Schiphol Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van Schiphol?

Bel nu Bel nu

Schiphol Bellen

Telefoonnummer
Adres
Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-22:00
Dinsdag
08:00-22:00
Woensdag
08:00-22:00
Donderdag
08:00-22:00
Vrijdag
08:00-22:00
Zaterdag
08:00-22:00
Zondag
08:00-22:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Schiphol. 

Waarom Schiphol bellen?

U wilt lang parkeren op Schiphol

Bel het Schiphol telefoonnummer wanneer u niet precies weet hoe u langdurig kunt parkeren op Schiphol. Of u van tevoren een plek moet reserveren? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over lang parkeren op Schiphol.

U neemt medicijnen mee op reis

Gebruikt u medicijnen en dient u deze tijdens vliegreis te gebruiken en weet u niet zeker of en hoe dit moet regelen. Neem contact op met Schiphol klantenservice en zij kunnen u precies uitleggen en meer informatie geven over het meenemen van medicijnen in uw handbagage.

U wilt meer informatie over de securitycontrole

Gaat u binnenkort op reis via Schiphol en weet u niet precies hoe de securitycontrole werkt en heeft u vragen hoe u zo snel mogelijk door deze controle komt, zonder problemen? Bel het Schiphol klantenservicenummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de securitycontroles op Schiphol.

U heeft een noodpaspoort nodig

Neem contact op via het Schiphol telefoonnummer u een noodpaspoort nodig heeft. De Schiphol klantenservicemedewerker kan u meer informatie geven over het verstrekken van een noodpaspoort op Schiphol en uitleggen hoe u dit kunt regelen.

U bent iets kwijtgeraakt op Schiphol

Bent u iets kwijtgeraakt op Schiphol en al thuis? Neem contact op met Schiphol klantenservice en zij kunnen zij u meer informatie over gevonden voorwerpen geven en u uitleggen hoe u de voorwerpen die u verloren kunt aanmelden.

U wilt informatie over ‘afwijkende bagage’

Neem contact op met Schiphol klantenservice wanneer u denkt dat uw bagage misschien als ‘afwijkend’ zal worden beschouwd en u wilt weten hoe u deze bagage mee kunt nemen of wilt weten wat de tarieven voor afwijkende bagage zijn. De klantenservice kan u alle informatie over afwijkende bagage geven en uitleggen wat u moet doen om deze met u mee te laten reizen.

Chatten met Schiphol

Chat met Schiphol

U kunt rechtstreeks contact met Schiphol opnemen via de chat. De klantenservice is niet altijd beschikbaar. Wanneer de chat beschikbaar is kunt u hier direct uw vragen stellen en de Schiphol klantenservice medewerker zal uw vragen beantwoorden.

Chatten met Schiphol

Contact met Schiphol via WhatsApp Schiphol

WhatsApp Schiphol

U kunt rechtstreeks berichten naar Schiphol klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Schiphol is 0208080752. De klantenservice is dagelijks van 8:00 tot 22:00 uur bereikbaar via WhatsApp voor uw vragen.

Contact met Schiphol via WhatsApp
Schiphol

Contact met Schiphol via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Schiphol klantenservice sturen via het contactformulier. Wilt u een compliment of klacht over Schiphol indienen dan kan dat via het online formulier. Voor vragen over luchtvaartmaatschappijen, de beveiliging of klachten als omwonenden zijn er andere kanalen. Vul het online formulier zo volledig mogelijk in en Schiphol klantenservice zal zo snel mogelijk op uw klacht, compliment of suggestie reageren.

Contact met Schiphol via Facebook

Bekijk Schiphol op Facebook

Schiphol heeft een Facebook-pagina met berichten over Schiphol de diensten, actuele ontwikkelingen en nieuws op Schiphol. U kunt vragen stellen aan Schiphol klantenservice via Facebook Messenger. Gedurende de openingstijden dagelijks van 8:00 tot 22:00 zal er zo snel mogelijk op uw bericht gereageerd worden.

Contact met Schiphol via Facebook

Contact met Schiphol via Twitter

Bekijk Schiphol op Twitter

De klantenservice van Schiphol is ook actief op Twitter. Er worden diverse nieuwsberichten gedeeld over Schiphol. U kunt een DM naar Schiphol klantenservice sturen. Gedurende de openingstijden van Schiphol klantenservice zal er zo snel mogelijk op uw persoonlijke bericht worden De klantenservice van Schiphol is ook actief op Twitter. Er worden diverse nieuwsberichten gedeeld over Schiphol. U kunt een DM naar Schiphol klantenservice sturen. Gedurende de openingstijden van Schiphol klantenservice zal er zo snel mogelijk op uw persoonlijke bericht gereageerd worden..

Contact met Schiphol via Twitter

Schiphol op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Schiphol heeft ook een Instagram-pagina. Hier vindt u foto’s met actuele activiteiten en nieuws op Schiphol ‘Your adventure starts here’. U kunt uw foto’s op Schiphol op Instagram taggen via #Schiphol. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met Schiphol klantenservice.

Schiphol op Instagram

Schiphol op Linkedin

Bekijk Schiphol op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Schiphol delen zij berichten over de actuele situatie op Schiphol en nieuwsberichten over de activiteiten, de services en diensten op Schiphol. U kunt helaas geen rechtstreeks me Schiphol klantenservice opnemen via Linkedin.

Schiphol op Linkedin

Schiphol op Youtube

Bekijk Schiphol op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Schiphol delen zij Nederlands- en Engelstalige video’s over bijvoorbeeld de geschiedenis van Schiphol, informatieve video’s en werken op Schiphol. De klantenservice van Schiphol is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Schiphol op Youtube

Formulier gevonden voorwerpen Schiphol invullen

Vul formulier gevonden voorwerpen in

Mocht u iets kwijt zijn kwijtgeraakt op Schiphol en dit pas thuis ontdekken, dan kunt u het formulier gevonden voorwerpen invullen. Schiphol klantenservice zal u op de hoogte brengen wanneer zij uw verloren spullen hebben gevonden.

Een brief schrijven aan Schiphol

Het postadres is:

Luchthaven Schiphol
Postbus 7501
1118 ZG Schiphol

U kunt er ook voor kiezen om contact met Schiphol op te nemen door het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Schiphol

Amsterdam Airport Schiphol is de grootste en oudste Nederlandse luchthaven. Schiphol heeft een rijke geschiedenis en de naam Schiphol komt al voor in een op 11 september 1447 gedateerde, perkamenten brief over grondoverdracht (vier maden lands, liggende in Aelsmerbanne in Sciphol. De precieze oorsprong van de naam Schiphol staat niet vast en deskundigen verschillen hierover van mening. In 1848 is men begonnen met het droogleggen van het Haarlemmermeer en in 1852 viel de polder droog. In de noordoostelijke hoek van de nieuwe polder werd ter verdediging het Fort aan het Schiphol gebouwd. In april 1916 kocht het Ministerie van Oorlog de grond in de buurt van het Fort Schiphol om daar een militair vliegveld in te richten, vliegkamp Schiphol en op 19 september 1916 landden er drie vliegtuigen van de LVA op Schiphol. Het vliegkamp Schiphol was al snel te klein en tijdens de Eerste Wereldoorlog werden aanliggende percelen ingevorderd en was de oppervlakte van Schiphol aan het einde van de Eerste Wereldoorlog 76 hectare. Na de 1ste Wereldoorlog ging men ook post, vracht en zelfs passagiers vervoeren met afgedankte en enigszins verbouwde oorlogsvliegtuigen. Door toedoen van luitenant-vlieger Albert Plesman werd in oktober 1919 de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij voor Nederland en Koloniën N.V. (later KLM) opgericht en op 17 mei 1920 opende de KLM haar eerste lijndienst: de luchtlijn Amsterdam – Londen met als landingsplaats Schiphol voor Amsterdam. Sindsdien is Schiphol verder en verder uitgegroeid. Schiphol was in 2018 de op twee na drukste luchthaven van Europa, na Heathrow (Londen) en Charles de Gaulle (Parijs) en hierdoor zijn er de afgelopen decennia meer en meer problemen met de bewoners rondom Schiphol en er wordt zelfs overwogen om Schiphol naar zee te verplaatsen. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om snel het telefoonnummer van Schiphol te bereiken?

Hoe makkelijk is het om niet te hoeven zoeken naar een telefoonnummer maar gewoon meteen doorverbonden te worden met het bedrijf waar je naar op zoek bent? Wij van Klantenservicedirect zorgen ervoor dat jij heel snel doorverbonden gaat worden zonder dat je daar verder zelf iets voor hoeft te doen. 

Hoe komt het dat het telefoonnummer van Schiphol zo lastig te bereiken is?

Soms lukt het allemaal niet zo snel en kost het je wat tijd. Die tijd proberen wij voor jou weg te nemen door ervoor te zorgen dat je rechtstreeks doorverbonden wordt. Soms is het gewoon wat minder makkelijk om het voor elkaar te krijgen maar wij veranderen dat voor jou. 

Via welke kanalen kan ik Schiphol bereiken?

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Schiphol. Je kunt 24 uur per dag met de klantenservice chatten via de website. Tevens heb je de mogelijkheid om een WhatsApp te sturen. Een contactformulier invullen op de website is mogelijk. Liever contact via Twitter of Facebook? Stuur ze gerust een berichtje. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.