Slagharen Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Slagharen?

Bel nu Bel nu

Slagharen Contact

Telefoonnummer
Adres
Zwarte Dijk 37, 7776 PB Slagharen
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Slagharen. 

Waarom Slagharen bellen?

U wilt informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement voor Slagharen te kopen, en wilt u weten wat de kosten zijn. Wat ontvangt u voor een Slagharen abonnement? Bel het Slagharen nummer en de klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen en de kosten.

U wilt meer informatie over overnachten op Slagharen

Wilt u een weekendje boeken op Slagharen en wilt u meer informatie over overnachten op Slagharen? Of wilt u meer informatie over specifieke overnachtingsmogelijkheden, zoals de camping, Wigwam, Cowboy Cottage of een Raccoon. Bel het Slagharen nummer en de klantenservice kan al uw vragen beantwoorden.

U heeft een ticket en wilt de datum wijzigen

Bel het Slagharen telefoonnummer wanneer u tickets heeft voor attractiepark Slagharen en (onverwacht) de datum moet/wilt wijzigen. Kan dat? Hoe regelt u dit? Slagharen klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven.

Zoekt u werk of een stageplaats?

U kunt het Slagharen nummer bellen wanneer u vragen over werken bij Slagharen. Zoekt u seizoenswerk? Of een stageplek voor uw opleiding? Slagharen klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Slagharen.

Hoe kan ik bij Slagharen betalen?

U kunt het Slagharen nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u bij Slagharen kunt betalen of vragen heeft over de betaalmethoden die Slagharen online biedt. Kunt u met een creditcard betalen? Moet u accommodatie vooraf betalen? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij Slagharen.

U wilt meer informatie over kamperen

Wilt u binnenkort gaan kamperen op de camping bij attractiepark Slagharen? Wilt u de prijzen weten? Of wilt u weten of u als gast op de camping naar Aqua Mexicana kunt, om te zwemmen? Bel het attractiepark Slagharen telefoonnummer en zij kunnen u meer vertellen over het kamperen en het attractiepark.

Contact met Slagharen via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Slagharen klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Scrol naar het contactformulier, vul de gevraagde gegevens in, stel uw vraag en verstuur het contactformulier. Slagharen klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Slagharen

Neem contact op via Facebook

Slagharen heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over de diverse activiteiten en de attracties op Slagharen. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Slagharen klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Slagharen

Contact opnemen via Twitter

Slagharen heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets en Re Tweets van Slagharen. U kunt een DM naar Slagharen klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina Slagharen

Bekijk Instagram-pagina

Slagharen heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over de diverse shows, attracties, activiteiten en evenementen op Slagharen via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal thema’s zoals ‘Quiz’, ‘Wilde Westen’, ‘Vakantiepark’ en ‘Entertainment’.

Slagharen op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Op de Linkedin-pagina van Slagharen vindt u diverse nieuwsberichten van en over Slagharen. De klantenservice van Slagharen is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Slagharen

Bekijk Slagharen op Youtube

Slagharen heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Slagharen en het attractie- en vakantiepark. De video’s zijn verdeeld over diverse onderwerpen zoals bijvoorbeeld: Attracties, Accommodaties Vakantiepark Slagharen en SlagharenThuis.

Schrijf een brief aan Slagharen

Het postadres is:

Postbus 10
7776 ZG Slagharen

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Slagharen klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Slagharen.

Meer informatie over Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is een attractiepark én vakantiepark in Slagharen, Overijssel. Het attractiepark bestaat sinds 1963 en heette oorspronkelijk Shetland Ponypark Slagharen. Attractiepark Slagharen bestaat uit twee gebieden die via de zogenaamde Mainstreet met elkaar in verbinding staan. Het noordelijke en zuidelijke deel van het park zijn met elkaar verbonden via een kabelbaan boven Mainstreet met stations bij de Apollo en Kids Country. Slagharen is ingedeeld naar thema (6 thema’s): Indian, Yellowstone, New Orleans, Mexican, Wild West en Jules Adventureland (Genoemd naar de Franse schrijver Jules Verne). Het park telt meer dan 30 attracties, waaronder 2 achtbanen. De ingang van Attractiepark Slagharen is in het zuidelijke deel van het park waar de Apollo, Enterprise en Free Fall staan. In het noordelijke deel van het park staan de grote achtbaan Gold Rush, de Wild West Adventure en Tomahawk. In dit deel staat ook de korenmolen ‘de Pionier’ uit 1859. Aan de Mainstreet staan naast winkels en restaurants ook het reuzenrad Big Wheel en de Sky Tower. Op vakantiepark Slagharen staan stacaravans en bungalows, maar er is ook een deel dat Wigwamwereld Slagharen heet, waar wigwamtenten staan en de waterspeelplaats Sunny Beach zich bevindt. Sinds 2002 is er naast de Wigwamwereld ook een camping, die eigendom is van Attractiepark Slagharen. Parques Reunidos is eigenaar van Attractie- en Vakantiepark Slagharen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.