Saxo Bank Contact

Bent u op zoek naar de klantenservice van Saxo Bank?

Bel nu Bel nu

Saxo Bank Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Barbara Strozzilaan 310, 1083 HN Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-22:00
Dinsdag
08:00-22:00
Woensdag
08:00-22:00
Donderdag
08:00-22:00
Vrijdag
08:00-22:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Saxo Bank. 

Waarom Saxo Bank bellen?

U wilt geld opnemen

Bel het Saxo Bank telefoonnummer wanneer u geld wilt opnemen of storten. Of wanneer u een tegenrekening wilt toevoegen aan uw account. Saxo Bank klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het opnemen of storten van geld bij de Saxo Bank.

U wilt meer weten over de beleggingsfondsen bij Saxo Bank

Neem contact op met Saxo Bank klantenservice wanneer meer informatie en uitleg wilt over de beleggingsfondsen die Saxo Bank aanbiedt. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en/of u in contact brengen met een Saxo Bank specialist.

Er zijn technische problemen

U kunt het Saxo Bank nummer bellen wanneer bijvoorbeeld een aantal gegevens niet zichtbaar zijn of een module werkt niet. Saxo Bank klantenservice kan samen met u nagaan en op zoek gaan naar de oplossing van deze problemen.

U wilt algemene informatie over beleggen

Neem contact op via het Saxo Bank telefoonnummer als u er over denkt om te gaan beleggen. De klantenservice kan u meer informatie geven en een afspraak voor u maken met een beleggingsadviseur van Saxo Bank, aan wie u al uw vragen kunt stellen.

U heeft vragen over uw rekening en beleggingsportefeuille

Heeft u een rekening en beleggingsportefeuille bij Saxo Bank en wilt u meer informatie en/of uitleg hierover? Of heeft u vragen? Bel dan het Saxo Bank nummer bellen en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden en/of in contact brengen met een adviseur.

Brengt Saxo Bank kosten in rekening?

Wilt u weten of Saxo Bank kosten in rekening brengt bij bijvoorbeeld het overboeken van effecten? Neem dan contact op met Saxo Bank klantenservice. Zij kunnen u meer informatie geven over de kosten en dergelijke.

Chatten met Saxo Bank

Chat met Saxo Bank

Neem rechtstreeks contact op met Saxo Bank klantenservice via de chat. Klik op Chat en kies SaxoInvestor of SaxoTraderGO. U dient in te loggen in uw Saxo Bank Account. Vervolgens kunt u daar gaan chatten met een klantenservicemedewerker van Saxo Bank gedurende de openingstijden van de Saxo Bank klantenservice.

Chatten met Saxo Bank

Support Ticket aanvragen met Saxo Bank

Een Support Ticket aanvragen

Neem rechtstreeks contact op met Saxo Bank klantenservice door een Support Ticket aan te vragen. Klik op Support Ticket en kies SaxoInvestor of SaxoTraderGO/PRO. U dient in te loggen in uw Saxo Bank Account. Vervolgens kunt u daar een Support Ticket of ondersteuningsverzoek aanvragen met de Saxo Bank klantenservice. U kunt uw verzoek daarna volgen via uw account.

Contact met Saxo Bank via Facebook

Bekijk Facebook-pagina Saxo Bank

Saxo Bank heeft een Facebook-pagina waar zij Engelstalige berichten delen over beleggingen en informatie kapitaalmarkten in binnen- en buitenland. Saxo Bank klantenservice is gedurende de openingstijden van Saxo Bank klantenservice bereikbaar via Facebook Messenger.

Contact met Saxo Bank via Facebook

Contact met Saxo Bank via Twitter

Bekijk Saxo Bank op Twitter

Saxo Bank heeft een Twitter-pagina waar u nieuwsberichten kunt vinden over beleggingen, beleggingsmarketen en de fluctuaties op deze markten in binnen- en buitenland. U kunt een DM naar Saxo Bank klantenservice sturen.

Contact met Saxo Bank via Twitter

Saxo Bank op Linkedin

Bekijk Saxo Bank op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Saxo Bank vindt u diverse Engelstalige informatieve berichten over beleggen, de beleggingsmarkten en de stand van zaken op deze markten. Saxo Bank klantenservice publiceert op Linkedin ook de actuele openstaande vacatures bij Saxo Bank in binnen- en buitenland. U kunt Saxo Bank klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Saxo Bank op Linkedin

Youtube-kanaal Saxo Bank Nederland

Bekijk Saxo Bank op Youtube

Saxo Bank heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatie over Saxo Bank en beleggen. De video’s zijn gecategoriseerd in playlists zoals ‘Koerskenners’, ‘Lange termijn beleggen’, ‘Begrippenlijst, ‘Evenementen’, ‘Siksty Seconds’ en ‘Binck Beursflits. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Saxo Bank klantenservice via Youtube.

Youtube-kanaal Saxo Bank Nederland

Schrijf een brief aan Saxo Bank Nederland

Het postadres is:

Barbara Strozzilaan 310
1083 HN Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Saxo Bank klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Saxo Bank.

Meer informatie over Saxo Bank

In Nederland is Saxo Bank de handelsnaam van BinckBank N.V. BinckBank is een Nederlandse bank die sinds 2019 onderdeel uitmaakt van de Saxo Bank Groep (Denemarken). Op 31 juli 2019 had Saxo Bank 95,14% van de aandelen in handen. Na deze overname is het aandeel BinckBank van de Amsterdamse beurs verdwenen. BinckBank N.V. heeft nog steeds een bankvergunning en valt onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Het bedrijf Binck is in 2000 opgericht door vier voormalige medewerkers van broker IMG Holland. Vanaf 19 juni 2000 konden institutionele beleggers gebruik maken van de Broker-diensten van Binck voor de Amsterdamse optiehandel. In oktober 2000 werd de website voor particuliere beleggers gestart. BinckBank is sinds de oprichting uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke Nederlandse online banken voor beleggers. In 2004 brak Binck als fintech-bedrijf de markt voor particuliere beleggers open met lage tarieven. In de daarop volgende jaren kwamen er echter steeds meer discount-brokers bij en de meeste van deze bedrijven werk(t)en zonder een bankvergunning en staan daardoor onder minder streng toezicht dan Binck. Deze bedrijven hebben echter wel voor extra concurrentie rondom transactiekosten gezorgd. Sinds 2016 werkt BinckBank aan een nieuwe strategie met (vermogens)toepassingen op het gebied van onder meer beleggen, sparen en pensioenopbouw.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
1 1 beoordeling

 Rating label*

N.Koerselman

20.02.2023

Zo moeilijk bereikbaar, niet per telefoon, op mail geen antwoord, per aangetekend schrijven geen reactie, hoe dan???? ik ben al klant sinds het begin bij Binck Bank Heb hulp nodig inzake claim. Ze laten je gewoon stikken, denk dat deze bank geen lang leven heeft op deze klantonvriendelijke wijze. 1 ster is al te veel!

Saxo Bank

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.