s, lodges, familievilla’s, landhuizen, kampeerplaatsen en appartementen, van comfort tot zeer luxe, en van comfortabele parken tot premium resorts. De Roompot vakantieparken bieden uitgebreide faciliteiten zoals onder meer zwembaden, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.