SIXT Contact

Bent u op zoek naar de SIXT klantenservice?

Bel nu Bel nu

SIXT Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Kruisweg 791, 2132 NG Hoofddorp
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij SIXT. 

Waarom SIXT bellen?

U wilt weten wat de kosten van de autohuur zijn

Bel het SIXT telefoonnummer wanneer u meer algemeen wilt weten hoeveel het huren van een auto bij SIXT kost. De klantenservicemedewerker van SIXT kan samen met u nagaan waar u naartoe gaat, hoe lang u de auto wilt huren etc. en een globale berekening maken.

U zoekt een SIXT vestiging bij u in de buurt

Neem contact op met SIXT klantenservice wanneer op zoek bent naar een SIXT vestiging bij u in de buurt. De klantenservice kan u het adres van de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt geven.

Wat als u pech onderweg heeft?

Wilt u goed voorbereid op weg met uw huurauto en vooraf weten wat er geregeld is als u pech onderweg heeft? Bel het SIXT nummer en de klantenservice medewerker kan u meer uitleg geven over de voorwaarden en hulp bij pech onderweg van SIXT.

U wilt uw huurauto inleveren in het buitenland

Neem contact op via het SIXT telefoonnummer als u meer wilt weten over het inleveren van de huurauto op een SIXT locatie in het buitenland. SIXT klantenservice zal samen met u nagaan of en waar u een huurauto kunt inleveren, wat de kosten en voorwaarden ervan zijn.

U wilt vaker een huren bij SIXT

Als u wilt u vaker een huurauto gaat huren is een kortingsabonnement of kaart misschien wel handig. Bel het SIXT klantenservice nummer en zij kunnen u alles vertellen over de verschillende cards van SIXT en hoe u deze kunt aanvragen.

U heeft schade geleden

Bel het SIXT telefoonnummer wanneer u wilt weten hoe het beleid van SIXT is rondom schade of diefstal. Of bijvoorbeeld de verzekering. De klantenservice medewerker kan u meer informatie en uitleg geven rondom dit soort zaken.

Contact met SIXT via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar SIXT klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u het contactformulier invullen de SIXT klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met SIXT via Facebook

SIXT op Facebook bekijken

SIXT Nederland heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten, acties en aanbiedingen van SIXT. U kunt SIXT klantenservice 24 uur per dag bereiken via Facebook Messenger. SIXT klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Messenger bericht reageren.

Contact met SIXT via Facebook

Contact met SIXT via Twitter

Twitter-pagina SIXT volgen

SIXT heeft ook een Twitter-pagina. U kunt SIXT volgen via Twitter en zij delen hier reistips, informatie over autoverhuur en de allerlaatste aanbiedingen van SIXT. Zij reageren hier ook rechtstreeks op vragen van klanten. U kunt SIXT klantenservice ook bereiken via DM. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met SIXT via Twitter

SIXT op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Op de Instagram-pagina van SIXT vindt u diverse foto’s en video’s met informatie, tips en aanbiedingen met betrekking tot het huren van auto’s bij SIXT. U kunt SIXT klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Instagram.

SIXT op Instagram

SIXT op Linkedin

SIXT op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van SIXT vindt u verschillende berichten met algemene informatie en nieuws van SIXT wereldwijd. Daarnaast vindt u hier ook de actuele vacatures bij SIXT in binnen- en buitenland. U kunt via Linkedin geen persoonlijk bericht naar SIXT klantenservice Nederland sturen.

SIXT op Linkedin

Op het Youtube-kanaal van SIXT rent a car Nederland vindt u enkele informatieve video’s van SIXT rent a car. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met SIXT klantenservice Nederland.

SIXT op Youtube

Schrijf een brief aan SIXT

Het postadres is:

Postbus 253
2130 AG Hoofddorp

U kunt ook besluiten om een brief aan SIXT klantenservice Nederland te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van SIXT Nederland.

Meer informatie over SIXT

SIXT AG is in 1912 in München opgericht door Martin Sixt. Hij is gestart met de verhuur van drie auto's. Tijdens zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog werd het wagenpark van Marin Sixt in beslag genomen en gebruikt door het Duitse leger. Na de Tweede Wereldoorlig is hij een taxibedrijf begonnen voor de Amerikaanse militairen die in Duitsland gestationeerd waren. In 1951 is het autoverhuurbedrijf Auto SIXT opgericht. In 1982 werd het omgedoopt tot SIXT Autovermietung GmbH. In 1986 is het bedrijf opnieuw omgevormd, dit keer tot SIXT AG.  In 2013 werd Sixt AG omgezet naar de rechtsvorm van een Europese vennootschap (Societas Europaea) en het heet sindsdien SIXT SE. In februari 2019 startte SIXT een eigen mobiliteitsplatform en een nieuwe autodeeldienst genaamd SIXT share. Hierin biedt SIXT diensten als autoverhuur, autodelen, ride hailing en auto-abonnementen in één app aan. SIXT is één van de grootste autoverhuur- en -leasingbedrijven in Europa en ze zijn in meer dan 100 landen actief en hebben meer dan 3500 vestigingen wereldwijd. SIXT heeft in 1998 haar eerste vestiging in Nederland geopend op Schiphol Airport.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.