Samsung service center

Bent u op zoek naar de klantenservice van Samsung?

Bel nu Bel nu

Samsung helpdesk

Telefoonnummer
Adres
Evert Van De Beekstraat 310, 1118 CX Schiphol
Website
Openingstijden
Open
Maandag
24 uur bereikbaar
Dinsdag
24 uur bereikbaar
Woensdag
24 uur bereikbaar
Donderdag
24 uur bereikbaar
Vrijdag
24 uur bereikbaar
Zaterdag
24 uur bereikbaar
Zondag
24 uur bereikbaar
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Samsung. 

Waarom Samsung bellen?

U wilt een afspraak maken om een apparaat te laten installeren

U kunt contact opnemen met Samsung klantenservice wanneer u een tv of koelkast bij Samsung gekocht heeft en u een afspraak wilt maken voor de levering en de installatie van het apparaat.

Uw vaatwasser of koelkast is kapot

U kunt Samsung klantenservice bellen wanneer bijvoorbeeld uw vaatwasser of koelkast stuk is en u deze wilt laten repareren of vervangen. De medewerkers leggen u de procedure uit en maken een afspraak voor u.

U heeft een nieuwe Samsung telefoon en het scherm is gebroken

Bel de klantenservice hotline van Samsung en meldt uw claim. Zij controleren uw gegevens en zullen nagaan of u recht op reparatie van de telefoon heeft en zullen eventueel een afspraak met u maken.

U wilt een Samsung product leasen

Neem contact op met de klantenservice over het leasen van Samsung producten. De medewerkers zullen u de voorwaarden en de procedure uitleggen en u verder helpen.

Apps op uw Samsung telefoon lopen constant vast

Bel het telefoonnummer van Samsung klantenservice en zij helpen u verder bij het oplossen van de problemen met apps of uw telefoon.

U wilt een Samsung product bestellen

Als u een Samsung product wilt bestellen, maar u weet niet hoe u dat moet doen, dan kunt u het Samsung klantenservice nummer bellen en zij zullen u hierbij helpen.

Via Whatsapp chatten met Samsung

Chatten via Whatsapp

U kunt rechtstreeks met Samsung chatten via Whatsapp. Scan de QR code of maak direct contact met whatsapp via uw computer of telefoon.

Via Whatsapp chatten met Samsung

Met Samsung contact opnemen via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Samsung heeft een Facebook-pagina. Hier vindt u een shop met verschillende Samsung producten. Verder delen ze hier ook video's van de nieuwste telefoons. U kunt op de Samsung Facebook-pagina rechtstreeks contact opnemen door de klantenservice een hen een bericht te sturen.

Met Samsung contact opnemen via Facebook

Samsung contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Samsung heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk foto's, maar ook video's van events, producten en lanceringen van nieuwe producten. Het is niet mogelijk om een rechtstreeks bericht via Instagram naar de Samsung klantenservice te sturen.

Samsung contacteren via Instagram

Via Twitter contact opnemen met Samsung

Bekijk Samsung op Twitter

U kunt via de Twitter-pagina contact met Samsung klantenservice opnemen. De klantenservice is op werkdagen tussen 09.00-20.00 uur en op zaterdag tussen 10:00-16:00 uur bereikbaar. Verder vindt u op hun Twitter-pagina stijlvolle video's van de vele verschillende Samsung producten.

Via Twitter contact opnemen met Samsung

Contact met Samsung via Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

De Linkedin-pagina van Samsung is Engelstalig en vooral gericht op jobs en werken bij Samsung over de hele wereld. Naast het wereldwijde vacature aanbod vindt u hier ook informatieve video's over actuele ontwikkelingen op het gebied van leven, werken en technologie.

Contact met Samsung via Linkedin

Samsung klantenservice op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Het Youtube-kanaal van Samsung verschillende playlists met video's zoals 'Tips en how to', 'Home appliances', 'Samsung Brand Stories' en video's over de vele verschillende mobiele Samsung telefoons en apparaten. U kunt Samsung klantenservice niet rechtstreeks contacteren via Youtube.

Meer informatie over Samsung

Samsung Electronics is één van de grootste elektronicaconcerns ter wereld. Samsung is ook één van de meest waardevolle merknamen ter wereld. Samsung Electronics maakt deel uit van de Zuid-Koreaanse Samsung Group en het hoofdkantoor is in Daegu, Zuid-Korea. De naam "samsung" betekent letterlijk, in het Koreaans, "drie sterren". De Samsung Group is in 1938 opgericht. Dochteronderneming Samsung Electronics is in 1969 opgericht en is inmiddels actief in meer dan 60 landen. Samsung Electronics heeft vier divisies. Consumer Electronics (CE) is verantwoordelijk voor voornamelijk consumenten elektronica voor huishoudelijke gebruik, zoals digitale televisies, koelkasten en airconditioners. Dan is er de divisie Information Technology & Mobile Communications (IM) waaronder o.a. mobiele telefoons, communicatie systemen, laptops en computers vallen. Verder is er de divisie Device Solutions (DS) zoals processoren, geïntegreerde schakelingen en bijvoorbeeld OLED en LCD schermen. Tot slot is er Harman met systemen voor voertuigen, audio en visuele producten en software oplossingen.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de Samsung Helpdesk te bereiken?

Eigenlijk hoeft het niet eens meer een vraag te zijn, maar is het een feit dat de Samsung Helpdesk bereiken via KlantenserviceDirect vele malen sneller gaat. U hoeft niet meer op zoek naar een nummer en wij verbinden u gewoon door naar de helpdesk van Samsung zonder probleem.

Hoe komt het dat de Samsung Helpdesk zo lastig te bereiken is?

Een helpdesk is wel eens lastiger te bereiken op momenten dat het heel druk is. Dit is met de Samsung Helpdesk eigenlijk niet anders. U zal zien, net op het moment dat u wilt gaan bellen, het druk is. Hier heeft u geen last van als u belt via KlantenserviceDirect.

Via welke kanalen kan ik Samsung Helpdesk bereiken?

U kunt chatten via WhatsApp met Samsung helpdesk door de QR-code te scannen. U kunt ook via Facebook Messenger een bericht sturen naar de Samsung Helpdesk. Via Twitter is de klantenservice van 9.00 tot 20.00 uur bereikbaar en op werkdagen en op zaterdag zitten zij van 10.00 tot 16.00 uur klaar.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.