Shoeby Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Shoeby?

Bel nu Bel nu

Shoeby Contact

Telefoonnummer
Adres
Burgemeester Burgerslaan 40a, 5245 NH Rosmalen
Website
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Shoeby. 

Waarom Shoeby bellen?

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Shoeby account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Neem contact op via het Shoeby telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U heeft een kortingscode ontvangen

Bel het Shoeby telefoonnummer wanneer u een kortingscode heeft ontvangen en wilt weten hoe u deze kunt innen. Bent u vergeten de kortingscode te gebruiken? Wilt u de kortingscode in een Shoeby winkel gebruiken. Shoeby klantenservice kan u meer uitleg geven over het inwisselen van uw kortingscode.

Wat zijn de verzendkosten bij Shoeby?

Wilt u meer weten over de verzendkosten bij Shoeby? Neem dan contact op met Shoeby klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over de verzendkosten, de bestelstatus, levertijden en bezorging bij u thuis of in een Shoeby winkel bij u in de buurt.

U wilt meer informatie over Shoeby giftcard

Heeft u een giftcard van Shoeby ontvangen? Wilt u uw Shoeby giftcard inwisselen? Neem contact op met Shoeby klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie verstrekken over het inwisselen van Shoeby giftcard of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw giftcard.

Kan een bestelling geannuleerd of geretourneerd worden?

U kunt het Shoeby nummer bellen wanneer u een bestelling wilt retourneren en/of uw bestelling wilt annuleren (voor of na levering). Bent u niet tevreden of past de kleding niet? Shoeby klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de diverse voorwaarden en het retourneren van uw bestelling.

Is uw bestelling incompleet?

Bel het Shoeby telefoonnummer wanneer uw bestelling niet compleet is. Ontbreekt er een kledingstuk? De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan wat de bezorgstatus van uw bestelling is en uitzoeken wanneer de andere kledingstukken geleverd zullen worden.

Chatten met Shoeby

Chat met Shoeby

Neem rechtstreeks contact op met Shoeby klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Shoeby klantenservice medewerker. Rechtsonder op de website vindt u een icoon, klik op het icoon en kies ‘chat met’ Op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur kunt u live chatten met een klantenservice medewerker. Gedurende de overige uren is ‘Youby’ beschikbaar.

Facebook-pagina Shoeby

Bekijk Shoeby Facebook-pagina

Shoeby heeft een Facebook-pagina met diverse modefoto’s en video’s met tips en fashion adviezen. U kunt Shoeby klantenservice bereiken via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en Shoeby klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Shoeby via Twitter

Bekijk Shoeby op Twitter

Shoeby heeft een Twitter-pagina waar zij Tweets delen met leuke en mooie foto’s, tips en andere fashion adviezen. De klantenservice van Shoeby is ook actief op Twitter. U kunt een DM naar Shoeby klantenservice sturen en er zal zo spoedig mogelijk op DM bericht gereageerd worden.

Shoeby op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Shoeby heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s van de bekende Nederlanders waarmee Shoeby samenwerkt en de ontwerpers van Shoeby mode. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën (personen). Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks in contact te komen met Shoeby klantenservice.

Linkedin-pagina Shoeby

Bekijk Shoeby op Linkedin

De Linkedin-pagina van Shoeby is voornamelijk gericht op werken bij Shoeby en u vindt hier dan ook de actuele openstaande vacatures bij Shoeby. De klantenservice van Shoeby is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal van Shoeby

Shoeby op Youtube bekijken

Shoeby heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een aantal mooie fashion video’s. U vindt een groot aantal ‘shorts’ van bekende Nederlanders met wie Shoeby samenwerkt. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Shoeby klantenservice via Youtube.

Meer informatie over Shoeby

Shoeby is een Nederlandse winkelketen die trendy en goed geprijsde fashion verkoopt voor vrouwen, heren en kids. De oprichters John en Mieke van Deursen openden in 1981 de eerste winkel in Den Bosch. Sindsdien is Shoeby uitgegroeid tot één van de bekendste modebedrijven in Nederland met meer dan 200 winkels door heel Nederland en een online webshop Shoeby.nl, de Shoeby. Shoeby is een echt familiebedrijf. Zoon Mitch en dochter Jill leiden inmiddels het bedrijf. Shoeby ontwerpt haar eigen collecties. Mieke en Jill van Deursen creëren samen met een team van designers een eigen modestijl met eigen grafische vormen en onverwachte combinaties met een unieke twist. De vier pijlers waarop Shoeby is opgezet vormen de basis van het succes: een optimale afstemming van collectie, service, marketing en locatie. Het bekende Shoeby motto is persoonlijke aandacht en service. Na de introductie van de Shoeby webshop in 2008 en de app in 2016 lag kwam de focus van Shoeby te liggen op het genereren van nieuwe klanten via deze online kanalen. Qua logistiek was dat een extra uitdaging. Shoeby verzendt niet alleen naar mensen thuis, maar klanten kunnen hun bestelling ook gratis in de winkel ophalen. De Shoeby winkels fungeren ook als DHL-punt waar klanten dus ook andere bestellingen kunnen ophalen. Shoeby is sinds het voorjaar van 2022 ook actief in Duitsland en op internationale marktplaatsen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.