Beekse Bergen Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Safaripark Beekse Bergen?

Bel nu Bel nu

Safaripark Beekse Bergen Contact

Telefoonnummer
Adres
Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-17:00
Dinsdag
10:00-17:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-17:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
09:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Safaripark Beekse Bergen. 

Waarom Beekse Bergen bellen?

U wilt entreekaartjes kopen

Bel het Beekse Bergen telefoonnummer wanneer u graag naar de Beekse Bergen wilt en benieuwd bent naar het soort entreekaartjes dat zij bieden voor zowel het Safaripark als Speelland. Hoe kunt u kaartjes kopen? Beekse Bergen klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het kopen van kaartjes.

U wilt informatie over de verschillende safari’s

Bent u benieuwd welke safari’s Safaripark Beekse Bergen biedt? U heeft gehoord over de autosafari, maar u wilt graag ook meer weten over de boot-, wandel- en bussafari. Neem contact op met Beekse Bergen klantenservice en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over de diverse safarimogelijkheden.

U wilt uw eigen lunch meenemen. Mag dat?

U kunt het Beekse Bergen nummer bellen wanneer u graag uw eigen eten en drinken mee wilt nemen. De klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het meebrengen van uw eigen eten en drinken en waar u dit mag eten (i.v.m. de dieren).

U wilt informatie over het organiseren van een activiteit

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor groepsactiviteiten? Bent u een evenement, zakelijke overleg, kinderfeestje of groepsuitje aan het organiseren? Neem contact op via het Beekse Bergen telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse arrangementen.

U wilt weten of u uw VVV cadeaukaarten kunt inwisselen

U kunt het Beekse Bergen nummer bellen wanneer u een VVV cadeaukaart heeft die u graag wilt gebruiken voor de Beekse Bergen. Kan dat? Beekse Bergen klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het gebruik van VVV cadeaukaarten bij de Beekse Bergen.

Wilt u meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden?

Bel het Beekse Bergen telefoonnummer wanneer u graag een weekje wilt gaan kamperen op de camping, of een leuk weekend in één van de accommodaties wilt verblijven. De klantenservice kan u meer informatie geven over de verschillende overnachtingsmogelijkheden op de Beekse Bergen.

Contact met Beekse Bergen via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Beekse Bergen klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Beekse Bergen klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Beekse Bergen

Neem contact op via Facebook

Beekse Bergen heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over activiteiten op de Beekse Bergen en hoe de dieren op in het park leven. U kunt op deze berichten reageren, maar u kunt ook een bericht naar Beekse Bergen klantenservice via Facebook-Messenger.

Via Twitter in contact met Beekse Bergen

Contact opnemen via Twitter

Beekse Bergen heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over de dieren, acties en activiteiten op de Beekse Bergen. U kunt een DM naar Beekse Bergen klantenservice sturen.

Instagram-pagina Beekse Bergen

Bekijk Instagram-pagina

Beekse Bergen heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s via posts, en video’s over bijvoorbeeld actie, aanbiedingen en activiteiten op de Beekse Bergen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Overnachten’, ‘Tijgertjes’, ‘Jonge gorilla’ en ‘Rangerweken’. U kunt Beekse Bergen klantenservice niet bereiken via Instagram.

Beekse Bergen op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Beekse Bergen is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Beekse Bergen vindt u diverse nieuwsberichten over Beekse Bergen, werken bij Beekse Bergen en enkele openstaande vacatures. De klantenservice van Beekse Bergen is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Beekse Bergen

Bekijk Beekse Bergen op Youtube

Beekse Bergen heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over de Beekse Bergen en de vele verschillende dieren en activiteiten op het park. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Ranger Request’, ‘Geboortenieuws’, ‘Safari Report’ en ‘Safarischool’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Beekse Bergen klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is een dierenpark én speeltuin tussen Tilburg en Hilvarenbeek. Het safaripark is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Er leven ongeveer 100 diersoorten variërend van kleine zoogdieren tot grote vogels. Het “Leeuwenpark Beekse Bergen” is in 1968 geopend. Het park bestond toen nog uit 4 delen waar men leeuwen vanuit de auto kon bekijken. In 1970 werd het park uitgebreid met gebieden voor jachtluipaarden en bavianen. In 1972 en 1974 arriveerde de eerste grévy zebra's, waterbokken, elandantilopen, lama's, sabelantilopen, giraffen en een baby olifant. De naam is toen veranderd in "Safaripark Beekse Bergen". In 1980 volgde een verdere uitbreiding en in het nieuwe deel zijn przewalskipaarden, edelherten, damherten, axisherten, Japanse sikaherten en moeflons uitgezet. In 1982 is de wandelsafari toegevoegd. Gasten konden vanaf dat moment al wandelend een deel van het park en dan vooral ook de kleinere diersoorten bekijken. Op diverse eilandjes waren ringstaartmaki's, doodshoofdaapjes en pinguïns te zien. In 2014 zijn er nijlpaarden en krokodillen bijgekomen en in 2017 is de nieuwe inrichting van de autosafari geopend. Vanaf dat moment kregen gasten een completer, natuurlijker beeld van Afrika te zien en de dieren waren beter zichtbaar. In 2017 is er een nieuw verblijf voor Kaapse buffels en een baai voor Californische zeeleeuwen geopend, een van de grootste zeeleeuwenverblijven in Europa. In 2018 bestond Safaripark Beekse Bergen 50 jaar en is het Safari Resort geopend en kwamen er onder andere zwarte neushoorns naar de Beekse Bergen. Inmiddels is de Beekse Bergen verder uitgebreid met Speelland Beekse Bergen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.