Royal Canin Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Royal Canin?

Bel nu Bel nu

Royal Canin Contact

Telefoonnummer
Adres
Poort van Veghel 4930, 5466 SB Veghel
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-16:30
Dinsdag
08:30-16:30
Woensdag
08:30-16:30
Donderdag
08:30-16:30
Vrijdag
08:30-16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Royal Canin. 

Waarom Royal Canin bellen?

Waar kan ik Royal Canin vinden?

Wilt u voeding van Royal Canin kopen, maar weet u niet waar u dat kunt kopen? Weet u niet of er een Royal Canin verkooppunt bij u in de buurt is? Bel Royal Canin klantenservice en zij kunnen samen met u nagaan waar u het dichtstbijzijnde Royal Canin verkooppunt kunt vinden.

Kan ik voeding voor mijn huisdier uitproberen?

U kunt het Royal Canin nummer bellen wanneer u er over denkt om over te stappen op voeding van Royal Canin voor uw huisdier. De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over Royal Canin voeding en hoe u voordelig Royal Canin kunt uitproberen.

U wilt meer uitleg over de voedingstabel

Bel het Royal Canin telefoonnummer wanneer u niet precies weet hoe u de Royal Canin voedingstabel voor uw hond of kat moet gebruiken. De klantenservice kan u meer uitleg en advies geven over de verschillende voedingstabellen van Royal Canin.

Hoe weet ik welke voeding mijn hond/kat nodig heeft?

U kunt het Royal Canin nummer bellen wanneer u meer wilt weten over de keuze van de voeding voor uw hond of kat. Royal Canin klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over waar u voedingsadviezen kunt vinden.

U wilt informatie over het puppy- of kittenpakket

Neem contact op via het Royal Canin telefoonnummer als u meer informatie wilt over het puppy- of kittenpakket van Royal Canin. Wat zit er in het pakket? Wat kost het? Hoe ontvangt u het pakket? Royal Canin klantenservice kan u meer informatie geven over deze actie.

Kan ik online Royal Canin voeding bestellen?

Is er geen Royal Canin verkooppunt bij u in de buurt? Of wilt u liever online voeding bestellen? Waar kan dat? Neem contact op met Royal Canin klantenservice en zij kunnen u vertellen bij welke speciaalzaken u online Royal Canin voeding kunt bestellen.

Contact met Royal Canin via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Royal Canin klantenservice sturen via het contactformulier (iets naar beneden scrollen). Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Kies het onderwerp, vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Royal Canin klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Royal Canin Neem contact op via Facebook Facebook-pagina Royal Canin

Neem contact op via Facebook

Royal Canin heeft een Facebook-pagina met berichten over de voedingsproducten van Royal Canin en informatie over de gezondheid van honden en katten. Royal Canin klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger.

Via Twitter in contact met Royal Canin

Contact opnemen via Twitter

Royal Canin heeft een Twitter-pagina met diverse verouderde Tweets van Royal Canin Nederland. Het is niet zeker of Royal Canin klantenservice op een eventueel bericht van u zal reageren.

Instagram-pagina Royal Canin

Bekijk Instagram-pagina

Royal Canin heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via posts en video’s met tips en adviezen voor uw hond en/of kat. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Royal Canin klantenservice.

Royal Canin op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Op de Internationale Linkedin-pagina van Royal Canin vindt u diverse nieuwsberichten over Royal Canin, werken bij Royal Canin en de actuele openstaande vacatures van over de hele wereld. De klantenservice van Royal Canin is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Royal Canin

Bekijk Royal Canin op Youtube

Royal Canin heeft ook een eigen YouTube-kanaal met video’s met informatie over Royal Canin, de vele verschillende producten die zij verkopen plus informatieve video’s over de gezondheid van honden en katten. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Canine care nutrition’, ‘Kwaliteit & Voedselveiligheid’ en ‘Overgewicht’., Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Royal Canin klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Royal Canin

Royal Canin is een Franse katten- en hondenvoer fabrikant en het is een dochteronderneming van Mars Incorporated. Naast de productie van katten- en hondenvoer doet Royal Canin ook onderzoek naar de formulering en het testen van ras- en symptoom specifieke voedingsbehoeften van honden en katten. Het Royal Canin is in 1968 opgericht door de Franse dierenarts Jean Cathary. Hij runde in een dorp in het departement Gard in Frankrijk een dierenartsenpraktijk en zag de gezondheidsproblemen bij veel huisdieren. Het viel hem op dat deze huisdieren vooral huid- en vachtproblemen hadden. Cathary was ervan overtuigd dat de oorzaak van deze problemen werden veroorzaakt door de voeding en heeft daarop een recept ontwikkeld op basis van granen, wat hij in de oven in zijn garage bereidde. De nieuwe voeding was een succes en Jean heeft in 1968 het handelsmerk "Royal Canin" geregistreerd. Hij importeerde een extruder uit de VS en hiermee en Royal Canin werd hiermee de eerste fabrikant van droogvoer voor huisdieren in Frankrijk. De productie groeide verder door en in 1970 is het Royal Canin officieel opgericht als "Royal Canin S. A." en is men gestart met de distributie Europa. In Spanje is later dochteronderneming Royal Canin Iberica opgericht. Cathary heeft het bedrijf in maart 1972 aan de Guyomarc'h Groep verkocht en vervolgens is deze onderneming in 1990 door de Paribas Bank gekocht. De Guyomarc'h-groep is toen opgesplitst in vier afzonderlijke bedrijven, waarvan Royal Canin er één was. Uiteindelijk heeft de bank zijn aandeel in Royal Canin in juli 2001 aan Mars Inc. verkocht.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.