SHARE NOW Klantenservice

Bent u op zoek naar de SHARE NOW klantenservice?

Bel nu Bel nu

SHARE NOW Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Barbara Strozzilaan 101, 1083 HN Amsterdam
Openingstijden
Open
Maandag
24 uur bereikbaar
Dinsdag
24 uur bereikbaar
Woensdag
24 uur bereikbaar
Donderdag
24 uur bereikbaar
Vrijdag
24 uur bereikbaar
Zaterdag
24 uur bereikbaar
Zondag
24 uur bereikbaar
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij SHARE NOW. 

Waarom SHARE NOW bellen?

U wilt weten welke auto’s u kunt huren

Bent u nieuwsgierig naar de auto’s die u bij SHARE NOW kunt huren? Bel het SHARE NOW telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de verschillende merken en categorieën auto’s die SHARE NOW verhuurd.

U wilt uw hond meenemen in de huurauto

U wilt uw hond of poes meenemen en wilt weten of dit is toegestaan? Of dat er voorwaarden zijn voor het meenemen van uw huisdier in de huurauto van SHARE NOW. Neem contact op met het SHARE NOW nummer en de klantenservicemedewerker kan al uw vragen beantwoorden.

Is er abonnement of een spaarprogramma?

U kunt SHARE NOW klantenservice bellen wanneer u meer informatie heeft over hoe SHARE NOW precies in zijn werk gaat en of zij ook abonnementen of bijvoorbeeld spaarprogramma’s aanbieden. De klantenservice kan u meer vertellen over de SHARE NOW pass en dergelijke.

U zoekt een SHARE NOW ophaallocatie bij u in de buurt

Neem contact op met SHARENOW klantenservice wanneer op zoek bent naar een ophaallocatie bij u in de buurt. De klantenservice kan u het adres van de dichtstbijzijnde locatie bij u in de buurt geven.

U wilt meer weten over de prijzen en betaling

Wanneer u meer wilt weten over de huurprijzen en betaalmethoden van SHARE NOW, dan kun u het SHARE NOW nummer bellen. De klantenservice kan u meer vertellen over het prijs- en betalingsbeleid van SHARE NOW.

U wilt weten waar u de huurauto kunt achterlaten

Wilt u meer weten over hoe en waar u uw huurauto kunt achterlaten? Of bent u in het algemeen nieuwsgierig naar het huren van een auto via SHARE NOW? Neem contact op met SHARE NOW klantenservice. De medewerker kan u meer informatie over het huren via SHARE NOW geven en uw vragen beantwoorden.

Contact opnemen met SHARE NOW via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

SHARE NOW heeft een Facebook-pagina met berichten met algemene informatie over SHARE NOW, aanbiedingen en nieuwe services die zij bieden. SHARE NOW klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar via Facebook Messenger en men zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact opnemen met SHARE NOW via Facebook

Contact met SHARE NOW via Twitter

Bekijk SHARE NOW op Twitter

SHARE NOW heeft een Twitter-pagina. Hier kunt u SHARE NOW volgen en vindt u geregeld berichten over nieuwtjes, aanbiedingen en andere informatie van SHARE NOW. U kunt SHARE NOW ook een DM sturen. SHARE NOW klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met SHARE NOW via Twitter

SHARE NOW op Instagram

Instagram-pagina bekijken

SHARE NOW heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk berichten via foto’s en video’s. Helaas is niet mogelijk om direct contact op te nemen met SHARE NOW klantenservice via Instagram.

SHARE NOW op Instagram

SHARE NOW op Linkedin

Bekijk SHARE NOW op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van SHARE NOW delen zij de openstaande vacatures bij SHARE NOW, maar ook nieuwsberichten over nieuwe ontwikkelingen en innovaties, maar ook nieuws, updates, cijfers en andere informatie. De klantenservice van SHARE NOW is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

SHARE NOW op Linkedin

SHARE NOW op Youtube

SHARE NOW Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van SHARE NOW staan wat algemene informatie over SHARE NOW. Verder vindt u hier diverse informatieve video’s in vele verschillende talen waaronder het Nederlands, onder andere over hoe u een elektrisch auto kunt opladen en hoe u een auto kunt huren. U kunt SHARE NOW klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Youtube.

SHARE NOW op Youtube

Meer informatie over SHARE NOW

SHARE NOW is een Duits bedrijf met als doel het delen van auto’s. Het oorspronkelijke concept is al in 2008 gestart in Ulm, Duitsland. In 2010 is het concept van het delen van auto’s via car2go op de markt verschenen. Car2go was een dochteronderneming van Daimler AG. In de jaren daarna werd het netwerk van car2go uitgebreid naar 14.000 auto’s van Mercedes-Benz en Smart in meerdere steden in Europa, Noord-Amerika en China. Ondertussen werd in 2011 DriveNow in 2011 in München opgericht. Een soortgelijke dienst als car2go maar dan met BMW’s en Mini’s. Deze twee onafhankelijke bedrijven zijn in 2021 tot de gezamenlijke autodeeldienst SHARE NOW. Er is nu meer keuze uit verschillende auto’s en service van beide bedrijven en men biedt een volledig geïntegreerde app. SHARE NOW biedt ook elektrische rijdende auto’s en diensten. De in 2019 opgerichte joint venture van BMW Group en Daimler AG biedt nu naast SHARE NOW, ook PARK NOW, CHARGE NOW, REACH NOW en FREE.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.