Shell Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Shell?

Bel nu Bel nu

Shell Contact

Telefoonnummer
Adres
Carel van Bylandtlaan 16, 2596 HR Den Haag
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Shell. 

Waarom Shell bellen?

Hoe kan ik bij Shell betalen?

U kunt het Shell nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u bij Shell kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden van Shell. Kan ik betalen een creditcard? Heeft u een Shell Card of Shell Recharge pas? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij Shell.

Heeft u vragen over Airmiles en Miles & Me?

U heeft gehoord van Shell en het sparen van Airmiles en wilt u graag wat meer informatie hierover. Hoe kunt u sparen? Welke bedrijven doen mee met Airmiles? Hoe werken de Airmiles? Neem contact op met Shell klantenservice en zij kunnen al uw vragen over Airmiles beantwoorden.

Wilt u meer informatie over de Shell app?

Denkt u erover om de Shell app te downloaden? Wilt u weten wat de voordelen van de Shell app zijn? Kunt u met de Shell app betalen? Neem contact op met Shell klantenservice en stel uw vragen. Zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over de Shell app.

U wilt meer informatie over de Shell Card

Heeft u vragen over de Shell Card? Voor wie is de Shell Card? Wat zijn de voordelen van de Shell Card? Neem contact op met Shell klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het gebruik en de voordelen van de Shell card.

Zoekt u werk of een stageplaats?

U kunt het Shell nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij Shell. Zoekt u een weekendbaan in een Shell tankstation bij u in de buurt? Of een stageplek voor uw opleiding? Shell klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Shell.

Hoe werkt Shell Recharge?

Bel het Shell telefoonnummer wanneer u meer informatie en uitleg wilt over Shell Recharge. Kunt u er zomaar gebruik van maken? Waar staan deze laadpalen? Zoekt u een Shell Recharge laadpaal? Shell klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over Shell Recharge.

Chatten met Shell

Chat met Shell

Neem rechtstreeks contact op met Shell klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Shell klantenservice medewerker. Scrol naar beneden en er zal rechtsonder een icoontje met ‘Help?’ verschijnen en klik erop. Shell klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur tot 17.00 uur bereikbaar via deze live-chat.

Contact met Shell via contactformulier

Vul contactformulier in

U kunt rechtstreeks berichten naar Shell klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Shell klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Shell

Neem contact op via Facebook

Shell heeft een internationale Facebook-pagina met berichten van en over Shell over de hele wereld. U kunt op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Shell klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren en hoogstwaarschijnlijk is Engels de taal voor communicatie.

Via Twitter in contact met Shell

Contact opnemen via Twitter

Shell heeft een internationale Twitter-pagina met diverse Tweets van en over Shell. Met informatie over activiteiten van Shell op de energy- en renewables markt. U kunt een DM naar Shell klantenservice sturen. De voertaal op Shell Twitter-pagina is Engels.

Instagram-pagina Shell

Bekijk Instagram-pagina Shell

Shell heeft ook een Internationale Instagram-pagina. Hier delen zij via posts en reels berichten van en over Shell en de activiteiten van Shell op de energiemarkt. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Net-Zero Energy’, ‘Q&A’, ‘Respect Nature’ en ‘Energy Debate’. U kunt via Instagram rechtstreeks contact opnemen met Shell klantenservice.

Shell op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Shell is ook actief op Linkedin. Op de Internationale Engelstalige Linkedin-pagina van Shell vindt u diverse nieuwsberichten over Shell, werken bij Shell en actuele openstaande vacatures wereldwijd. De klantenservice van Shell is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Shell

Bekijk Shell op Youtube

Shell heeft ook een eigen Internationaal YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Shell en de verschillende activiteiten van Shell. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals ‘Shell Motorsport’, ‘Shell Eco-Marathon’, ‘Powering Progress’, ‘Shell quarterly results | Investor Relations’ en ‘Shell Advance Dare to Ride’.

Meer informatie over Shell

Shell plc heette tot januari 2022 Royal Dutch Shell en is een Britse multinational. Het is één van de supermajors: één van de zeven grootste staats-onafhankelijke oliemaatschappijen ter wereld. Het hoofdkantoor van Shell staat in London en Shell is een onderneming naar Brits recht, een public limited company (plc). De oorsprong van Shell ligt in 1880 toen de tabaksplanter Aeilko Zijlker in Telaga Said op Sumatra (Indonesië) olie vond. Hij ontving in 1883 een concessie van de sultan van Langkat. August Kessler. Vervolgens hebben Henri Deterding en Jhr Hugo Loudon deze concessie overgenomen van Zijlker en op 16 juni 1890 De N.V. Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot Exploitatie van Petroleumbronnen in Nederlandsch-Indië (K.N.M.E.P.) opgericht. De korte naam was Koninklijke. De Nederlandse overheid bood ondersteuning in het boren naar olie in Nederlands-Indië. De naam Shell komt van de gebroeders Marcus en Samuel die een zeeschelpenhandel hadden en dat later verder hebben uitgebreid naar de oliehandel. Omdat hun bedrijf toentertijd voornamelijk lampolie en schelpen transporteerde noemden zij hun bedrijf Shell Transport and Trading Company Ltd. In 1907 zijn Koninklijke Olie en Shell Co. gaan samenwerken, zonder echter volledig te fuseren. Koninklijke Olie kreeg een belang van 60% in de Koninklijke/Shell Groep. Het Britse Shell kreeg een belang van 40%. De aandelen van de beide moedermaatschappijen werden gescheiden verhandeld en het bedrijf had een bedrijfsstructuur met twee hoofdkantoren: één in Den Haag en één in Londen, maar het kantoor in Den Haag werd altijd gezien als belangrijker, tot Brexit. Sinds 2021 er nog maar één Shell hoofdkantoor en dat staat in Londen. Een schelp is het logische beeldmerk van Shell Transport and Trading Company Ltd, vanwege de zeeschelphandel. Tot 1900 was het een mosselschelp en in 1904 is de sint-jakobsschelp met een geschulpte rand het logo geworden. De kleuren geel met rood gaan terug 1900, toen Californië een Spaanse kolonie was. Rond 1915 woedde er een grote concurrentiestrijd in Californië tussen diverse oliemaatschappijen. Shell heeft op dat moment gekozen voor de felle rood-gele kleurencombinatie (van de Spaanse vlag), om onderscheidend zijn. Deze kleuren zijn in 1948 internationaal doorgevoerd en gebleven.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.