SNS Bank Contact

Bent u op zoek naar de SNS Bank klantenservice?

Bel nu Bel nu

SNS Bank Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Croeselaan 1, 3521 BJ Utrecht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij SNS Bank. 

Waarom SNS Bank bellen?

U wilt uw gegevens wijzigen

Gaat u verhuizen, of wilt u een rekening bij SNS Bank opzeggen? U kunt het SNS Bank telefoonnummer bellen en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg en informatie geven over hoe u uw gegevens kunt wijzigen. Of hoe u uw rekening kunt opzeggen en hoe dit proces in zijn werk gaat.

U heeft een vraag over de SNS App

Bel het SNS Bank telefoonnummer wanneer u meer informatie over SNS App wilt. Kunt u niet meer inloggen of lukt het downloaden niet? De klantenservice kan u helpen met uw probleem en aan de hand van uw gegevens ondersteuning bieden.

U wilt een lening aanvragen

Wilt u een lening aanvragen of uw krediet aanpassen? Neem contact op met SNS Bank klantenservice. Zij zullen u verder helpen, meer informatie geven en eventueel een afspraak maken met een adviseur.

U wilt een verzekering afsluiten

U kunt het SNS Bank telefoonnummer bellen wanneer u een verzekering wilt afsluiten voor bijvoorbeeld uw auto of een reisverzekering voor uw vakantie. Of heeft u schade? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het afsluiten van de diverse verzekeringen bij de SNS Bank. Of aan de hand van uw gegevens nagaan of uw verzekering de schade dekt en hoe een schadeclaim kunt indienen.

U denkt na over pensioensparen

Bent u nog jong en toch al bezig met uw toekomstige pensioen? Wilt u weten hoe en hoeveel pensioen kunt opbouwen voor uw oude dag? Bel het SNS Bank nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven en doorverbinden met een pensioenadviseur of een persoonlijke afspraak voor u regelen.

U wilt weten wanneer de SNS winkel open is

Wilt u zelf naar de SNS winkel maar weet u niet zeker wanneer deze open is, of welke SNS winkel het dichtst bij u in de buurt is? Neem contact op met SNS Bank klantenservice wanneer u snel wilt weten waar de SNS winkel is en wanneer deze geopend is. Voor diverse vragen kunt u sowieso terecht bij uw lokale SNS Bank/klantenservice op de website.

Contact met SNS Bank via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar SNS Bank klantenservice sturen via het contactformulier (e-mailen). Vul het contactformulier in en stel uw vraag. U ontvangt binnen 2 werkdagen reactie op uw bericht via uw e-mail.

Contact met SNS Bank via contactformulier

Contact met SNS Bank via WhatsApp

WhatsApp naar SNS Bank

U kunt rechtstreeks berichten naar SNS Bank klantenservice sturen via WhatsApp 06-13192266 (Telefoonnummer SNS Bank). De klantenservice is iedere werkdag van 8:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. SNS Bank klantenservice zal zo snel mogelijk op uw WhatsApp reageren.

Contact met SNS Bank via WhatsApp

Contact met SNS Bank via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

SNS Bank is ook actief op Facebook. Hier delen zijn kort video’s en berichten met tips, informatie en adviezen op financieel gebied en over bankzaken. U kunt hier een bericht via Messenger naar SNS Bank klantenservice sturen. Zij zullen zo snel mogelijk antwoorden. SNS Bank klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Contact met SNS Bank via Facebook

Contact met SNS Bank via Twitter

Bekijk SNS Bank op Twitter

SNS Bank heeft een Twitter-pagina hier kunt u via DM uw vragen stellen aan SNS Bank klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk antwoorden. De openingstijden zijn op werkdagen van 8:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. SNS bank deelt ook tweets op Twitter met tips, informatie en adviezen op financieel gebied en over bankzaken.

Contact met SNS Bank via Twitter

SNS Bank op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

SNS Bank heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij een diversiteit foto’s en video’s op met tips en adviezen op financieel gebied maar ook op gebied van verzekeren en gezondheid. U kunt SNS klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Instagram.

SNS Bank op Instagram

SNS Bank op Linkedin

Bekijk SNS Bank op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van SNS Bank delen met podcasts en leestips en ook informatieve berichten over SNS Bank, financiële zaken en bankieren. U vindt op de SNS Linkedin-pagina ook de actuele vacatures bij SNS Bank. Helaas is de klantenservice niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

SNS Bank op Linkedin

SNS Bank op Youtube

Bekijk SNS Bank op Youtube

SNS Bank heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatie over SNS Bank en over diverse financiële en bankzaken. Zij delen hier hun commercials, Monnie Weetjes door Lavezzi Rutjes voor kids en Hulp & Uitleg video’s. De klantenservice van SNS Bank is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

SNS Bank op Youtube

Meer informatie over SNS Bank

SNS Bank is samen met ASN Bank, BLG Wonen en RegioBank onderdeel van De Volksbank. De Volksbank is een Nederlandse staatsbankorganisatie. De geschiedenis van SNS gaat terug tot 1817, de Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen richtte toen de eerste Nutsspaarbank op. Sparen was toen het storten en opnemen van contant geld en het bij/afschrijven van deze bedragen in een spaarbankboekje. De SNS Bank is in 1987 ontstaan na een fusie tussen de Gelders-Utrechtse Spaarbank en Spaarbank Limburg tot de Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken (SNS). De doelstellingen van SNS-bank waar vooral sociaal gericht. In de jaren 90 vonden nog meer fusies en overnames plaats waarvan de overname van de Reaal groep in 1997 misschien wel de meest bekende overname was. Op dit moment was de naam SNS REAAL en SNS REAAL was zelfs genoteerd op de Euronext in Amsterdam. Ook SNS REAAL heeft last gehad van de bankencrisis en na de nationalisatie van SNS REAAL kwamen in 2015 de aandelen van de SNS Bank in handen van NL Financial Investments (NLFI). SNS Bank N.V. is op 1 januari 2017 verdergegaan onder de naam de Volksbank, een naam die beter past bij de missie en strategie van SNS Bank. Tegelijkertijd hebben de zelfstandige dochterondernemingen ASN Bank en RegioBank hun bankvergunning ingeleverd en zijn onderdeel van de Volksbank. SNS Bank N.V. richt zich vooral op het aanbieden van hypotheek-, betaal- en spaarproducten voor particulieren.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om contact op te nemen met SNS-Bank?

Soms kan het zijn dat een telefoonnummer nog wel eens verandert. Dan moet u weer gaan zoeken omdat u te horen krijgt dat het nummer niet meer in gebruik is. Dit is te voorkomen door via KlantenserviceDirect te bellen. U bent er zeker van dat u meteen contact hebt.

Hoe komt het dat contact opnemen met SNS Bank zo lastig is?

We willen niet meteen suggereren dat het lastig is, maar we weten dat het op een manier kan die gemakkelijker is. U hoeft niet meer zelf te zoeken naar welk nummer u nodig hebt. KlantenserviceDirect heeft meteen het goede nummer voor u. Kies voor de eenvoudige weg!

Via welke kanalen kan ik contact opnemen met SNS Bank?

U kunt contact opnemen met SNS-Bank via het contactformulier dat op de website staat. Binnen 2 werkdagen heeft u een reactie. Een WhatsApp sturen is ook mogelijk. Via Twitter en Facebook zit de klantenservice van 8.00 tot 21.00 (op werkdagen) klaar. Op zaterdag staat de klantenservice van SNS Bank van 9.00 tot 17.00 uur klaar voor u.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen
Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.