Sanitairwinkel Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Sanitairwinkel?

Bel nu Bel nu

Sanitairwinkel Contact

Telefoonnummer
Adres
Graafsebaan 141, 5248 NL Rosmalen
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-20:00
Dinsdag
09:00-20:00
Woensdag
09:00-20:00
Donderdag
09:00-20:00
Vrijdag
09:00-20:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
09:00-16:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Sanitairwinkel. 

Waarom Sanitairwinkel bellen?

Biedt Sanitairwinkel garantie? Kunnen producten worden geretourneerd?

Biedt Sanitairwinkel garantie? Kunnen producten worden geretourneerd? U kunt het Sanitairwinkel nummer bellen wanneer u vragen over het garantiebeleid van Sanitairwinkel en het retourneren van ontvangen producten of in een winkel gekochte producten. Sanitairwinkel klantenservice kan u meer uitleg geven over garantie en het retourneren van producten.

U wilt een afspraak voor een showroom maken

Neem contact op met Sanitairwinkel klantenservice wanneer u een afspraak wilt maken om een Sanitairwinkel showroom te bezoeken. De klantenservice kan u meer informatie geven en eventueel een afspraak maken voor uw bezoek aan een showroom bij u in de buurt.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Sanitairwinkel account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Sanitairwinkel telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Is uw bestelling incompleet?

Bel het Sanitairwinkel telefoonnummer wanneer uw bestelling niet compleet is. Ontbreekt er een kledingstuk? De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan wat de bezorgstatus van uw bestelling is en uitzoeken wanneer de andere kledingstukken geleverd zullen worden.

U wilt informatie over de bezorging

Wilt u weten wanneer uw bestelling geleverd wordt? Of wilt u zelf uw bestelling ophalen? Wat zijn de algemene levertijden? Neem contact op met Sanitairwinkel klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over levering en/of zelf afhalen van uw bestelling.

U wilt een klacht indienen

Neem contact op via het Sanitairwinkel telefoonnummer wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Sanitairwinkel. De klantenservice kan samen met u overleggen hoe uw probleem opgelost kan worden. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij Sanitairwinkel en de klachtenprocedure.

Contact met Sanitairwinkel via WhatsApp

WhatsApp met Sanitairwinkel

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Sanitairwinkel is +31683166820. Voeg Sanitairwinkel toe aan uw contacten en stel uw vragen via WhatsApp aan Sanitairwinkel klantenservice. De klantenservice is via WhatsApp bereikbaar op werkdagen 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact met Sanitairwinkel via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Sanitairwinkel klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Klik op ‘Kan ik je helpen?’ rechtsonder op de pagina. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Sanitairwinkel klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Sanitairwinkel via Facebook

Contact opnemen via Facebook

Sanitairwinkel heeft een Facebook-pagina met berichten over de diverse producten die Sanitairwinkel verkoopt, van accessoires tot baden, kranen, badkamer inrichtingen, tegels en wastafels. Sanitairwinkel klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger en men en zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Sanitairwinkel op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Sanitairwinkel heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via guides, posts, reels en video’s met diverse sanitaire inrichtingen en producten van Sanitairwinkel. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals advies, winacties, interieurvragen, showrooms en FAQs. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Sanitairwinkel klantenservice.

Sanitairwinkel op Linkedin

Sanitairwinkel op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van Sanitairwinkel vindt u enkele nieuwsberichten over Sanitairwinkel. De klantenservice van Sanitairwinkel is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Sanitairwinkel

Bekijk Youtube-kanaal

Sanitairwinkel heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Sanitairwinkel en de vele verschillende producten die zij verkopen. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Advies’, ‘Klustips’, ‘Inspiratie’ en ‘Productuitleg’. Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Sanitairwinkel klantenservice via het Youtube-kanaal.

Sanitairwinkel op Pinterest

Bekijk Sanitairwinkel op Pinterest

Op de Sanitairwinkel Pinterest-pagina vindt u diverse foto’s met pins over de diverse producten die Sanitairwinkel verkoopt van accessoires tot baden, kranen, badkamer meubelen, tegels en wastafels. Sanitairwinkel klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

Meer informatie over Sanitairwinkel

Sanitairwinkel is een webshop met diverse showrooms in Nederland en België. Sanitairwinkel is in 2002 opgericht en online marktleider in sanitair producten.  Sanitairwinkel is onderdeel van Sawday. Sawiday is internationaal actief in de sanitair sector en bestaat naast de Sanitairwinkel ook out Sawiday FR (Frankrijk), Saniclass (een merk met een breed assortiment sanitaire producten exclusief voor Sawiday) en Adema Bathrooms (baden, toiletten, spiegels en gootstenen. Het hoofkantoor van Sanitairwinkel bevindt zich in Rosmalen. De ondersteunende diensten zoals Financiën, HR, inkoop, logistiek, marketing, IT en de klantenservice werken vanuit het hoofdkantoor. Het doel van de showrooms is om klanten te adviseren en een goed beeld en ervaringen te bieden van de producten die Sanitairwinkel aanbiedt. Sanitairwinkel wil de grootste online Sanitairwinkel van Nederland, België en Frankrijk worden. Sanitairwinkel heeft showrooms in Schoten, Zaventem (BE), Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Breda, Rosmalen, Rotterdam en Tilburg. Het plan is om Sanitairwinkel showrooms te bouwen bij alle grote steden in Nederland, België en Frankrijk.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.