Sony Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Sony?

Bel nu Bel nu

Sony Contact

Telefoonnummer
Adres
Taurusavenue 16, 2132 LS Hoofddorp
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Sony. 

Waarom Sony bellen?

Uw Sony apparaat is defect

Bel het Sony telefoonnummer wanneer uw Sony apparaat defect is, of niet meer naar behoren werkt. Kunt u reserveonderdelen bestellen of een reparatie regelen? Sony klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de reparatieservice van Sony en het eventueel bestellen van reserveonderdelen.

Kan ik producten retourneren?

U kunt het Sony nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen producten of beschadigde producten. Sony klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retournering naar Sony.

U heeft geen orderbevestiging ontvangen

U heeft via Sony besteld en geen orderbevestiging van uw bestelling ontvangen. Neem contact op met Sony klantenservice en leg hen uw probleem voor. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de orderbevestiging en samen met u nagaan hoe dit probleem op te lossen.

Is wijzigen van de bestelling toegestaan?

Neem contact op met Sony klantenservice wanneer u iets in uw bestelling wijzigen? Wilt u iets verwijderen of juist nog iets extra’s bestellen? Sony klantenservice kan u meer informatie geven over het wijzigen van uw bestelling.

Hoe kan ik online bestellen bij Sony?

Bel het Sony telefoonnummer wanneer wilt weten hoe u online kunt bestellen bij Sony. Hoe gaat dit in zijn werk? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen via Sony.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Sony account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Sony telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Facebook-pagina Sony

Neem contact op via Facebook

Sony Nederland publiceert op hun Facebook-pagina berichten over de vele producten van Sony. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Sony klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Sony

Contact opnemen via Twitter

Sony heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met nieuws van Sony. U kunt een DM naar Sony klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina Sony

Bekijk Instagram-pagina

Sony Nederland heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via posts, guides, reels en video’s over acties, aanbiedingen en activiteiten van Sony. De Instagram-berichten zijn in een aantal onderwerpen verdeeld, zoals ‘Webinars’, ‘Reviews’, ‘#InFocus’ en ‘Dilemma’s’.

Sony op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Sony is ook actief op Linkedin. Op de internationale Linkedin-pagina van Sony vindt u diverse nieuwsberichten over Sony, werken bij Sony en actuele openstaande vacatures over de hele wereld. De klantenservice van Sony is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Sony

Bekijk Sony op Youtube

Sony heeft ook een eigen internationale YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Sony en de vele verschillende producten die zij verkopen. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals ‘#SonyInFocus’, ‘Alpha Universe’, Televisies, Koptelefoons en oordopjes en Speakers & Soundbars. Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Sony klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Sony

Sony Corporation (Japans: ソニー株式会社) is een Japans elektronica consortium. Sony is over de hele wereld actief en produceert consumentenelektronica, computerspellen en spelconsoles (Sony Interactive Entertainment). Sony is ook een mediaconglomeraat, omdat het een groot aantal film, televisie en muziekbedrijven bezit. Zo is Sony onder andere eigenaar van het oudste platenlabel ter wereld (Columbia Records) en Metro-Goldwyn-Mayer (opgericht in 1924). Het hoofdkantoor van Sony staat in Tokio, Japan en het concern heeft divisiehoofdkantoren in Berlijn (Europa), New York en Culver City (Noord-Amerika). Vlak na de Tweede Wereldoorlog heeft Masaru Ibuka een klein bedrijf voor het repareren van radio's in Nihonbashi (volkswijk in Tokio) opgericht. Akio Morita sloot zich bij hem aan en op 7 mei 1946 hebben zij Tokyo Telecommunications Engineering opgericht, ook bekend als Tokyo Tsushin Kogyo, Totsuko of TTK. Vanaf de start was het de bedoeling dat TTK innovatieve producten wilde creëren. De eerste uitvinding van TTK was een elektrische rijstkoker. Dit was echter geen succes. Vervolgens ontwierpen zij de allereerste magnetische bandrecorder, Type-G genaamd. Deze bandrecorder kwam in 1950 op de markt en was het eerste kleine succes. In 1958 is de naam van het bedrijf gewijzigd naar Sony. De naam Sony is een verwijzing naar het Latijnse woord ‘sonus’. Dit betekent, ‘de oorsprong van het geluid’. De naam verwijst ook naar de Engelse term sonny (boy), een term die vaak gebruikt wordt om een jongen aan te spreken. De kracht van Sony is het creëren van markten met tamelijk dure, mooi ontworpen, hoogtechnologische consumentenelektronica. Door hypes en rages te starten (zoals bijvoorbeeld de walkman), bereikt Sony vaak, binnen een bepaalde sector, in één klap een groot marktaandeel door de introductie van een (ver)nieuw(d) product of model.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.