Ryanair Contact

Bent u op zoek naar de Ryanair klantenservice?

Bel nu Bel nu

Ryanair Bellen

Telefoonnummer
Adres
Ryanair Corporate Head Office Dublin Airport, Co. Dublin Ireland
Website
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-19:00
Dinsdag
09:00-19:00
Woensdag
09:00-19:00
Donderdag
09:00-19:00
Vrijdag
09:00-19:00
Zaterdag
09:00-18:00
Zondag
10:00-18:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Ryanair. 

Waarom Ryanair bellen?

U wilt een vlucht wijzigen

Wilt u een vlucht wijzigen? Bel het Ryanair telefoonnummer en de klantenservice kan u vragen beantwoorden. Ze kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het wijzigen van vluchten, de voorwaarden en hoe u dit kunt regelen.

U heeft speciale assistentie nodig

Heeft u speciale assistentie nodig bij aankomst en vertrek op een vliegveld? Wilt u weten of u een medische conditie moet melden? Neem contact op met Ryanair klantenservice en zij kunnen u precies uitleggen wat er geregeld moet en kan worden voor vertrek van uw vluchten en wat u zelf moet doen.

U wilt meer informatie over het bagagebeleid van Ryanair

U reist binnenkort met Ryanair maar weet niet precies wat het bagagebeleid bij Ryanair is? Bel het Ryanair klantenservice nummer voor meer informatie. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de verschillende bagageopties van Ryanair, de voorwaarden en hoe u dit kunt regelen.

U reist met een baby

Neem contact op via het Ryanair telefoonnummer als u vragen heeft over het reizen met uw baby. De klantenservice kan u meer informatie en een toelichting geven over het beleid rondom het reizen met baby’s met Ryanair.

Uw vlucht is vertraagd of geannuleerd

Als uw vlucht is vertraagd of geannuleerd en ervoor heeft gekozen om deze om te boeken, dan heeft u alsnog recht op compensatie. Bel het Ryanair klantenservice nummer en de klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over uw rechten en hoe u compensatie kunt aanvragen.

U reist met kleine kinderen

Reist u met kleine kinderen? Of met een baby? Of bent u zwanger? Neem contact op met Ryanair klantenservice. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over reizen met een baby, of bijvoorbeeld het gezinszitplaatsbeleid of voorwaarden met betrekking tot vliegen tijdens zwangerschap.

Chatten met Ryanair

Chat met Ryanair

U kunt rechtstreeks contact met Ryanair opnemen via de chat. Klik op bovenstaande link of op het chat-icoon rechtsonder op de Ryanair help-pagina. Vul de standaard gegevens in en stel uw vraag. De Ryanair ChatBot is 24/7 bereikbaar voor ondersteuning en zal direct antwoord (informatie) geven op uw vraag.

Chatten met Ryanair

Contact met Ryanair via aanvraag indienen

Aanvraag indienen

U kunt via een geautomatiseerd systeem met specifieke vragen, antwoorden op uw vragen opzoeken via “Een aanvraag indienen”. U wordt op deze manier rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende pagina met de informatie waar u hoogstwaarschijnlijk de gezochte informatie kunt vinden.

Contact met Ryanair via aanvraag indienen

Ryanair op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Ryanair heeft een Engelstalige Facebook-pagina met berichten en foto’s over diverse diensten, producten en acties van Ryanair. U kunt een bericht aan Ryanair sturen via Facebook Messenger, maar het is niet zeker dat er door Ryanair op gereageerd zal worden.

Ryanair op Facebook

Contact met Ryanair via Twitter

Bekijk Ryanair op Twitter

Ryanair heeft een Engelstalige Twitter-pagina met Tweets en re-Tweets over diensten, producten, nieuws en acties van Ryanair en reizen in het algemeen. U kunt een DM bericht naar Ryanair via Twitter sturen van 8:00 tot 20:00 uur GMT (Britse tijd). Het is niet zeker of men op Nederlandstalige berichten zal of kan reageren.

Contact met Ryanair via Twitter

Ryanair op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Ryanair heeft ook een Engelstalige Instagram-pagina. Hier delen zij leuke en inspirerende reisfoto’s en -video’s maar ook adviezen over gezond reizen. Ryanair klantenservice is niet bereikbaar voor vragen via Instagram.

Ryanair op Instagram

Ryanair op Linkedin

Bekijk Ryanair op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Ryanair delen zij berichten en video’s over werken bij Ryanair inclusief de actuele vacatures bij Ryanair overal in Europa. U kunt helaas geen rechtstreeks bericht naar Ryanair klantenservice versturen via Linkedin.

Ryanair op Linkedin

Ryanair op Youtube

Bekijk Ryanair op Youtube

Op het Engelstalige Youtube-kanaal staan met video’s met informatie over Ryanair zoals onder andere ‘Healthy Flying’, ‘Try Somewhere New with Ryanair’, ‘Ryanair Stories’ ‘Shorts’ en playlists ‘Ryanair in….’ in verschillende landen. De klantenservice van Ryanair is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Ryanair op Youtube

Meer informatie over Ryanair

Ryanair is de grootste lowcost luchtvaartmaatschappij in Europa. Ryanair is een Iers bedrijf in 1985 opgericht door de Ierse Christy Ryan, Liam Lonergan en Tony (naar wie Ryanair is vernoemd). Ryanair is gestart als een "reguliere" maatschappij, en vloog in het begin met een Embraer EMB 110 Bandeirante, tussen Waterford en Londen Gatwick. Een jaar later volgden er meer routes. Hoewel de passagiersaantallen stegen, draaide Ryanair toch verlies en moest men herstructureren en daarvoor is in 1991 is Michael O’Leary aangesteld. O’Leary heeft toen besloten om Ryanair om te vormen naar een goedkope luchtvaartmaatschappij en hij wist Ryanair hiermee winstgevend te maken. Het businessmodel van Ryanair is de basisvluchtkosten zijn laag houden. Dit doen zijn door passagiers voor alle extra zaken (buiten het ticket) extra te laten betalen, zoals bagage, versnaperingen, maaltijden, of drankjes. Andere kostenbesparingen zijn bijvoorbeeld strakke onderhandelingen met (potentiële) bestemmingen, een slimme website, veel reclame in de vliegtuigen, het verwijderen van niet noodzakelijke attributen in een vliegtuig (waardoor het vliegtuig lichter wordt) met als gevolg minder brandstofverbruik en efficiëntere schoonmaak van de vliegtuigen. Ryanair vliegt voornamelijk binnen Europa en maar ook naar Marokko en Israël. Ryanair heeft 88 bases waar zij meestal één of meerdere toestellen stationeren. In Nederland vliegt Ryanair vanuit Eindhoven, Amsterdam Schiphol en Maastricht.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.