Sanidirect Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Sanidirect?

Bel nu Bel nu

Sanidirect Contact

Telefoonnummer
Adres
Gragtmansstraat 5, 5145 RH Waalwijk
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-12:30
Dinsdag
09:00-12:30
Woensdag
09:00-12:30
Donderdag
09:00-12:30
Vrijdag
09:00-12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Sanidirect. 

Waarom Sanidirect bellen?

U wilt informatie over de montageservice van Sanidirect

U kunt het Sanidirect nummer bellen wanneer meer informatie wil over de montageservice van Sanidirect. Hoe maakt u een afspraak? Wat zijn de kosten van monteren en installeren? Sanidirect kan u meer uitleg en informatie geven over de montageservice van Sanidirect.

U wilt een afspraak maken

Neem contact op met Sanidirect klantenservice wanneer u een afspraak wilt maken voor gesprek met een adviseur van Sanidirect. De klantenservice kan u meer informatie geven en eventueel een afspraak maken bij een Sanidirect winkel bij u in de buurt.

U wilt informatie over de bezorging of zelf afhalen

Wilt u weten wanneer uw bestelling geleverd wordt? Of wilt u zelf uw bestelling ophalen? Wat zijn de algemene levertijden? Neem contact op met Sanidirect klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over levering en/of afhalen van uw bestelling.

Hoe kan ik online bestellen bij Sanidirect?

Bel het Sanidirect telefoonnummer wanneer wilt weten hoe u online kunt bestellen bij Sanidirect. Hoe gaat dit in zijn werk? Bij wie kunt u terecht na een aankoop via Sanidirect De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen via Sanidirect.

U wilt informatie over de betaalmethoden

U kunt het Sanidirect nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden Sanidirect biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betalen bij Sanidirect.

Biedt Sanidirect garantie op gekochte artikelen?

U kunt het Sanidirect nummer bellen wanneer u vragen over het garantiebeleid van Sanidirect. De klantenservice kan u meer uitleg geven over het garantiebeleid en de garantievoorwaarden van Sanidirect.

Contact met Sanidirect via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Sanidirect klantenservice sturen via het contactformulier op het midden van de pagina. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Sanidirect klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Sanidirect

Neem contact op via Facebook

Sanidirect heeft een Facebook-pagina met berichten over Sanidirect. U vindt hier deals, maar ook tips en adviezen voor het klussen in uw keuken, badkamer of toilet. Sanidirect klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger en men zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Instagram-pagina Sanidirect

Bekijk Instagram-pagina

Sanidirect heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via posts, reels en video’s van badkamers, los sanitair, tegels en andere sanitaire inrichtingen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Actie’, ‘Binnenkijkers’, ‘Winactie’ en ‘Trends’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Sanidirect klantenservice.

Sanidirect op Linkedin

Sanidirect op Linkedin bekijken

Sanidirect is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Sanidirect vindt u diverse nieuwsberichten over Sanidirect en de activiteiten waar Sanidirect aan deelneemt. De klantenservice van Sanidirect is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Sanidirect

Bekijk Sanidirect op Youtube

Sanidirect heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Sanidirect zoals hoe u een afspraak kunt maken, of franchisenemer kunt worden, en video’s met vele verschillende sanitaire producten die bij Sanidirect kunnen worden gekocht. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Sanidirect klantenservice via het Youtube-kanaal.

Pinterest-pagina Sanidirect

Sanidirect op Pinterest bekijken

Op de Sanidirect Pinterest-pagina vindt u diverse foto’s met pins van badkamers, verlichting, kranen, radiatoren, douches en tegels. Een goede plek om inspiratie op te doen. Sanidirect klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

Meer informatie over Sanidirect

Sanidirect is een bekende sanitair winkel in Nederland. Sanidirect verkoopt alles rondom sanitair, badkamer en toilet. Van spiegels, douches, kranen, tegels, meubels, baden en zelfs volledige badkamers. Sanidirect heeft een eigen magazijn waar alle producten op voorraad liggen en waarvandaan producten worden geleverd. Sanidirect heeft meer dan 27 winkels en showrooms door heel Nederland. In de showrooms kunnen klanten volledige toiletruimtes en badkamers bekijken. Sanidirect heeft ook een website waar alle producten (ook volledige badkamers) kunnen worden besteld. Op de website worden badkamer en toiletruimte ontwerpen in 3D getoond. Klanten kunnen er ook terecht voor los sanitair of losse onderdelen voor de badkamer of toiletruimte. Sanidirect levert ook in Spanje en Curaçao. Voor mensen met een (vakantie)woning kunnen zij in de Spaanse regio Costa Blanca leveren. In Curaçao is er zelfs een Sanidirect showroom waar klanten rechtstreeks bij Sanidirect kunnen bestellen. Sanidirect met franchisenemers. 

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de klantenservice van Sanidirect te bereiken?

Sanidirect is op verschillende manieren te bereiken. Wanneer u de klantenservice van Sanidirect nodig hebt, kunt u dit het beste doen via KlantenserviceDirect. U hoeft dan niet zelf op zoek te gaan en u bent ervan verzekerd dat u meteen een goede rechtstreekse verbinding hebt met de klantenservice van Sanidirect.

Hoe komt het dat de klantenservice van Sanidirect zo lastig te bereiken is?

Het is niet per se lastig maar soms lukt het gewoon wat minder goed en daarvan kunt u geïrriteerd raken. Dat alleen al is reden genoeg om het niet mee zelf te proberen, maar gewoon het contact met Sanidirect klantenservice te laten verlopen via KlantenserviceDirect. Zo heeft u geen gedoe meer. 

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Sanidirect bereiken?

Wilt u schriftelijk contact met de klantenservice van Sanidirect? Dit is mogelijk via het contactformulier wat te vinden is op de website. Via Facebook Messenger is de klantenservice ook bereikbaar. Ze geven dan zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag. U kunt hier altijd met uw vragen terecht. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.