Rotterdam The Hague Airport Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Rotterdam The Hague Airport?

Bel nu Bel nu

Rotterdam The Hague Airport Contact

Telefoonnummer
Adres
Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Rotterdam The Hague Airport. 

Waarom Rotterdam The Hague Airport bellen?

Hoe laat vertrekt mijn vlucht?

Bel het Rotterdam The Hague Airport telefoonnummer wanneer u graag meer informatie wilt over uw vlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport. Hoe laat moet u inchecken? Hoe is het met de drukte? Hoe laat vertrekt uw vlucht? De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over uw vlucht en het inchecken.

Bent u een vergadering aan het organiseren?

U heeft gehoord dat u vergaderruimtes kunt huren op Rotterdam The Hague Airport en wilt u meer informatie hierover. Neem contact op met Rotterdam The Hague Airport klantenservice en zij kunnen u verder helpen bij het regelen van uw vergaderruimte of andere arrangementen op het vliegveld.

Heeft u assistentie op de luchthaven nodig?

Heeft je assistentie nodig op de luchthaven? Hoe regel ik assistentie? Bij wie moet ik assistentie regelen? Wanneer moet ik dit regelen? Rotterdam The Hague Airport kan uw vragen beantwoorden en uitleggen hoe en waar u uw assistentie op de luchthaven kunt regelen.

Wilt u werken op Rotterdam The Hague Airport?

Bent u op zoek naar werk of een stageplek op Rotterdam The Hague Airport? Zijn er openstaande vacatures/stageplekken? Neem contact op met Rotterdam The Hague Airport klantenservice. Zij kunnen u meer informatie geven en uitleggen waar u eventuele openstaande vacatures kunt vinden.

Hoe bereik ik Rotterdam The Hague Airport?

U kunt het Rotterdam The Hague Airport nummer bellen wanneer u vragen over de bereikbaarheid van Rotterdam The Hague Airport. Heeft u vragen over parkeren bij Rotterdam The Hague Airport? Is de luchthaven bereikbaar met het Openbaar Vervoer? De klantenservice kan u meer uitleg geven over de bereikbaarheid en het parkeerbeleid van Rotterdam The Hague Airport.

U wilt informatie over vliegen vanaf/naar Rotterdam The Hague Airport?

Bel het Rotterdam The Hague Airport telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport.Rotterdam The Hague Airport klantenservice kan u meer informatie geven over de vertrek/aankomstprocedures op Rotterdam The Hague Airport.

Contact met Rotterdam The Hague Airport via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Rotterdam The Hague Airport klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Rotterdam The Hague Airport klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Rotterdam The Hague Airport

Neem contact op via Facebook

Rotterdam The Hague Airport heeft een Facebook-pagina met berichten van en over Rotterdam The Hague Airport. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger ook contact opnemen met Rotterdam.

Via Twitter in contact met Rotterdam The Hague Airport

Contact opnemen via Twitter

Rotterdam The Hague Airport heeft een Twitter-pagina met diverse informatieve Tweets over Rotterdam The Hague Airport, met tips en informatie over vertrekken en het regelen van zaken op de luchthaven. U kunt een DM naar Rotterdam The Hague Airport klantenservice sturen.

Instagram-pagina Rotterdam The Hague Airport

Bekijk Instagram-pagina

Rotterdam The Hague Airport heeft ook een Instagram-pagina, waar zij berichten en informatie delen over Rotterdam The Hague Airport via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waaronder ‘Airport’, ‘Bestemmingen’, ‘Reizigers’ en ‘Duurzaamheid’.

Rotterdam The Hague Airport op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Op de Linkedin-pagina van Rotterdam The Hague Airport vindt u diverse nieuwsberichten over Rotterdam The Hague Airport. Ook vindt u hier actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Rotterdam The Hague Airport is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Rotterdam The Hague Airport

Youtube-pagina bekijken

Rotterdam The Hague Airport heeft ook een eigen YouTube-kanaal met diverse video’s met informatie over Rotterdam The Hague Airport. Er is een 4-tal diverse playlists: ‘Werken, leren, inspireren’, ‘Een kijkje achter de schermen’, ‘Discover Europe’ en ‘Wij zijn Rotterdam The Hague Airport.

Schrijf een brief aan Rotterdam The Hague Airport

Het postadres is:

Postbus 12025
3004 GA Rotterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Rotterdam The Hague Airport klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Rotterdam The Hague Airport.

Meer informatie over Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport, voorheen Rotterdam Airport, heette bij de aanleg in 1956 Vliegveld Zestienhoven. Het vliegveld ligt in de Zestienhovense polder, net ten noorden van Rotterdam. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Group. De Staat der Nederlanden, en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam zijn aandeelhouders. De huidige naam Rotterdam The Hague Airport is in 2010 gekozen ter promotie van de metropoolregio Rotterdam Den Haag. Rotterdam had in 1920 een eigen luchthaven: Vliegveld Waalhaven. Dit vliegveld werd gebruikt voor lijndiensten tussen Rotterdam en Londen en Parijs. Ook de vliegtuigfabriek van Koolhoven was op Vliegveld Zestienhoven gevestigd. Op 10 mei 1940 is vliegveld Waalhaven grotendeels verwoest bij het Duitse bombardement op Rotterdam. De geallieerden hebben het volledige vliegveld vervolgens onbruikbaar gemaakt en vliegveld Waalhaven is na de oorlog niet meer herbouwd. In 1956 is een nieuw vliegveld gebouwd op de locatie Zestienhoven, wat ook een handige locatie was voor de regio Den Haag. Rotterdam The Hague Airport heeft één start- en landingsbaan, die afhankelijk van de windrichting in noordoostelijke en zuidwestelijke richting gebruikt kan worden. Er worden vliegtuigtrappen gebruikt en afhankelijk van de afstand tussen het vliegtuig en de terminal lopen de passagiers naar het vliegtuig of worden ze er met een bus naartoe gebracht. Op de luchthaven bevindt zich ook detentiecentrum Zestienhoven. Hier worden uitgeprocedeerde migranten, in afwachting van hun uitzetting uit Nederland, gedetineerd. Rotterdam The Hague Airport is een passagiersluchthaven voor lijnvluchten, chartervluchten en zakenvluchten. Incidenteel vindt er een vrachtvlucht plaats. Daarnaast wordt de luchthaven gebruikt voor de kleine luchtvaart (les-, sport-, en rondvluchten).

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.